17. Februari 2017 18.00-18.59

Man häktad misstänkt för Arbogamord

En 25-årig man har häktats misstänkt för drunkningsmordet utanför Arboga. Mannen nekar till brott. Två ytterligare misstänkta har släppts på fri fot.
Läs mer om Arboga och Arbogamord.

Hammarby värvar dansk – till sommaren

Hammarby förstärker laget med Mads Fenger.
Smarta myggfällor kan hejda epidemier
Smarta fällor kan hejda utbrott av sjukdomar som zika och även upptäcka och förhindra nya stora epidemier innan de bryter ut.
Jesus borta i tre månader
Han kom in som en frälsare i början av januari, stod för tre mål på fyra matcher och fick med en gång stämpeln som Manchester Citys stora räddare, då klubben sökte efter formen. Men nu står det klart att Premier League-laget får klara sig utan Gabriel Jesus i omkring tre månader.

Dussintals dödade i polisräder efter terrordåd

Pakistans säkerhetsstyrkor slår till hårt efter det bombattentat som på torsdagen dödade nästan 90 personer. Dussintals misstänkta terrorister har dödats, och gränspassager till Afghanistan har stängts.
Läs mer om Afghanistan.
Barn rånade andra barn
Vid två rån under fredagen försökte unga gärningsmän komma över mobiletelefoner från ännu yngre offer.
Sverige och Norge i möte – efter bråken
OTEPÄÄ. Tonen mellan Sverige och Norge har varit stenhård under de sista 24 timmarna. Nu agerar man. Efter samtal under dagen har rivalerna enats om att gräva ner stridsyxorna inför VM – och direkt efter mästerskapet ska de mötas för att tala ut om det infekterade astmabråket. – Det här är viktigt för oss, säger Norges landslagskoordinator Ulf Morten Aune.
Läs mer om Norge, Sverige och Ulf Morten Aune.
En till sjukhus efter singelolycka på E22
En personbil har krockat med mitträcket på E22.Polisen finns på plats och dirigerar om trafiken.– En person fördes till sjukhus med förmodat lindriga skador, säger Billy Åkerström, brandmästare på räddningstjänsten i Karlsk
Läs mer om Billy Åkerström, E22 och Karlsk.
S kräver besked om möten mellan M och SD i riksdagen
Centerpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna riskerar att bakvägen dras in i förhandlingar i riksdagen med Sverigedemokraterna. Det anser Socialdemokraterna efter uppgifter från SD om att partiet haft flera möten med Moderaterna under den senaste tiden. Och fler möten är inplanerade, visar en rundringning som DN har gjort.
Tre fordon i olycka på E4 - en person till sjukhus
Tre fordon var inblandade i en trafikolycka på E4 i höjd med Jönköping under fredagseftermiddagen.Totalt sju personer var inblandade i olyckan, varav en person fördes till sjukhus.Trafiken stod helt stilla till en början, men släpptes senare på.
Läs mer om Jönköping.
Presidenten hyllar sin fru Melania Trump
Hon har anklagats för att vara osynlig i Vita huset. Men Donald Trump försvarar sin hustru Melania – och hävdar att hon kommer ta sig an kampen för kvinnors rättigheter. – Hon är en jättebra representant för det här landet, säger han vid en presskonferens.
Läs mer om Melania, Melania Trump och Vita.
Singelolycka på E22
En personbil har krockat med mitträcket på E22.Polisen finns på plats och dirigerar om trafiken.Det finns inga uppgifter om skadeläget.
Läs mer om E22.
Anki måste skilja sig för att maken ska få hjälp
Anki och Mikael Foss ska skilja sig, trots att de älskar varandra. Sedan Mikael drabbades av en svår stroke är han förlamad. Anki råddes tidigt att ta ut skilsmässa för att få bättre ekonomi –vilket paret kommit överens om att göra. –Nu sliter samhället isär oss, det känns som om det vore på medeltiden, säger Anki till Östra Småland.
Läs mer om Anki och Östra Småland.
Nedåt på börsen – Ericsson sänke
Stockholmsbörsen låg på minus större delen av fredagen, tyngd av flera av storbolagen. Vid stängning hade OMXS-index gått ned 0,3 procent.
Läs mer om Ericsson.
Tusen dåliga samveten ska dövas
Vällingby Torg 18.42.