16. Februari 2017 21.00-21.59

Tränarens ilska efter förlusten: För dåligt

Örebro fick sitt 2-2-mål i förlustmatchen mot Luleå. Efter matchen rasade tränaren Niklas Sundblad mot domarna. – Det är för dåligt, säger han till C More.
Läs mer om C More och Luleå.

Faktakoll: Trumps sörja har ingen grund i verkligheten

Under torsdagens presskonferens gick president Trump till hård attack mot president Barack Obama och lade skulden på honom för läget i landet just nu. Jag har ärvt en enda sörja, sa han vid flera tillfällen.
Läs mer om Barack Obama och Trump.
Trump ska byta ut inreseförbudet mot ny order
Trump kommer inom en snar framtid att byta ut ordern om inreseförbud från sju muslimska länder mot en ny order för att skydda landets gränser, enligt amerikanska justitiedepartementet.
Hypereffektivt Malmö vände och vann
Malmö Redhawks visade upp en brutal effektivitet i bortasegern mot tabelltrean HV 71.På bara 19 skott på mål gjorde Malmö sex mål – och närmar sig en kvartsfinalplats.
Läs mer om Malmö.
Luleå tog sin första trepoängare för året
I dag firas det i Norrbotten. Luleå slog Örebro med 2-1 - och tog sin första trepoängare under 2017.
Läs mer om Norrbotten och Örebro.
Frölunda hakar på Växjö efter ny seger
Djurgården hade chansen att kliva upp på en play in-plats. Men Frölundas vilja att haka på i toppen var starkare. Mattias Nörstebö blev hjälte för göteborgarna när han satte 2-1 på övertid.
Läs mer om Växjö.
Pettersson: Det var lite karma kanske
SKELLEFTEÅ/STOCKHOLM. Växjö befäster sin serieledning i SHL. Efter att ha tappat en tvåmålsledning mot Skellefteå blev Ville Leino stor matchhjälte när han gjorde segermålet i förlängning. – Det var lite karma kanske, säger Emil Pettersson efter matchen mot sin förra klubb.
Kristianstad ett vinnarlag igen – tack vare Champions League
Samtidigt som Jerry Tollbring hyllas och tar plats i Champions League-sjuan haltar Anton Blickhammar med ett sargat korsband.Och fönstret slår igen utan att en ny målbombare hoppar in.Så är förutsättningarna när vi bänkar oss för ännu ett Skånederby.Några timmar senare ser vi vad betyder att ha en komplett trupp – IFK Kristianstad har full koll på HK Malmö och vinner med 23-20.
Ahmed avslöjar syftet med stora bankbluffen
Ahmed Tahir påstod att han lyckades ta ut 600 000 kronor från sitt övertrasserade konto när Swedbank drabbades av ett bankomathaveri.Nu berättar han att syftet var att testa mediernas källkritik.– Jag ville visa hur lätt falska rykten sprids för att användas i olika syften, säger Ahmed som nu har publicerat en film om händelserna.
Läs mer om Ahmed och Swedbank.
Mandelmann anfallen av gris
Marie Mandelmanns grisrädsla besannas när hon blir attackerad av en arg sugga i Mandelmanns gård. Grissuggan nafsar argt efter henne - medan maken Gustav Mandelmann skrattar. – Gud vad rädd jag blev, säger Marie Mandelmann i avsnittet.
Zlatan satte nytt mål – mot Saint Etienne
Zlatan älskar St Etienne. I kväll gjorde han mål igen när han gav sitt Manchester United ledningen i Europa League-mötet. Ibra fixade först frisparken och sedan förvaltade han densamma.
Gick till attack i Nordstan – tidigare dömd för dråp
Mannen gick till attack med kniv mot en väktare utanför Hemköp i Nordstan mitt i lunchrusningen under torsdagen.Nu kan GT avslöja att mannen är villkorligt frigiven från ett sjuårigt fängelsestraff för att ha huggit ihjäl en man – med en kniv.
Läs mer om Hemköp och Nordstan.
Bil och ambulans i krock i Stockholm
En ambulans och en personbil har krockat på Klarastrandsleden mellan S:t Eriksbron och Barnhusbron i Stockholm.
Nyström: De borde ha bett fansen om ursäkt
0-4 och tre utvisningar på grund av för många spelare på isen. Fortsätter Leksand så här uselt - då åker laget ur SHL. Det är dags för spelarna att visa samma stolthet som fansen.
Läs mer om SHL.
Knivman i Nordstan dömd för att ha huggit ihjäl man
Mannen gick till attack med kniv mot en väktare utanför Hemköp i Nordstan mitt i lunchrusningen under torsdagen.Nu kan GT avslöja att mannen är villkorligt frigiven från ett sjuårigt fängelsestraff för att ha huggit ihjäl en man – med en kniv.
Läs mer om Hemköp och Nordstan.
Emilie Mengs vänner om rädslan efter mordet
Emielie Meng och hennes vänner skulle fira sitt livs sommar men allt vändes upp och ner när Emilie först försvann och sedan hittades mördad.Nu berättar hennes vänner om rädslan efter mordet.– Det är riktigt skrämmande att veta att den som slog ihjäl vår väninna går fri därute, säger kompisen Laura till TV2.
Läs mer om Emilie, Laura och TV2.
Mr Njet – bulldozern som drev Clinton till vansinne
Respekterad, fruktad, beundrad och omstridd. Rysslands whiskyälskande och kedjerökande utrikesminister Sergej Lavrov lämnar ingen oberörd. Men medan hans hårdföra stil kan väcka irritation råder ingen tvekan om hans kompetens och diplomatiska talang – och fäbless för livsnjutande stunder.
Läs mer om Clinton och Sergej Lavrov.
Lavrov förvånad när reportrar kördes ut: Varför tystas de?
Det med spänning emotsedda mötet mellan USA:s nye utrikesminister Rex Tillerson och Rysslands Sergej Lavrov på torsdagen startade med irritation. Journalister som ställde frågor om rysk inblandning i amerikansk politik tystades ner av Tillersons medarbetare – ett tecken på att nerverna i Washington ligger utanpå.
Läs mer om Rex Tillerson och Washington.
Danny om bilsexet med Molly Sandn
Nu berättar Danny Saucedo om det konstigaste stället han och Molly Sandn har haft sex på: I en bil på en parkeringsplats i Florida, USA. – Det var imma på rutan. Du vet, lite Titanic, säger artisten i Powermorgon på Power hit radio.
Jumbon chanslöst i viktiga hemmamatchen
IFK Ystads kräftgång fortsätter.Jumbolaget förlorade hemma mot IFK Skövde efter en tung första halvlek.
Ingen tror på medierna längre
NEW YORK. Ingen tror på medierna längre, sa Donald Trump under en uppseendeväckande presskonferens nu i kväll. Sen fick han själv försvara sig – bland annat efter att felaktigt ha sagt att hans valseger var den största någonsin. – Det var bara något jag hörde, sa han.
Läs mer om Donald Trump.
Åsa Beckman: Det är dags att tacka nej till tjatromantikerna
En helg i början av januari stängde jag in mig och tittade på alla avsnitten av den norska tv-serien Skam. Jag hade inte alls tänkt göra det, men det gick inte att sluta. Det sista avsnittet såg jag halv fyra på måndagsmorgonen.
Läs mer om Skam.
Reepalus förslag negativt för de idburna företagen
Förslagen i Välfärdsutredningen påverkar även icke vinstdrivande, ideella företag negativt, helt i strid med regeringens uppdrag till utredaren. De skillnader som finns i drivkraft mellan vinstdrivande och idburna företag har inte beaktats. Vi är allvarligt oroade, skriver sex representanter för den idburna sektorn.
Demonstration ställde in SD-möte
Sverigedemokraterna skulle under torsdagskvällen hålla ett partimöte på kulturhuset Väven i Umeå där bland annat partiledaren Jimmie Åkesson skulle vara med. Inga utöver SD-medlemmar och ackrediterad press fick närvara.
Tårarna i TV4: Blev jobbigt
Hon fick lämna Stjärnkusken efter dramatisk duell: Jag är ledsen
Läs mer om Stjärnkusken och TV4.
Zlatans hälsning till kärleksparet: Lev
Manchester United firade kärleken på tisdagen. På sitt Instagramkonto visar de hur Unitedsupportern Scott friar till sin flickvän Harriet - och får en kärlekshälsning från Zlatan Ibrahimovic. – Lev livet, njut av det, säger Zlatan.
Svensk svårt skadad i olycka på Bali
Läs mer om Bali.