12. Augusti 2017 13.00-13.59

Mordförsök – man förd till sjukhus med allvarliga skador

En man har förts till sjukhus med allvarliga skador.Enligt polisen har han utsatts för våld mot huvudet i närheten av Östra Göinge.Läget är allvarligt – men inte livshotande.

Kim Wall, 30, är den saknade svenskan

Kim Wall, 30, saknas efter ubåtsdramat i Danmark.Kim är skriven i Skåne, men var i Köpenhamn för att följa danske Peter Madsens ubåtsfärd – då hon misstänks ha försvunnit.Kim Wall har bland annat arbetat för tidningarna New York Times och The Guardian.
Anitha Schulmans kärlekstvivel
Anitha Schulman, 38, har hittat kärleken i Joel, 27.Trots att Anitha Schulman är redo att satsa på relationen, så erkänner hon nu att hon fortfarande har sina tvivel på relationen.– Det kom över mig på semestern för första gången att jag kände så här: Vad ska han med mig till? Han kan vara ihop med en ung fräsch modelltjej, säger hon i podcasten Lillelördag.
Polis omkom under rånarjakt – förundersökningen läggs ner
Förundersökningen om trafikolyckan där en polis omkom efter att ha körts på under en rånarjakt läggs ner, rapporterar P4 Göteborg.
Isolerades på hotellet – berättar nu om oron
LONDON. Han blev magsjuk mitt under VM – och skapade oro i hela den svenska truppen.Nu bryter Andreas Kramer tystnaden.– Jag stannade på rummet hela tiden för att inte smitta andra, jag tog bara en promenad på balkongen någon gång, säger Kramer.
Läs mer om Kramer.
Dödlig attack mot Vita hjälmarna
Läs mer om Vita.
Bolt och Jamaica till VM-final
Läs mer om Jamaica och VM-final.
Leo Borgs nya succ: Svensk mästare igen
Leo Borg har slagit till igen.Gårdagens JSM-guld i dubbel följdes i dag upp av guld i singelspelet.Vi är så stolta!, skriver mamma Patricia Borg på Facebook.
Läs mer om Facebook och Patricia Borg.