20. April 2017 22.00-22.59

Är du på plats? Kontakta SvD

Två poliser har dödats i samband med en skottlossning på paradgatan Champs-Elyses i Paris. Är du på plats? Kontakta SvD.

Man gripen efter brand – kvinna fick räddas

En kvinna räddades ur ett brinnande hus av sin man under torsdagskvällen. Kvinnan har skadats allvarligt och förts till sjukhus med ambulans. Polisen har gripit en man som är misstänkt för mordbrand och grov misshandel. – Vi kommer att ta tekniker till platsen och gå i genom vissa delar som vi behöver titta närmare på, säger Fredrik Kliman vid Östgötapolisen.
Tio misstänkta i Falcon Funds-härvan
Ännu fler är misstänkta i svindelhärvan runt Falcon Funds. Listan har utökats från tre till tio personer, enligt Dagens industri. – Större delen av de tio som nu är misstänkta kommer från Sverige, säger åklagaren Arne Fors till DI.
Läs mer om Falcon Funds-härvan och Sverige.
Kim: Vi gör det för Sibbe
Ystads IF:s säsong 2016-2017 lever fortfarande.Nu vill Kim Andersson se krafttag och en ny seger på måndag – inte minst för tränaren Sebastian Seiferts skull.– Vi ska ge honom ett värdigt avslut, säger Andersson
Läs mer om Andersson, Kim Andersson och Sibbe.
John Guidetti skadad - tvingades till ett byte
Det blev en tung afton för John Guidetti. Svensken kände av en skada redan efter 40 minuter mot Genk och tvingades byta.
Läs mer om Genk och John Guidetti.
Kvinnorna överger MP: Bekymmersamt
Förra årets kris är långt ifrån över när Miljöpartiet går mot kongress nästa månad. I Sifos senaste mätning stannar MP under riksdagsspärren med 3,2 procent. Och enligt en analys av MP-väljarna från Demoskop är det framför allt kvinnorna som överger partiet. – Det är bland kvinnor som Miljöpartiet har varit som starkast, så att partiet försvagas där är bekymmersamt för dem, säger Peter Santesson, chef för opinionsanalys på Demoskop.
Seger i tredje finalen – nu talar historien för Brynäs
De senaste nio åren har det lag som vunnit den tredje SM-finalen också slutat säsongen som svenska mästare i ishockey. Nu är det fördel Brynäs som vann torsdagens förlängningsrysare mot HV71 med 4-3. Matchhjälte: Tomas Zaborsky.
Läs mer om SM-finalen.
Magnus Nyström: Han är en given vinnare
Stefan Liv Memorial Trophy delas ut till slutspelets mest värdefulle spelare. Just nu är vinnaren given. Jacob Blomqvist. Brynäs lagkapten symboliserar exakt vad klass och ledarskap handlar om.
Ivanka Trump har kultstatus i Kina
NEW YORK. Donald Trump är inget stort fan av Kina. Men Kina fullkomligt älskar hans dotter. Där har Ivanka Trump blivit en kultfigur och kallas nu Goddess Ivanka.
Läs mer om Ivanka Trump och Kina.
Tomas Zaborsky avgjorde för Brynäs
Det blev övertidsdrama på nytt. Och återigen var det Brynäs som drog det längsta strået. Tomas Zaborsky avgjorde till 4-3 mot HV 71 på övertid. – HV är bättre än oss i sudden, men vi gör det avgörande målet och det skäms vi inte för, säger Thomas Bulan Berglund till C More.
Läs mer om C More.
Almenäs råkade avslöja nya klubben
2007 avslöjade Glenn Hysn att Tobbe var klar. Nu kan en liknande sak ha hänt igen. Huvudpersoner den här gången är programledaren Jessica Almenäs och hennes pojkvän, handbollsspelaren Patrik Fahlgren.
Läs mer om Glenn Hysn, Patrik Fahlgren och Tobbe.
Kraftig brand i villa – står helt övertänd
En villa har slukats totalt av lågor utanför Västervik. Polisen fick in larmet vid 20-tiden.
Läs mer om Västervik.
Läkare fick brevbomb – av död patients son
Cancerläkaren fick ett paket märkt Cancerfonden med posten – i paketet fanns en livsfarlig och skarp bomb. Paketet skickades av sonen till en av läkarens bortgånga patienter. Nu har sonen, en 42-åring, dömts till 7,5 års fängelse för mordförsök.
Läs mer om Cancerfonden.
Kritikstormen får Facebook att agera
Det senaste året har Facebook mött en kritikstorm för att de inte tagit itu med falska nyheter, hat och trakasserier. Under företagets årliga konferens i Kalifornien bemöter man kritiken och erkänner ansvaret för det globala nyhetsklimatet.
Läs mer om Facebook och Kalifornien.
Stor ilska efter tackling mot Simon Önerud
JÖNKÖPING/STOCKHOLM. Det var bara 23 sekunder kvar av ordinarie tid i Brynäs 4-3-seger mot HV 71 när Lukas Kilström sänkte Simon Önerud med en tuff tackling. Önerud fick hjälpas av isen och kunde inte spela vidare – men Kilström klarade sig utan utvisning.Det väckte stor ilska i Kinnarps arena, både bland HV-fansen och HV-spelarna. – Han har rejält ont, säger HV:s läkare Jonas Karlman.
Brexit kommer bli så smärtsam att ingen följer efter
Efter att Storbritannien beslutat att lämna den Europeiska unionen har det spekulerats i om andra nuvarande medlemsländer i handelsunionen kommer att följa efter. Finlands finansminister Petteri Orpo säger att Brexit kommer bli så smärtsamt att andra länder avskräcks från att gå samma väg.