20. Mars 2017 00.00-00.59

Trumps budget slår mot utsatta elever

Oron är stor över att USA:s mest utsatta elever kommer att drabbas hårt av president Trumps politik. De federala anslagen står inför kraftiga nedskärningar, och utbildningsminister Betsy DeVos väntas prioritera vinstdrivande friskolor på bekostnad av de kommunala.
39-åringen var knarkpåverkad när han anföll soldat på Orly
Den 39-årige man som sköts av soldater på Orly-flygplatsen utanför Paris i lördags sedan han tagit en soldat som mänsklig sköld var påverkat av flera narkotiska prepart samt alkohol. Det visar en obduktion av kroppen.
Läs mer om Orly-flygplatsen och Orly.
Birgitta Forsberg: De svaga betalar priset för valfriheten
Allt mer ansvar flyttas från kollektivet till individen. Det gäller pensioner, bostäder och skulder.
Hillary Clinton redo för comeback
Hillary Clinton har knappt synts till i offentligheten efter den oväntade förlusten mot Donald Trump, men nu säger hon själv att hon är redo att komma ut ur skogen. Samtidigt ökar spekulationerna om att Clinton ska ställa upp i valet som borgmästare i New York,
Läs mer om Clinton, Donald Trump och New York.