20. April 2017 23.00-23.59

Trump: Det ser ut som en terrorattack

NEW YORK. Donald Trump säger att dödsskjutningen i Paris ser ut som en terrorattack. Motivet är fortfarande okänt men presidenten uppmanar till vaksamhet. – Vi måste vara starka och vi måste vara vaksamma, säger han under en gemensam presskonferens med Italiens premiärministerPaolo Gentiloni.
Läs mer om Gentiloni.

United vidare i Europa – men Zlatan skadad

Zlatan Ibrahimovic knäskadades allvarligt när Manchester United efter stor möda avancerade till semifinal i Europa League, seger 2–1 efter förlängning mot Anderlecht. Vill det sig illa är skadan så svår att det kan ha varit Zlatans sista match på den här nivån.
Hotet blev allvar i Paris – igen
LONDON. Skottlossning på Champs Elyses i Paris och minst en polis dödad. Allt mitt under utfrågningen av Frankrikes presidentkandidater. Ett redan osäkert presidentval har just blivit än osäkrare.

HV-målvakten självkritisk: Skitdåligt

HV-målvakten Linus Söderström sågade sig själv efter 3–4 mot Brynäs. – Det är mitt spel som blir avgörande. Det är två skitdåliga mål som jag släpper in, sade 20-åringen.
Skottlossningen i Paris: Detta vet vi
Detta vet vi hittills om skottlossningen på paradgatan Champs lyses i Paris.
Guidetti spelar vidare i Europa League
John Guidettis Celta Vigo är i semifinal i Europa League-fotbollen. Den svenske anfallaren tvingades dock lämna returmötet med belgiska Genk med skadeproblem i slutet av första halvlek.
Tio misstänkta i Falcon Funds-härvan
Utredningen kring Falcon Funds-härvan växer. Nu är tio personer misstänkta för brott, skriver Dagens industri.
Woods har opererats – igen
Golfstjärnan Tiger Woods har genomgått en fjärde ryggoperation och kan bli borta i ytterligare ett halvår. Den förra världsettan gjorde sin första operation i början av 2014 men ryggproblemen har fortsatt.
Svensk misstänks ha vållat sin flickväns död
En svensk man i 30-årsåldern åtalas i Thailand för att ha vållat sin flickväns död. Hon föll ut från balkongen på åttonde våningen och avled senare på sjukhus, skriver thailändska tidningar.
Läs mer om Thailand.
Zlatan knäskadad - kan inte spela vidare
Zlatan Ibrahimovic skadade sig i slutsekunderna mot Anderlecht. Han föll illa efter en luftduell och fick hjälpas av planen. Enligt The Telegraph fick han hjälpas av planen på bår.
Läs mer om Anderlecht.
För lite kvinnligt trams i medierna
Sveriges största modeprofil blinddejtar, höggravid tv-chef har tröttnat på män och programledare blir förolämpad av cyklande farbröder på stan. I podcasten Trettio plus trevar bjuder vännerna Tove Norström, Klara Svensson och Sofi Fahrman på sig själva: Det är för lite kvinnligt trams i medierna.
Luleå skaffade sig fyra matchbollar
Luleås basketherrar är på god väg att göra stadens damer sällskap i SM-finalspelet i basket. Grundserieettan vann för tredje gången i följd mot Uppsala, 77–73 (39–39), och har 3–0 i matcher i bäst av sju.
Läs mer om SM-finalspelet och Uppsala.
Tesla återkallar Model S och Model X för fel på parkeringsbromsen
Tesla ska återkalla 53.000 bilar för att rätta till ett fel med parkeringsbromsen, som i vissa fall inte släpper när den ska. Bilen fastnar helt enkelt i parkeringsläget. Både Model S och Model X omfattas, och Tesla kontaktar ägarna. Bilarna är tillverkade mellan februari och oktober 2016. Komponenten som byts ut är tillverkad av Brembo och enligt Tesla är det några få procent av de 53.000 bilarna som är utsatta för felet. Felet är inte kopplat till de vanliga bromsarna och det tar mindre än 45 minuter att åtgärda. Vi tror inte att det här felet någonsin kan leda till en säkerhetsris
Läs mer om Brembo, Model X och Tesla.
Skjutningen i Paris: Detta har hänt
En skjutning har skett på Champs lyses i centrala Paris. En polis uppges ha dödats, och två är skadade. Gärningsmannen ska ha skjutits till döds.