12. Augusti 2017 14.00-14.59

Susanna, 22, påhoppad – efter negativ recension

Susanna Mattsson, 22, köpte hämtlunch i Varberg, men när hon skulle äta maten tyckte hon att bakpotatisen såg dålig ut.– Jag uppfattade det som mögel och ville ha pengarna tillbaka. Bemötandet jag fick var inte okej så jag bestämde mig för att skriva en negativ recension.Efter recensionen kallade personalen henne konstig, lögnaktig och påstod att hon publicerat fejkade bilder på potatisen.
Läs mer om Varberg.

Så här ser det ut inuti ubåten Nautilus som sjönk

Danske uppfinnaren Peter Madsen har byggt ubåten Nautilus under flera år tillsammans med 24 medhjälpare. Så här ser den ut inuti.
Läs mer om Peter Madsen.
Gullan Bornemark gör en genomproffsig debut
Jag avskydde Gullan Bornemark som barn.Kan andra ha haft samma aversion, som lett till att hon aldrig fått göra Sommar?Nu gjorde hon genomproffsig debut året hon fyller 90.
Läs mer om Gullan Bornemark och Sommar.Nu.
VM-stjärnans ilska – efter lappmissen
LONDON. Ivana Spanovic kände sig berövad på en medalj i längdhoppet.Hon kände att hennes sista hopp var över sju meter, men nummerlappen på hennes rygg snuddade vid sanden innan och hon slutade fyra.Det är orättvist. Jag vet att det guldet är mitt, för eller senare, skriver hon på Facebook.
Läs mer om Facebook.
På väg till Spurs - för ny rekordsumma
Tottenham ser ut att agera efter Danny Rose utspel mot egna klubben om uteblivna värvningar.För ny rekordsumma ser klubben ut att vara överens med Ajaxstjärnskottet Davinson Sanchez, enligt ESPN.
Lastbil och personbil i kollision på E4
Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till E4, trafikplats Strömsnäs.En lastbil och en personbil ska ha krockat, i höjd med Traryd.– Det har skett i norrgående riktning och jag kan tänka mig att det påverkar trafiken på platsen, säger Anna Göransson, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Smugglare tvingar migranter överbord: Laglöst land
Smugglare har tvingat över 300 människor överbord utanför Jemen de senaste dagarna. Minst 50 personer kan ha drunknat, uppger FN:s migrationsorganisation IOM. – Jemen är extrem riskabelt för migranter, säger journalisten Afrah Nasser från Jemen.
Läs mer om Afrah Nasser, IOM och Jemen.
Thriller nästa för Skam-Isak
Den norske skådespelaren Tarjei Sandvik Moe är klar för en roll i den kommande filmen En affär, skriver Aftonbladet. Filmen beskrivs som en erotisk thriller där Sandvik Moe spelar en elev som inleder en relation med sin 26 år äldre lärare.
Flygblad på Guam: Titta inte direkt på eldbollen
Ta skydd snabbt, helst under jord i en betongbyggnad. Och titta inte direkt mot eldbollen. Så står det i de flygblad med tips i händelse av en nordkoreansk attack, som har börjat delas ut i det amerikanska territoriet Guam.
Läs mer om Guam.
Flerbilskrock på motorväg
En olycka har inträffat på E20 mellan Göteborg och Alingsås.– Det ska handla om en trebilskrock. Vi är på väg, räddningstjänst och ambulans likaså, berättar Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om E20, Göteborg, Peter Adlersson och Väst.
Flygblad om attack sprids på Guam
Läs mer om Guam.
Ulf Lundells första ord om skilsmässan
Efter tre år skiljer sig Ulf Lundell och hustrun Sofia Lundell.Nu berättar artisten och författaren om skilsmässan.Vi är fortfarande goda vänner, goda grannar och vi arbetar fortfarande tillsammans, skriver Ulf Lundell i ett mejl till Aftonbladet.
Okända svenska hjälpen – bakom ryska medaljen
LONDON. Darja Klisjina tog hem silvret i längdhopp - med hjälp av en svensk.Michel Tornus hoppade in som en extra coach under finalen och stöttade ryskan.– Han hjälpte mig i dag, säger hon.
Förre PL-stjärnan klar för Barcelona
Efter att ha lämnat Tottenham för kinesiska Guangzhou Evergrande 2015 trodde den breda massan att hans europaäventyr var över för all framtid.Nu har den brasilianska VM-spelaren Paulinho blivit klar för Barcelona.
Olycka med bilar och cyklist – vägen avstängd
En olycka har inträffat i närheten av Landvetter.– Det är två bilar som kolliderat. En cyklist är också inblandad i olyckan, berättar ledningsoperatören Bosse vid räddningstjänsten i stor-Göteborg.
Läs mer om Bosse och Landvetter.