16. Juli 2017 20.00-20.59

Crossförare allvarligt skadad i krock
En man i 30-årsåldern fick allvarliga skador när han med en motocrosscykel krockade med en budbil i Torsby i Värmland. Han flögs i ambulanshelikopter till Centralsjukhuset i Karlstad.
Se mål och höjdpunkter från fotbolls-EM i Expressen TV
Se alla mål och höjdpunkter i Expressen TV under hela fotbolls-EM i samarbete med C More! Nu börjar äntligen fotbollsfesten. Så här följer du Sverige under turneringen:
Läs mer om C More, Expressen TV och Sverige.

Isakssons förklaring efter kaosscenerna

ÖSTERSUND. Andreas Isaksson buades ut av Östersundspubliken.I slutsekunderna varnades han nämligen efter att ha ilsknat till rejält på domaren Andreas Ekberg.– Det var frustration, jag tyckte att tre minuters tillägg var alldeles för lite, säger han efter 1-2-förlusten.
Onanerade på bussen – utredningen läggs ned
En 17-årig flicka blev sexuellt ofredad på en buss på midsommarafton.Händelsen polisanmäldes, men utredningen läggs nu ned.Polisen misslyckades få tag på övervakningsfilmen, innan den raderades, skriver Skånska Dagbladet.
Läs mer om Skånska Dagbladet.
Här är Norges tunga start på fotbolls-EM
BREDA. Norge gick in som knappa förhandsfavoriter i sin EM-grupp.Men fick en mardrömsstart när men föll i premiären mot värdnationen Nederländerna.Sveriges chanser att få möta värdnationen vid eventuellt avancemang ökade därmed avsevärt.
Läs mer om EM-grupp.Men.
Får stort stöd efter bild på blodiga byxor
Barnmorskan Petra Vinberg Linder jobbade så intensivt att hon inte hann byta mensskydd. Hon lade ut en bild på Instagram och nu får hon och hennes kollega Hannah Dahlbäck massor av stöd i sociala medier. – Vi jobbar i ett tempo som skadar vår egen hälsa, säger de.
Läs mer om Hannah Dahlbäck och Instagram.
Ölands skolbarn fick ta notan för vattenbristen
Vattenbristen får konsekvenser för hela samhället. På Öland tvingades kommunen att spara på personal inom både skola och äldreomsorg för att få ihop de 135 miljoner som de sinande brunnarna kostade under fjolårets vattenkris. – Vi tvingades lägga sparbeting på alla verksamheter, säger Mörbylånga Kommunstyrelses ordförande Henrik Yngvesson.
Läs mer om Henrik Yngvesson.
Nederländsk seger och publikfest i premiären
Martin Sjögrens Norge gjorde ingen på läktaren besviken. Dessvärre för Sjögren höll nästan alla på Nederländerna. Hemmanationen övertygade och vann EM-premiären med 1–0.
Arlanda knappar in på Kastrup
Danska Kastrup är fortfarande Nordens största flygplats. Men både norska Gardemoen och Arlanda knappar in.
Läs mer om Arlanda, Gardemoen och Kastrup.