21. April 2017 05.00-05.59

Bilden av Parisskytten klarnar
Skytten i Paris har identifierats. Han är en 39-årig fransman, känd av säkerhetspolisen sedan tidigare, enligt obekräftade källor. Terrororganisationen IS tar på sig attacken där en polis dödades och två skadades allvarligt.
Läs mer om Parisskytten.
Malin Gramer om depressionen
Mitt under graviditeten drabbades Malin Gramer av depression. I Karin Bülow Orrjes podcast berättar programledaren om den tuffa tiden. – Det var så hemskt. Jag tyckte det var jobbigt bara folk pratade med mig, säger hon i Karins preggopodd.
Läs mer om Malin Gramer.
Fyra nya sätt att laga, skydda och undersöka kroppen
I ett labb på Harvarduniversitetet i Boston byggs konstgjorda hjärtan, skottsäkra skyddskläder och ny hud för brännskadade. DN:s vetenskapsredaktör Maria Gunther besöker professor Kit Parker som vill förbättra världen med sina uppfinningar.