12. Augusti 2017 15.00-15.59

Tommy Berggren – 80 år av briljans och skandaler

En lysande karriär, otrohetsaffärer, flera guldbaggar och offentliga bråk.Han är inte bara en av Sveriges mest hyllade skådespelare utan också en av de mest omdebatterade.I dag fyller Tommy Berggren 80 år – här är hans väg från Dramaten, Bo Widerberg och de många omtalade skandalerna.– Jag tycker att jag har haft ett jävla bra och spännande liv, sa Tommy Berggren nyligen i en intervju med Sigge Eklund.

Liverpool tappade segern på tilläggstid

Målfesten fortsätter i Premier League. Sju mål i premiärmatchen mellan Arsenal och Leicester i går kväll följdes upp av sex i dagens tidiga match mellan Watford och Liverpool som slutade 3–3.
Norrköpings avbräck – Sjölund skadad
En hälseneskada sätter stopp för IFK Norrköpings mittfältare Daniel Sjölund.
Läs mer om Daniel Sjölund och Sjölund.
Paris Hiltons heta kärlekssemester
Kärleken blomstrar mellan hotellarvtagerskan Paris Hilton och hennes Chris Zylka.På nya bilder syns de gå hand i hand på ön Formentera.– Jag är så kär. Chris är mannen i mitt liv, har Paris Hilton tidigare sagt om relationen till E! News.
Läs mer om Formentera.

Legendaren avslöjar: Jag ville fortsätta

Bosse Petersson ska inte längre vara ordinarie expert i Viasats fotbollssändningar.Ett beslut som gick emot tv-legendarens egen vilja.– Det är det ingen tvekan om, säger Petersson.
Läs mer om Petersson.
Nordkorea: Miljoner ansluter sig till armn
3,5 miljoner frivilliga har anslutit sig till Nordkoreas arm efter det att spänningen mellan landet och USA har ökat. Det uppger Nordkoreas regeringstrogna tidning Rodong Sinmun.
Läs mer om Rodong Sinmun och USA.
Stort jordskalv utanför Chile
Läs mer om Chile.
Man åldersbestämde asylsökande – nekas jobba
En anställd vid Folktandvården åldersbestämde sju asylsökande – utan tillstånd. Därefter avskedades han. Nu har Gotlands tingsrätt beslutat att han inte får tillbaka jobbet, skriver Hela Gotland.
Läs mer om Folktandvården och Hela Gotland.
Vi tror och hoppas att hon ska återfinnas välbehållen
Senast den svenska journalisten sågs var när hon lämnade hamnen i Köpenhamn med ubåten Nautilus tillsammans med ubåtens ägare. Den 30-åriga kvinnan är nu anmäld saknad. Vi tror och hoppas innerligt att hon ska återfinnas välbehållen, skriver familjen.
Läs mer om Köpenhamn.
Stort jordskalv utanför Chile
Läs mer om Chile.
Nykomlingen plockar in internationell duo
Efter att under gårdagen ha gjort sig av med fyra spelare väljer AFC även att förstärka truppen inför den allsvenska höstsäsongen.Nu värvar Eskilstunaklubben två mittfältare med internationella meriter.– Två spelare som kommer tillföra energi, säger sportchefen Azak Budak till klubbens hemsida.
Läs mer om AFC, Azak Budak och Eskilstunaklubben.
Ikonen sågar Liverpool – tappade i kaosmatch
Liverpool stod för en bedrövlig första halvlek och låg i paus under med 2-1 mot Watford.I halvtid totalsågade klubbikonen Jamie Carragher försvarsspelet.Vad håller de på med på träningarna?, frågade han sig i Sky Sports sändning.Matchen slutade till slut 3-3 efter sent kvitteringsmål från Watford.
Låt med enbart tystnad på Itunes topplista – på grund av Apples designmiss
På Itunes topplista över sålda låter ligger en udda produktion. A a a a a Very Good Song består av knappt tio minuters tystnad.
Läs mer om Very Good Song.
Förre ministern Nils G Åsling död
Den förre Centerpolitikern och ministern Nils G Åsling har avlidit, 89 år gammal.–Han somnade in stilla i morse, säger sonen och riksdagsledamoten Per Åsling (C) till ÖP.
Läs mer om Centerpolitikern och Per Åsling.
Förre ministern Nils G Åsling död
Den förre Centerpolitikern och ministern Nils G Åsling har avlidit, 89 år gammal.
Läs mer om Centerpolitikern.
Beskedet: Zidane förlänger med Real Madrid
Zinedine Zidane förlänger med Real Madrid och fortsätter som Champions League-mästarnas tränare.
Läs mer om Real Madrid.
Nytt svenskt rekord av Roos: Finns mer
VM slutade i moll. Då fick Fanny Roos gruvlig revansch under junior-SM. Hon stötte nytt svenskt rekord med 18,20. – Det finns mer, säger hon till TT.
STCC kan ändra reglerna under säsongen
STCC med nytt reglemente har inneburit fler bilar på banan, men statisk racing utan större dramatik i täten. Nu aviserar vd:n Jonas Lundin att det kan bli regeländringar redan under årets säsong. – Ytterst handlar det om att vi är i underhållningsbranschen, säger han.
Familjen: Hoppas innerligt att hon ska återfinnas välbehållen
Familjen till frilansjournalisten Kim Wall går nu ut med ett uttalande om hennes försvinnande. – Det är med stor bestörtning vi, hennes familj, tagit emot beskedet att Kim saknas efter ett reportageuppdrag i Danmark.
Läs mer om Danmark, Kim och Kim Wall.