21. April 2017 00.00-00.59

Polis skjuten till döds mitt i Paris – utreds som terrorbrott
Paris. En polis sköts till döds och två andra poliser skadades allvarligt på torsdagskvällen när en man öppnade eld med automatvapen på paradgatan Champs Elyses i Paris. Händelsen utreds som ett terrorbrott och inträffar tre dagar före presidentvalet i Frankrike. Den misstänkte gärningsman ska ha skjutits till döds.
Läs mer om Frankrike.
Jag vet inte hur lång tid jag har kvar
Zlatan Ibrahimovic tvingades linka av planen mot Anderlecht med en otäck knäskada. Och precis innan matchen uttalade han sig att han kände sig osäker på hur många år han har kvar i toppfotbollen. – Jag vet inte hur lång tid jag har kvar, sa han till BT Sport enligt Mirror.
Läs mer om Anderlecht och Mirror.
Brianna Rollins, 25, stängs av i ett år
Amerikanskan Brianna Rollins, OS-guldmedaljör på 100 meter häck i Rio de Janeiro förra året, stängs av i ett år sedan hon inte redogjort för var hon befunnit sig och därmed inte kunnat dopningstestas.
Läs mer om Janeiro, OS-guldmedaljör och Rio.
Klarlagt: Så dog David i arresten
Tvåbarnspappan David, 32, dog i polisens arrest den 7 februari i år- en timme efter han greps. En förundersökning om tjänstefel är inledd sedan länge, och behandlas av avdelningen för särskilda utredningar vid polisen. Nu har det slutliga obduktionsbeskedet kommit. Stora mängder spyor hittades i luftvägarna. – Fruktansvärt övergrepp mot hans mänskliga rättigheter, säger advokaten Mark Safaryan.
Läs mer om David och Mark Safaryan.
Nutidstestet vecka 16
Kostymer, sparris och en svår sjukdom figurerar bland veckans frågor.
Noa Bachner: Ben böjer sig inte så där, Zlatan ligger inte kvar
Tillbaka i ett lag som var tillbaka i gamla ovanor. Zlatan och ett söligt Manchester United gnetade sig igenom 90 oinspirerade minuter innan man till slut pressade sig närmare finalen i Stockholm. Frågan är om huvudpersonen kan komma.
Paret var 100 meter från dödsskjutningen
Paret Bjørn Christian och Oddbjørg Nørbech från Norge befann sig bara runt 100 meter från platsen där poliserna sköts på Champs-Elyses. Tillsammans med flera andra sprang de för sina liv och tog skydd på ett hotell. – Vi tänkte att det inte var våldsamt. Men så kom en ny smäll, och sen du, du, du, du, du, kanske ett dussin skott, säger Oddbjørg Nørbech.
Läs mer om Norge och Oddbjørg Nørbech.
Live: Skottlossning i Paris
En polis har skjutits till döds och två är alvarligt skadade efter en skottlossning på paradgatan Champs-Elyses i Paris. Följ vår direktrapportering här.