17. Juli 2017 00.00-00.59

Desperat sökande efter försvunnen flicka

Sökandet efter den försvunna sexåriga flickan i Blacksås naturreservat i Hudiksvalls kommun fortsätter med full kraft. Terrängen i området är svårtillgänglig och personal specialiserad på att söka i gruvhål och skrevor finns på plats.

Stenson: Inte där jag vill vara i mitt spel

Henrik Stenson tror att chanserna är små att försvara titeln i British Open nästa vecka. Han avslutade Scottish Open betydligt bättre än han inledde tävlingen, men var ändå inte nöjd.
Läs mer om British Open och Scottish Open.
Formsvag Nordqvist bästa svenska i US Open
Svenskorna är långt efter täten när golfmajorn US Open avgörs i New Jersey. Men Anna Nordqvist och Madelene Sagström avslutade i alla fall bra under den sista dagens spel på Trump National Golf Club. Tvärtemot gick det för Pernilla Lindberg.
Gripne svensken i Turkiet inför rätta
Den svenske medborgare som greps vid ett människorättsmöte i Turkiet den 5 juli ställs snart inför rätta.Det berättar Turkietkännaren Kurdo Baksi.– Då får han reda på vad han anklagas för. Eller att han släpps, säger han.

Matchguide: EM-premiär, Sverige–Tyskland

När: Måndag 17 juli, 20.45. Var: Breda, Nederländerna. Tv: SVT1 / Eurosport / CMore.
DN frågar. Vad är Tysklands svaghet?
Sverige har tio raka förluster mot Tyskland i mästerskap. Men de är väl inga övermänniskor? Eller? Vi ställde frågan till några landslagsspelare: Vad är Tysklands svaghet?
Läs mer om Tyskland.
Uppgifter: Werder Bremen intresserade av Nyman
Christoffer Nyman var nära att kvala upp till Bundesliga med Braunschweig den gångna säsongen.Nu kan den före detta Norrköpingsanfallaren hamna i den tyska högstaligan ändå.Werder Bremen sägs vara ute efter svenskens underskrift, enligt uppgifter till NWZ.
Rosengårdsstjärnan frälste Danmark
Rosengårds mittfältare Sanne Troelsgaard avgjorde Danmarks premiärmatch i fotbolls-EM. 28-åringens tidiga 1–0-mål mot Belgien gav dansk doft av kvartsfinal. – Det viktigaste var att vi höll tätt, sade Troelsgaard.
Filmskaparen George A Romero har avlidit
Filmskaparen George A Romero är död, uppger La Times.Han är känd för bland annat zombiefilken Night of the living dead.Romero blev 77 år.
Läs mer om La Times.Han och Night.
Kvinnan död efter skjutning mot vallokal i Venezuela
Runt 80 procent av medborgarna i Venezuela missnöjda med landets president Nicolas Maduro.På söndagen hålls en symbolisk folkomröstning anordnad av den politiska oppositionen i landet i syfte att utröna vilket stöd presidenten har för att ändra grundlagen.– Vi är här för att visa vårt missnöje med regeringen. Vi får inte tag i mediciner och för varje dag minskar matresurserna i landet, säger venezolanen Tibisay Mendez till AFP.Enligt AFP har en kvinna dött efter en skjutning mot en vallokal i Caracas.
Läs mer om Tibisay Mendez och Venezuela.