12. Augusti 2017 11.00-11.59

Almenäs slår tillbaka mot gravidkritiken
Programledaren Jessica Almenäs anklagades för att träna för mycket under sin graviditet och hetsa andra att göra samma sak.Nu svarar hon på kritiken.– Jag är glad att jag körde på fast folk var på mig, säger hon i Träningspodden.
Läs mer om Träningspodden.
Sjöströms jakt på Alshammars världsrekord fortsätter
Sarah Sjöströms jakt på Therese Alshammars världsrekord på 50 meter fjärilsim fortsätter. I lördagsförmiddagens försök i världscuptävlingarna i Eindhoven var Sjöström 17 hundradelar från Alshammars rekord. I kvällens final får Sarah Sjöström en ny chans att slå det.
Leeds hittar nätet dubbelt upp här
Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!
Läs mer om Johan Videll.Varje.
Båda lagen hittar nätet i allsvenskan
Match: Halmstad – Sirius (Allsvenskan, fotboll, herrar)Spelstopp: 15:59Spelexpert: JOHAN VIDELL
Trump hotar Venezuela med militär insats
USA:s president Donald Trump hotar regeringen i det krisande Venezuela. Under flera månader av gatuprotester mot socialistregeringen i Venezuela har tusentals personer gripits och över 120 har dödats. Trump sa på fredagen att han har diskuterat läget med utrikesminister Rex Tillerson och USA:s FN-ambassadör Nikki Haley.
Manchester City vinner premiären
Topptipset 12 augustiSpelstopp: 15.59Spelexpert: Johan Meijer
Londonlaget ska kunna slå Burnley
Missat att göra läxan inför helgens stryktipset eller europatipset?Sitt lugnt i båten – Johan Meijer bjuder på sina bästa ider här.
Läs mer om Burnley och Johan Meijer.
Män gripna för flera passtölder vid festival
Under Malmöfestivalen slås massvis med matstånd upp i centrala delen av staden.Mitt under de utländska arbetarnas matförsäljning passade tjuvarna på – och stal flera pass.– Två män är nu anhållna, säger Anna Göransson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Anna Göransson.
Ubåtsägaren: Vill mycket gärna förklara vad som hänt
Ubåtsbyggaren som misstänks för dråp på en svensk journalist kommer att ställas inför en domare på lördagseftermiddagen. Han vill mycket gärna förklara vad som har hänt, uppger hans advokat för nyhetsbyrån Ritzau.
Läs mer om Ritzau.
Dödliga valprotester i Kenya
Ilskna protester skakar Kenya efter att valkommissionen meddelat att sittande Uhuru kenyatta vann veckans presidentval. Minst två personer ska ha skjutits ihjäl i samband med demonstrationer.
Läs mer om Kenya och Uhuru.
Svensk utsedd till världens bästa konditor
Konditorn Anders Oskarsson från Oskarshamn är världens bästa konditor. Det anser branschorganisationen UIBC, International Union of Bakers and Confectioners.
IS tappar mark i Syrien
Läs mer om Syrien.
Den raka sexans revansch – billigare och bättre
Den raka sexan har ett magiskt skimmer, hyllad för sin gångkultur och vackra motorsång. Men det handlar inte om magi, utan den raka sexan är en osedvanligt smart konstruktion som nu går en ny vår till mötes. Framför allt är den raka sexan kostnadseffektiv, och det är mycket viktigt för bilindustrin. Att bilentusiasterna älskar den raka sexan är nog bra, men framför allt gäller det att hålla räknenissarna på gott humör. Under hösten 2017 introducerar Mercedes S-klass med den nya motorfamiljen som bygger på moduler, antingen fyror på 2,0 liter eller sexor på 3,0. Mer om Mercedes n
The XX på Way Out West – euforin vet inga gränser
En politisk Jens Lekman ger fredagen på Way Out West en vacker start. En fredag som avslutas med megaparty i Samphas regi. Men festen går knappt att ta in efter The XX:s monumentala spelning.
Läs mer om Way Out West.
V75 i sista stund: Han ska klättra i klasserna
Inte pluggat på inför V75 på Åby – och Åby Stora Pris?Ingen fara – Fredrik Edholm bjuder på alla sina tips.
Kaotiska scenerna: Upprörd stämning
Kaotiska scener inför Usain Bolts sista dag.Brandlarmet utlöstes vid ingången till friidrottsarenan och flera aktiva idrottare stoppades från att gå in.– Det var en väldigt upprörd stämning här, säger Tommy Åström i Eurosport.
Läs mer om Eurosport och Tommy Åström.
Detta har hänt i ubåtsfallet
En dansk ubåtsägare och uppfinnare misstänks för dråp alternativt mord på en svensk journalist. Det här är vad vi vet om händelsen.