16. Juli 2017 22.00-22.59

Tornus långt från segern i Rabat

Längdhopparen Michel Tornus fick inte alls till det vid Diamond League-galan i Marockos huvudstad Rabat.
Läs mer om Diamond League-galan och Rabat.
Misslyckad tävling för Michel Tornus
Längdhopparen Michel Tornus fick inte alls till det vid Diamond League-galan i Marockos huvudstad Rabat.
Läs mer om Diamond League-galan och Rabat.

Ville avskaffa svågerpolitiken – anställde delar av sin familj

Vid en stor skandal 2008 sparkades HSB Skånes dåvarande vd och ordförande, efter anklagelser om bland annat svågerpolitik och lyxkonsumtion för medlemmarnas pengar.Nu har företagets vd sedan nio år tillbaka, Ann Irebo, hamnat i ett liknande blåsväder.HSB Skåne har anställt nära och kära till både Irebo och andra chefer i företaget, visar en granskning som Sydsvenskan har gjort.
Läs mer om Ann Irebo, Irebo och Sydsvenskan.
Mitov Nilsson om comebacken: Fick gåshud
Att spela i allsvenskan igen var efterlängtat för Norrköpingsmålvakten David Mitov Nilsson. – Jag var så taggad och att jag fick gåshud när jag var ute på planen, säger 26-åringen efter 0–1-förlusten borta mot AIK.
Läs mer om AIK och
Gripne svensken inför turkisk domstol
Den svenske medborgare som gripits i Turkiet tillsammans med bland andra Amnestys Turkietchef ska ställas inför domstol i Istanbul på måndagen. Totalt är det tio gripna som ska höras.
Läs mer om Istanbul och Turkiet.
Hamilton tillbaka i VM-fighten efter perfekt race
Det var precis vad Lewis Hamilton behövde.Precis vad VM-fighten behövde.Vettels klassiska punka öppnar för dramatisk andra halvlek.
Läs mer om VM-fighten.
Dödlig sammandrabbning på Nilen
En person avled och många skadades när egyptiska säkerhetsstyrkor försökte vräka markockupanter på ön al-Warraq i Nilen, i Kairo.
Läs mer om Kairo och Nilen.
Kinesisk ledarstrid inför partikongress
En av Kinas ledande politiker kan ha fallit i onåd inför höstens väntade förändringar i den högsta ledningen. Han ska nu vara under utredning av myndigheterna. Samtidigt pressar Kinas president de statliga företagen att dra ned på sin höga skuldsättning.
Man knivskuren i centrala Göteborg – tre personer gripna
En man har på söndagen blivit knivskuren i Vasastan i Göteborg.Den skadade mannen är förd till sjukhus – och tre personer är gripna av polis.– Det här har skett utomhus, säger polisens vakthavande befäl Sanna Lagerqvist.
Caitlyn Jenner överväger att ge sig in i politiken
Caitlyn Jenner överväger att ge sig in i politiken.OS-vinnaren och aktivisten sa i radioprogrammet Cats roundtable på kanalen 970 AM att hon vill vara ett ansikte utåt för republikanerna, uppger Page Six.– Den generella uppfattningen om det republikanska partiet är att det bara är rika vita män som försöker ta pengar, säger hon.
Läs mer om Page Six.
Simstjärnans överraskning – lurade alla på bröllopet
För mindre än en vecka sedan gav Sarah Sjöströms rival beskedet att hon pausar karriären.En paus som kommer för att hon är gravid - och nu har Jeanette Ottesen släppt ännu en nyhet.Efter att ha lurat familjen och släkten gifte hon sig med sin Marco Loughran under helgen.– Folk var så glada. Det kunde inte ha blivit en mer perfekt dag, skriver hon på sin blogg.