16. Juli 2017 18.00-18.59

Accepterar budet på Sergio Agüero

Det mesta talar för att Diego Costa lämnar Chelsea.Nu kan klubben ha hittat sin ersättare.Enligt uppgifter har Manchester City accepterat Chelseas bud på Sergio Aguero.

Vattenbristen i landet inte så illa sedan 70-talet

Vattenbristen i delar av landet är nu så allvarlig att man får gå tillbaka till 1970-talet för att hitta liknande nivåer. Regeringen säger att jakten på nytt vatten ska intensifieras. Hårdast slår bristen mot hushåll och lantbruk med egna brunnar. – Jag är orolig, säger mjölkbonden Thomas Jansson.
Gren slår tillbaka: Varit mycket tjat
ÖREBRO. IFK Göteborgs sportchef Mats Gren vill inte kommentera tränarens Jörgen Lennartssons vara eller icke vara efter 2-4-förlusten mot Örebro.Men Gren slår tillbaka mot kritiken om att klubben inte lyckas förlänga med sina spelare. – Det har varit jävligt mycket tjat om det. Se på Malmö, de har tolv utgående kontrakt, säger Gren.
Läs mer om Gren, Malmö och Örebro.Men.
Norwegian-plan tvingades nödlanda på Island
Ett Norwegian-plan från Los Angeles på väg till Stockholm tvingades på söndagennödlanda i Reykjavik.En av motorerna ska ha haft ett tekniskt fel.
Läs mer om Island, Reykjavik.En och Stockholm.
Stödet för Donald Trump rekordlågt
Stödet för den amerikanske presidenten Donald Trump är nere på bottennivå.Bara 36 procent av amerikanerna anser att han gör ett bra jobb, enligt en undersökning från Washington Post.
Läs mer om Donald Trump och Washington Post.
Peder Fredricson nära drömsegern – trots att han höll på att trilla av
Falsterbo. Peder Fredricson drömde om att vinna Falsterbo Grand Prix tillsammans med hästen All In - men en tappad stigbygel förstörde segerchansen. – Min första tanke var jävlar men jag är glad över att jag trots det fortsatte rida för att få en bra tid, säger Peder Fredricson. Det räckte till en andra plats – 46 hundradelar långsammare än segrarens.
Svenskt EM-guld efter jättedrama
I går tog Fanny Roos guld i kulstötning. I dag kom nästa svensktriumf vid U23-EM i polska Bydgoszcz när Andreas Kramer, Sävedalens AIK, löpte hem guldet på 800 meter.
Läs mer om Bydgoszcz.
Svensk med tändare stoppade tågtrafiken
En svensk man skapade vid lunchtid oro på Köpenhamns flygplats när han gick runt med ett pistolliknande föremål. En större polisstyrka skickades ut och tågtrafiken till och från flygplatsen stoppades under en knapp halvtimme.
Jodie Whittaker första kvinnan att spela Dr Who
Jodie Whittaker tar över rollen som Dr Who, det meddelade BBC under söndagen.
Läs mer om BBC och Dr Who.
Efter Paris Hiltons hårda festande – fick intim gåva
Paris Hilton drog ner på sitt festande för kärleken Chris Zylka.Nu har han besvarat gesten – och överraskade tv-profilenmed en hudnära gåva.Jag är en så lycklig tjej!, skriver Paris Hilton.
66 gripna efter stora hästköttskandalen
66 personer har gripits misstänkta för inblandning i hästköttsskandalen som skakade Europa 2013, meddelar Europol. 65 personer greps i Spanien och en person, den huvudmisstänkte, greps i Belgien.
Läs mer om Belgien, Europa, Europol och Spanien.
Sexårig flicka försvunnen i naturreservat
En sexårig flicka är försvunnen i Blacksås naturreservat i Hudiksvalls kommun, skriver polisen på sin hemsida. Flickan försvann vid 11.30-tiden och har inte återfunnits.