19. Maj 2017 14.00-14.59

Bröderna gav sin berättelse

18 år senare får bröderna äntligen ge sin version av vad som hände i efterdyningarna av mordet på fyraårige Kevin. Även om ingenting är säkert än är det en stor börda som lossnat från familjen axlar.
Läs mer om Kevin.

Glömde vapen i hyrbil

Personal på ett hyrbilsföretag på Lidingö hittade ett handeldvapen under golvmattan i en återlämnad bil.
Läs mer om Lidingö.
Oumou Sangar: Mogoya
Oumou Sangar pumpar ut tydliga budskap med nytt sound.
Dansk häst klar för Elitloppet
Fyra svenska, tre franska, en amerikansk och två finska travhästar är redan klara för Elitloppet. Nu har även danske Takethem bjudits in. Hingsten tränas av Steen Juul.
Läs mer om Elitloppet, Steen Juul och Takethem.
Nu kan du följa AI:n Charles som lär sig köra bil i GTA 5
Kan datorn gå från trafikfara till mästerförare?
Läs mer om AI.n och GTA.
Stort test! Här är bästa batteridrivna fönsterskrapan
Dags för fönstertvätt? Vi har testat sex batteridrivna skrapor som suger upp smutsvattnet och lovar både bättre och effektivare rengöring.
Hoppas på repris i kallblodsloppet
För ett år sedan vann Art Nökkve V75 i Gävle.På lördag är han favorit att ta en ny seger i kallblodsloppet på samma bana.- Han känns otroligt fin för dagen. Lite bättre än i fjol, säger tränaren Håkan Skoglund.
Ikhana: Zebrelli
Ikhana sticker ut med intressant ljud, personliga texter och inlevelsefull sång.
Zlatan kommer till finalen på Friends
Zlatan Ibrahimovic kommer till Europa League-finalen i Solna. Det bekräftade Manchester Uniteds coach Jos Mourinho på en presskonferens under fredagen, enligt brittiska BBC.
Läs mer om BBC, Europa League-finalen och Solna.
Aldous Harding: Party
Hon säger att titeln Party inte alls är ironisk.
Läs mer om Party.
FN: Brutala övergrepp i Sydsudan
Regeringstrogna styrkor har dödat minst 114 civila i och omkring staden Yei i Sydsudan, enligt en FN-rapport. Attackerna ägde rum mellan juli 2016 och januari 2017 och soldaterna ska också ha våldtagit, plundrat och torterat.
Läs mer om FN-rapport, Sydsudan och Yei.
Boktoppen vecka 20 – DN:s kritiker listar veckans bästa böcker
DN:s kritiker listar de bästa böckerna just nu.
Diskreta tecknet på att en ny Ipad Pro på 12,9 tum är på väg
Nya bakgrundsbilder i IOS 10.3.3 kan innebära att vi får se ny hårdvara på WWDC den 5 juni.
Läs mer om Ipad Pro.
Katies kärleksbeslut – efter skilsmässan
Efter skilsmässan från Tom Cruise har Katie Holmes hittat kärleken igen i skådespelaren Jamie Foxx.Men trots att de varit tillsammans i fyra år så håller de förhållandet hemligt - tills nu.– Hon vill gå ut på middag mer och vara öppen med förhållandet, säger en uppgiftslämnare till Us Weekly.
Läs mer om Jamie Foxx.Men och Tom Cruise.
Vapen hittat i hyrbil – föraren är misstänkt
Ett handeldvapen har hittats i en hyrbil som lämnades tillbaka till en bensinmack. Den som hyrt bilen greps av polis när han sökte igenom bilen på jakt efter en klocka. Mannen är misstänkt för vapenbrott.
Träd Gräs och Stenar: Tack för kaffet/So long
Först gick grundaren i pension, sen dog basisten och därefter trummisen.
Läs mer om Stenar.
Rein: Freedoom
Med arg dansmusik tar Rein ett kliv rätt in i nutiden.
Läs mer om Rein.
Reza Mad Dog Madadi får UFC-match i Globen
Reza Mad Dog Madadi får en match i UFC-galan i Globen den 28 maj.MMA-fajtern hoppar in i stället för ryssen Majrbek Tajsumov, som fått en axelskada, och ska möta brasilianen Joaquim Silva i lättviktsklassen.
Då brast det – jag grät som en bebis
För två år sedan var han Frankrikes travkonung.Nu är Up And Quick tillbaka.Kommande söndag väntar start i Elitloppet på Solvalla.- Mitt liv nu går ut på den här hästen, säger skötaren Caroline Berntzen som lämnade allt för att hjälpa sin älskling till tävlingsbanan igen.
Godståg har spårat ut – larmas om gasolläckage
Ett tåg har spårat ut i höjd med Sävenäs rangerbangård.Det ska enligt uppgift handla om ett tåg med gasol i lasten.Enligt Trafikverket är det helt stopp i trafiken och urspårnignen påverkar tåg på linjen Göteborg - Skövde - Stockholm.– Det är en läckande gasolvagn på Sävenäs, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson på polisen.
JUST NU: Åklagaren kräver fängelse för Albin-mordet
Åklagaren Gisela Sjövall kräver att 20-åringen som åtalats för mordet på 16-årige Albin Einarsen i Halmstad döms till 4-5 års fängelse för brottet.Rättegången i det uppmärksammade målet fortsatte under fredagen och visade upp ny dramatik - för tredje gången under förhandlingen fick en ambulans hämta en anhörig som kollapsade i rättssalen.
Harry Styles: Harry Styles
Mycket har sagts om hans försök att tvätta pojkbandsglittret ur håret, men One Direction-mannen Harry Styles badar fortfarande i rosa, bokstavligen.
Anders Sännås Lundqvist: Djup spricka mellan spelare och tränare i Rosengård
FC Rosengård vill inte prata om kris. Men faktum är att allt inte är rosenrött i omklädningsrummet på Malmö IP.
Läs mer om Malmö IP och Rosengård.
Stockholm Jazz Underground: Plays the music of Hans Olding, Nils Janson, Linus Lindblom
Idn med Stockholm Jazz Underground påminner om Ann-Sofi Söderqvists, Joakim Milders och Jan Levanders initiativ med ensemblen Composer s Big Fun för drygt tio år sedan.
Stopp i tågtrafiken Göteborg-Stockholm
Ett tåg har spårat ur vid Sävenäs rangerbangård i Göteborg.
Massi Fritz: Det är en skandal
Advokaten Elisabeth Massi Fritz, som företräder den kvinna som Julian Assange misstänks ha våldtagit, kallar den nedlagda förundersökningen för en skandal. Min klient är chockad, skriver hon i ett mejl till DN.
Läs mer om Julian Assange.
Ewa Stenberg: Inte mycket återstår av den svenska alliansfriheten
Analys. Sverige är sedan i natt ett land som kallar sig alliansfritt och har ett försvarslöfte från världens största militärmakt. Frågan är nu vad beteckningen alliansfritt är värd efter att USA:s försvarsminister kallat oss allierad. Och vilka utfästelser Sverige har gett USA för att få löftet.
Läs mer om Sverige och USA.
Misstänkte expojkvännen tidigare anmäld för misshandel av Tova
Den 22-årige tidigare pojkvännen som misstänks för att ha mördat 19-åriga Tova Moberg anmäldes sås ent som i mars för misshandel av henne. Anmälan gjordes av 19-åringens föräldrar.
Läs mer om Tova Moberg och Tova.
Norwegian-plan körde på fågel – fick landa
Morgonplanet från Malaga till Arlanda tvingades landa efter att en fågel träffat motorn. – Plötsligt kände vi en vibration och det lät konstigt från ena motorn, berättar Anna–Karin Wallin som var en av passagerarna ombord på planet vid händelsen.
Läs mer om AnnaKarin Wallin, Arlanda och Malaga.
Donald Trump gör sin första utlandsresa
På fredagen reser Donald Trump till Saudiarabien och därefter vidare till Israel.Sedan bär det av till Europa och viktiga möten Italien och Belgien.Efter en minst sagt turbulent vecka beskrivs utrikesresan i USA som vinna eller försvinna för Trump.
Madadi går UFC-match i Globen
Reza Mad Dog Madadi får en match i UFC-galan i Globen den 28 maj.
Läs mer om Globen.
Kvinna död i brand i Ystad
En kvinna i 65-årsåldern har omkommit i en brand i centrala Ystad, enligt polisen.
Läs mer om Ystad.
Så kommer framtidens Hagastad att se ut
Hagastaden blir en väldigt tätbebyggd stadsdel. Men det finns utrymme för parker och torg. Visionerna för de offentliga platserna som kommer att vara välfyllda med människor börjar nu klarna.
Läs mer om Hagastad.