20. Mars 2017 18.00-18.59

Brandmannens ilska efter attackerna: Lägg bara av

Senast i helgen blev räddningstjänsten attackerade med smällare när de var ute på uppdrag. Och det var inte första gången.Nu har brandmannen Kaj Engelke tröttnat – han ryter ifrån och vädjar om förståelse för räddningstjänstens arbete.– Lägg av med det, det är så jävla tröttsamt, säger han.
Läs mer om Kaj Engelke.

Malin Berghagen har en ny kärlek

Malin Berghagen har en ny kärlek - och i sex månader har hon hållit sin romans hemlig. Nu skriver hon om den på Instagram. Han är min magi. Mer säger jag inte, skriver Malin Berghagen.
Läs mer om Instagram och Malin Berghagen.
Krimledaren: Putin måste bli president livet ut
MOSKVA. Europeiska politiker besöker just nu den av Ryssland annekterade Krimhalvön, till Ukrainas stora irritation. Samtidigt inleder Ryssland en stor militärdrill där, bara två dagar efter att Krims Moskvastödda styre firat Krims återförening med Ryssland. – Vladimir Vladimirovitj (Putin) måste bli president livet ut, säger Krims ryskt stödde ledare Sergej Aksjonov till ryska medier.
Myndighet vill öka säkerhet för journalister
Hot mot journalister, försök att plantera falska nyheter och skador på egendom är några ingredienser i den komplexa hotbilden mot mediebranschen, enligt Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). I en färsk rapport föreslår myndigheten flera åtgärder för att höja beredskapen.
Läs mer om Myndigheten.

Små rörelser på börsen

Stockholmsbörsen inledde veckan med små rörelser. Även de ledande Europabörserna rörde sig försiktigt. När Stockholmsbörsen stängde var OMXS-index oförändrat.
Läs mer om Europabörserna.
23 döda efter bilbomb i Bagdad
Minst 23 människor har dödats och mer än 45 skadads efter att en bilbomb exploderat i Bagdad, rapporterar Reuters.
Läs mer om Bagdad.
Beskedet: Guidetti missar VM-kvalmatch
Här är Blågults tunga besked. John Guidetti missar VM-kvalmatchen mot Vitryssland – och ersätts av Isaac Kiese Thelin. – Tråkigt för John som har varit i bra form senaste tiden, säger Janne Andersson.
Politikernas egna Game of Thrones
PARIS. Franska politiker är pessimistiska och älskar att måla undergången på väggen. Fascismen lurar runt knuten, skuldkrisen är som ett gigantiskt isberg på kollisionskurs med Frankrike och terrorismen spränger sönder alla sociala band, heter det. Den franske industriarbetaren finns snart bara på gulnande vykort.
Läs mer om Frankrike och Game.
Guidetti missar VM-kvalet mot Belarus
John Guidetti skadade sig i den senaste La liga-matchen med Celta Vigo och missar VM-kvalmatchen mot Belarus. John Kiese Thelin kommer in i Gudiettis ställe.
Guidetti missar VM-kvalet
Läs mer om VM-kvalet.
Muhrn tar över Sandviken
Läs mer om Sandviken.
Politikernas egna Games of Thrones
PARIS. Franska politiker är pessimistiska och älskar att måla undergången på väggen. Fascismen lurar runt knuten, skuldkrisen är som ett gigantiskt isberg på kollisionskurs med Frankrike och terrorismen spränger sönder alla sociala band, heter det. Den franske industriarbetaren finns snart bara på gulnande vykort.
Läs mer om Frankrike.
Internationella glädjedagen – det skrattar Stockholm åt
Idag är det Internationella glädjedagen. DN tog sig ut på stan för att se vad folk senaste skrattade åt.
Läs mer om Internationella och Stockholm.
Tom Bradys tröja upphittad
Efter sex veckors letande är jakten över. NFL-stjärnan Tom Bradys försvunna tröja är upphittad. Nu misstänks en journalist ligga bakom den här stölden, men också ytterligare en.
Vi har skrattat hela natten och hela morgonen
I dag är det inte bara vårdagsjämningen utan också den internationella glädjedagen – en temadag som instiftats av Förenta nationerna. DN Stockholm gav sig ut på stan för att kolla vad som gör folk glada.
Läs mer om Förenta.
Hustrun hade förändrats – högg ihjäl henne med kniv
Maken upplevde att hon hade förändrats och att hon aldrig ville pussas och kramas.I förhör säger han att det blev för mycket – och att han en kväll lyfte upp hustrun som en tupp för att sedan hugga ihjäl henne med en Ikea-kniv i köket.Parets två barn blev vittnen till dådet.– Vi tappade respekten för varandra, säger den mordåtalade mannen till polisen.
Läs mer om Ikea-kniv.
Live: Presskonferens med Janne Andersson
Följ presskonferensen med fotbollslandslagets förbundskapten Janne Andersson inför VM-kvalet mot Belarus.
Läs mer om Janne Andersson och VM-kvalet.
Sanna Torn Björling: Besvärande och pinsamma uppgifter för Trump
ANALYS. FBI-chefen James Comey bekräftar att kontakterna mellan Trump och Ryssland undersöks, och att inga bevis finns för att Trump Tower avlyssnats. Uppgifterna är inte förvånande, inte desto mindre är de både besvärande och pinsamma för president Donald Trump.
Kollision i centrala Malmö
Polisen har larmats till en olycka i centrala Malmö där två bilar har kolliderat.–Vi har en patrull på plats. Det är oklart om någon person skadats, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson och Malmö.
Dubbelmördaren får ge bröllopspresent
Dömde dubbelmördaren Pierre Karlsson, 59, har fått kriminalvårdens tillstånd att ge en bröllopsgåva till en nära anhörig.Det skulle vara av stor betydelse för honom att bekosta en del av bröllopet, heter det i beslutet.Pierre Karlsson avtjänar livstid för morden på Gustaf Linder Nordander, 57, och Annika Nordander, 55, i Flakeböle på Öland 2012.
Världen nobbar brasilianskt skandalkött
Krisen för världens största köttexportör fördjupas ytterligare. Flera länder sätter nu stopp för kött från Brasilien – där myndighetstjänstemän misstänks ha mutats för att släppa igenom skämt och smittat kött.
Läs mer om Brasilien.