21. April 2017 09.00-09.59

Unlimited – här är Tele2:s nya giv inför slopandet av roamingavgifterna

Mobiloperatören lanserar ett abonnemang med obegränsad surfpott – sätter tak för utlandssurf på 12 GB/mån.

Brand i bilverkstad – det väller ut rök

Det brinner i en industribyggnad som ska vara en bilverkstad i Borås.Byggnaden ska vara 150 kvadratmeter stor och räddningstjänsten befinner sig på platsen.– Det är en fullt utvecklad brand. Det är mycket rök på platsen. Det ska eventuellt gasflaskor men det är inte bekräftat, säger Joakim Mattson, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten Södra Älvsborg.
Parisbörsen föll efter attacken
Kurserna på Parisbörsen föll i öppningen sista handelsdagen innan första omgången i det franska presidentvalet. Mardrömmen för franskt näringsliv och marknadsaktörer är en slutomgång som står mellan högerextrema Marine Le Pen och vänsterkandidaten Jean-Luc Mlenchon.
Nyckelvittnet misstänks för medhjälp till mord
Den man som är misstänkt för medhjälp till mord och grovt rån i Kalamark har begärts häktad. Den misstänkte är det nyckelvittne som fick Kaj Linna fälld för mordet. Häktningsförhandling sker sent i eftermiddag.
Läs mer om Kaj Linna och Kalamark.

Förslagen gör skolan till stridsfråga i valet

Utbildningsminister Gustav Fridolin hoppades att Skolkommissionens förslag skulle ge en politisk borgfred. I stället ser skolan ut att bli en stridsfråga ända in i valrörelsen. – Om regeringen går fram med de här förslagen så blir det en valfråga, säger Jan Björklund (L)
Läs mer om Jan Björklund.
Sportbladets V64-tips
Expertens spikar och drag till omgången.Kolla här.
Intervjuer till V75
Här är intervjuerna inför lördagens V75 på Umåker – plus expertens tips och analyser
Läs mer om Umåker och V75.
EU:s undfallenhet ger Erdoan legitimitet
Folkomröstningen i söndags ger Erdoan rätt att regera helt utan begränsningar. Nu måste EU stå upp för grundläggande principer om demokrati och mänskliga rättigheter, rikta tydlig kritik mot den turkiska statens auktoritära maktutövning och kräva att rapporter om valfusk utreds, skriver Jesper Bengtsson och Anna Sundström.
Ola-Conny bjuder på sina smultronställen i Ullared
Under en rast på Gekås Ullared bjuder Ola-Conny Wallgren på sina smultronställen i trakten. Här kring lågprisvaruhuset har han hittat sin plats på jorden. Nyligen testade han berg- och dalbanor över hela världen för Kanal 5. Men allra bäst trivs han hemma i Halland. För Allt om Resor berättar om sitt strandliv, dansbandskvällarna och spöklika upplevelser.
Billy Monger skadades svårt – får stöd av en hel racingvärld
17-årige Billy Mongers tragiska öde har berört en hel racingvärld.Efter att Monger tvingats ambutera båda benen efter kraschen har en rehab-fond fyllts med nära fem miljoner kronor.Nu pratar Monger om att komma tillbaka till bilsporten så fort som möjligt.
Läs mer om Monger.
AIK värvar från SSK: Det är en stor ära
AIK fortsätter lagbygget inför nästa säsong. På sin hemsida meddelar klubben att Erik Ullman har skrivit kontrakt som sträcker sig över kommande säsong. –Det är en stor ära att få spela för AIK och jag är väldigt stolt att få chansen, säger Ullman.
Läs mer om AIK, Erik Ullman, SSK och Ullman.
En till sjukhus efter krock med flera fordon
Flera personer ska ha krockat i en korsning.Omständigheterna kring olyckan är oklara.– En person har förts till sjukhus, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson.
LRF vill se gränser för utfodring
Vildsvin orsakar tusentals trafikolyckor och mångmiljonskador inom jordbruket. Nu vill Lantbrukarnas riksförbund att regeringen ändrar lagen och inför regler för storskalig utfodring av vilda djur. Det handlar om hundratusentals ton foder per år.
Dagens bästa drag – experterna avslöjar
Se profilernas drag, säkra och avslag.
Nostalgifrossa! Läs hela premiärnumret av PC för Alla från 1997
PC för Alla fyller 20 år – och det här firar vi genom att publicera premiärnumret av tidningen.
Läs mer om Alla.
Mark Katic är nära ett nytt SHL-kontrakt
Mark Katic kom till Skellefteå AIK i slutet av säsongen och gjorde stor succ. Nu kan SportExpressen avslöja att backen närmar sig en fortsättning i SHL. – Vi har inte skrivit på något men vår ambition är att han ska bli kvar hos oss, säger Skellefteås sportchef Mikael Lindgren.
Nazister kommer tala under Almedalsveckan
Uttalat nazistiska Nordiska motståndsrörelsen, NMR, kommer att tala under politikerveckan i Almedalen, uppger Gotlands Allehanda. Pär Öberg som företräder NMR säger till tidningen att man vill vara där politik debatteras.
Åtal för grov barnvåldtäkt
En man i 30-årsåldern åtalas för att vid flera tillfällen ha utnyttjat barn sexuellt. Han åtalas för grov våldtäkt mot barn, sexuellt ofredande och grovt utnyttjande av barn för sexuell posering.
Obegränsad surf har sina begränsningar
Obegränsat surfande till en fast kostnad kan bli det nya på mobilmarknaden. Tele2 är först ut. Men det är inte gratis, 500 kronor i månaden kostar det, och det finns finstilta begränsningar. Och finns en risk att många kunder betalar för något de inte behöver.
Nostalgifrossa! Läs hela premiärnumret av PC för Alla från 1997
PC för Alla fyller 20 år – och det här firar vi genom att publicera premiärnumret av tidningen.
Läs mer om Alla.
Här hittar du Galaxy S8 och S8 Plus till bäst pris
Samsungs nya flaggskeppstelefon är här, och många svenska butiker och operatörer kommer snart ha den i lager. Men var är den billigast?
Läs mer om Galaxy S8.
Sveriges ambassadör i Paris: Man chockas
Sveriges ambassadör Veronika Wand-Danielsson följde på torsdagskvällen den stora tv-debatten mellan de franska presidentkandidaterna från ambassadörsresidenset, inte långt från Champs-Elyses, när hon fick meddelande om skottlossningen.
Britney Spears redo att gifta sig igen
Tredje gången gillt?Sångerskan Britney Spears uppges vara redo att gifta sig med kärleken Sam Asghari, skriver Radar Online.
Läs mer om Radar Online och Sam Asghari.
Statsvetare: Attentatet spelar Le Pen i händerna
Presidentkandidaten Marine Le Pen kan gynnas av attentatet i Paris. Politiken förflyttas till höger, och högerpopulister blir vinnarna. Det är den konflikten terroristerna vill elda på, enligt Catarina Kinnvall, statsvetare vid Lunds universitet.
Läs mer om Catarina Kinnvall och Le Pen.
SSAB rusar på börsen efter stark rapport
Ståltillverkaren SSAB rusade över tio procent på Stockholmsbörsen vid öppning efter en stark kvartalsrapport. Några minuter senare sjönk aktien tillbaka något till plus 7 procent.
Läs mer om Stockholmsbörsen.
Penny & Bill: Giftermål mellan mat och sprit
Krogkommissionen. På den nyöppnade gastrobaren Penny foodtails.
Läs mer om Bill och Penny.
Nordeas plan för att lämna Sverige
Nordea går vidare med sina planer på att flytta från Sverige.Storbanken har tagit fram ett omfattande underlag för att kunna besluta om en eventuell flytt, skriver Dagens industri.Finland och Danmark tävlar om att få ta emot Nordea.
Arkansas har avrättat morddömd 51-åring
Den amerikanska delstaten Arkansas har avrättat den första fången på tolv år. Den morddömde Ledell Lee dödförklarades strax före klockan sju på fredagsmorgonen svensk tid, sedan han injicerats med en cocktail av dödliga droger.
Läs mer om Ledell Lee.