20. Mars 2017 20.00-20.59

Simikonen Andy Coan är död, 59 år gammal

Andy Coan är död. Den amerikanske simmaren hade kämpat mot levercancer en längre tid och blev 59 år, skriver Swim Swam.
Läs mer om Swim Swam.

Nordea i miljardhärva – pekas ut för penningtvätt

Nordea och Danske Bank finns med i en internationell penningtvättshärva som omfattar belopp på flera miljarder kronor. Det skriver danska Berlingske på måndagskvällen.
Läs mer om Berlingske och Danske Bank.
Här är videon som visar attacken på flygplatsen
Här är videon som visar det dramatiska händelseförloppet när Ziyed Ben Belgacem, 39, attackerar en militär på Orly-flygplatsen i Paris på lördagen. Övervakningskameran fångar hur Ben Belgacem försöker ta den kvinnliga militärens vapen innan han skjuts ihjäl av hennes kolleger.
Kolla, nu börjar matkedjan sälja djupfrysta insekter
Nu är det lättare för danskarna att käka insekter.Den stora matvarukedjan Irma har nämligen börjat sälja mjölmask, gräshoppor och larver.– Vi har sålt insekter i butikerna i en knapp vecka och det har tagits emot riktigt väl av kunderna, säger Max Schellenbauer, varuchef på danska matkedjan Irma, enligt ett pressmeddelande.
Läs mer om Irma och Max Schellenbauer.
23 döda efter bilbomb i Bagdad
Minst 23 människor har dödats och fler än 45 har skadads efter att en bilbomb exploderat i Iraks huvudstad Bagdad, rapporterar Reuters.
Läs mer om Bagdad.
Svensk död i klättringsolycka i Argentina
En 28-årig svensk man har omkommit i samband med en klättringsolycka i Argentina. 28-åringen hittades död tillsammans med en kompis i svår bergsterräng i södra Argentina, dit de tagit sig för att klättra, rapporterar Ulricehamns tidning.
Läs mer om Argentina.
Peder: Alla bilar måste säljas – nu!
Peder ska sälja E63:an, Z28:an, V90:n och en Hyundai. Du får mängdrabatt om du köper tre eller fler, säger han generöst.
Läs mer om Hyundai.
Vår preventivapp är säkrare än en kondom
Att ett nytt preventivmedel skulle bli den uppfinning två fysikforskare från Cern skulle grunda sitt entreprenörskap på låg väl inte helt i tangentens riktning. Men som så många bolag föddes Natural Cycles ur grundarnas eget behov. Nu är de kandidater till SvD Affärsbragd.
Läs mer om Cern och SvD Affärsbragd.
Kolla, nu börjar matkedjan sälja insekter
Nu är det lättare för danskarna att käka insekter.Den stora matvarukedjan Irma har nämligen börjat sälja mjölmask, gräshoppor och larver.– Vi har sålt insekter i butikerna i en knapp vecka och det har tagits emot riktigt väl av kunderna, säger Max Schellenbauer, varuchef på danska matkedjan Irma, enligt ett pressmeddelande.
Läs mer om Irma och Max Schellenbauer.
Kanadensare vill deportera illegala invandrare
46 procent av kanadensarna vill deportera invandrare som tar sig in illegalt i landet. Bilden av Kanada som ett flyktingvänligt land får sig en törn i Reuters/Ipsos enkätundersökning.
Läs mer om Kanada.
Bolund om dyra och dåliga fonder: De ska bort
Finansinspektionen kommer att få större muskler för stoppa fondbolag som tar ut höga provisioner för dyra och dåliga fonder. Det säger finansmarknadsminister Per Bolund. – De ska bort från den svenska marknaden, säger han.
Läs mer om Per Bolund.
Cyklist påkörd – förd till sjukhus
En cyklist fördes på måndagskvällen till Helsingborgs lasarett efter att ha blivit påkörd av en bil i korsningen Filbornavägen–Mejerigatan.Cyklisten tillstånd är inte känt.
Hemliga vittnet kan fälla Arbogakvinnan
Ett hemligt vittne, okända miljoner och matrester kvar på tallriken. Det är detaljer som ligger till grund för försäkringsbolaget If:s teori om hur den 42-åriga Arbogakvinnan iscensatte mordet på sin make, Aki Paasila. På måndagen häktades hon på sannolika skäl misstänkt för mordet. – När årorna hörs i vattnet ligger Aki Paasila död i vattnet. Det är så klart en mycket intressant uppgift, säger Anders Lindstrand, If:s chefsutredare.
Läs mer om Aki Paasila och Arbogakvinnan.
Linda Hammars fina ord till nya kärleken
Här är Linda Hammars skämtsamma kärlekskrav på pojkvännen Lars-Åke Fransson i kvällens I en annan del av Köping. Han måste raka sig. – Om han inte rakar sig blir det inga pussar, säger Linda Hammar inför deras romantiska middag.
Nellie, 7, är svårt sjuk i mystisk sjukdom
Familjen Westbergs dröm om ett lugnare liv i småstaden har gått i kras. Dottern Nellies plötsliga mystiska sjudom har försenat renoveringen av huset och nu lever familjen i totalt kaos - tills Sofias änglar dyker upp. Samtidigt har läkarna fortfarande inte kunnat fasställa vilken sjukdom Nellie lider av. – Det började med att hon var täppt i näsan, säger mamma Malin Westberg.
Läs mer om Malin Westberg och Nellie.
Mässlingssjuk kan ha smittats på Nya Karolinska
Ännu ett fall av mässling har konstaterades i Stockholmsområdet i helgen. Det senaste fallet kan ha smittats vid ett besök på barnakuten på Astrid Lindgren på Nya Karolinska, enligt smittskyddsläkaren Per Follin.