12. Augusti 2017 19.00-19.59

Huggsexa om United-talangen

Manchester United förbereder sig inför ligapremiär i morgon hemma mot West Ham.De gör det med att försöka mota bort intressenter för unga diamanten Anthony Martial, 21.Flertalet storklubbar sägs nu ha lagt bud på den franska landslagsmannen.

Ottawa-ikonen Bryan Murray, 74, har dött

NHL-laget Ottawa Senators är i sorg.För drygt tre år sedan diagnostiserades den ikoniska General Managern Bryan Murray med cancer.I dag somnade han in en efter en längre tids kamp mot sjukdomen.
Expojkvännen misstänks ha köpt droger – timmar före mordet på Tova
Trots att han sagt att han ville sluta med droger ska 22-åringen bara timmarna före det att Tova Moberg, 19, bragdes om livet köpt nya piller.I förhör har han, enligt advokaten, själv berättat att han hade narkotika i kroppen den kvällen som blev ex-flickvännens sista i livet – men något drogtest kunde polisen aldrig göra på honom.– Det finns uppgifter om att han köpt tabletter på dagen, så det är förmodligen så att han tagit det, säger åklagaren Christer Sammens.
Läs mer om Tova Moberg och Tova.
Kollision mellan lastbil och personbil på motorväg
En olycka har inträffat på E4 i Vaggeryd kommun.Enligt larmet från SOS handlar det om en kollision mellan en personbil och en lastbil.Larmet kom runt klockan 19.30 under lördagskvällen.
Läs mer om Vaggeryd.

Tumult när NMR delade ut flygblad – en gripen

En person greps efter att ett tumult uppstod i centrala Uppsala i samband med att nazistiska Nordiska motståndsrörelsen (NMR) delade ut flygblad på lördagen. Mannen är misstänkt för misshandel, skriver Upsala Nya Tidning.
Brons till Sverige i den klassiska turneringen
Småkronorna glänste i gruppspelet av Ivan Hlinks minnesturnering - men förlorade mot Kanada i semifinalen. I dag fick man revansch för det när Ryssland besegrades i bronsmatchen.Timrå IK:s Jacob Olofsson avgjorde i förlängningen.Det var Sveriges sjunde medalj de tio senaste säsongerna.
Läs mer om Kanada, Ryssland och Sverige.
Skrällvann storloppet
Midnight Hour skrällvann Heat A, Muscle Hustle vann väntat Heat B.När de båda skulle göra upp i ett skiljeheat blev gick det otroligt långsamt.Och skrällhästen Midnight Hour vann.– Jag tror detta är den största segern för mig, säger tränaren Ossi Nurmonen till TV12 efter loppet.
The Guardian om Kim Wall: Vi hoppas hon återfinns vid god hälsa
Den erfarna journalisten Kim Wall klev ombord på den hemmabyggda ubåten.Hon förberedde sig på att skriva en artikel om farkosten, som hon planerade att sälja till det amerikanska magasinet Wired, enligt hennes vänner.Kim Wall står bakom otaliga artiklar i ansedda publikationer – inklusive The Guardian och New York Times – och har rapporterat från världens alla hörn.Men denna reportageresa blev annorlunda: Kim Wall försvann, och mannen som byggde ubåten, Peter Madsen, häktades på lördagen misstänkt för att ha orsakat Kims död.– Vi hoppas att hon återfinns vid god hälsa, kommen
Malmöfestivalen – kalas för alla barn
Årets Malmöfestival drog i gång på fredagen, och som vanligt är det full fest på Malmös gator.På festivalområdet trängs barnfamiljer med mattält, karuseller och doften av brända mandlar.– Jag har inte hunnit se allt än, det finns så mycket, säger festivalbesökaren Eli, 8 och ett halvt, med munnen full av glass.
Läs mer om Eli.
Skrällen: Stora talangen kan debutera mot United
Han skulle spelat med reservlaget i fredags.I stället kan det bli en debut för Sead Haksabanovic i West Ham i Premier League-premiären mot självaste Manchester United.– Det är för att han är med i truppen, säger Halmstads ordförande Tony Karlsson.
Fröken, 90, på Loviselundsskolan överraskades av sina pensionerade elever
I väntan på fröken roade sig de före detta sjätteklassarna på Loviselundsskolan i Hässelby gård och det blev ett överraskande och kärt möte för de f.d. sjätteklassarnas fröken Ingrid Bürgstein när hon anlände med specialchartrad buss (dotterns överraskningspresent) och fick träffa sina gamla elever ett par dagar före sin 90-årsdag och hon hyllades vederbörligen med en specialskriven sång som de gamla eleverna sjöng för sin fröken som de hade för 55 år sedan och de ställde alla upp för ett klassfoto modell 2017 och bussresan g
Vit makt-grupper i våldsamma sammandrabbningar i Virginia
Guvernören i Virginia har infört undantagstillstånd i delstaten sedan Vit makt-grupper drabbat samman med antifascistiska motdemonstranter i staden Charlottesville på lördagen.
Läs mer om Charlottesville, Virginia och Vit.
SVT:s stora miss – glömde gästen
Åsne Seierstad höll på att missa Sommarkväll med Rickard Olsson.Anledningen? SVT hade glömt att boka biljetterna till Göteborg.Nu berättar researchern Mats Lerneby om panikfärden till Oslo för att hämta upp kanalens gäst.– Fattar du skammen att säga nu kan du inte komma Åsne för vi har glömt att boka biljetter. Det finns inte, det är bara att åka och lösa det, säger han.
Just nu: Dansk polis om försvunna svenskan
Den danske ubåtsägaren och uppfinnaren Peter Madsen misstänks nu för att oavsiktligt ha vållat den svenska journalisten Kim Walls död. Madsen häktades under lördagen.
Läs mer om Peter Madsen.