12. Augusti 2017 20.00-20.59

Så lever Teliapappan i dag – får skamliga förslag

Han blev Teliapappan med hela svenska folket.I dag har Roland Nordqvist hunnit fylla 70 år. Men trots att han lämnat rampljuset bakom sig blir han ständigt igenkänd på stan.Här berättar reklamstjärnan om sitt nya liv – och om erbjudandena som aldrig kom.– Det var en kvinna som nöp mig i häcken, jag kände mig som en rockstjärna, säger han.
Läs mer om Roland Nordqvist och Teliapappan.

En av tidernas bästa – sågas av tv-profilen

LONDON. Allyson Felix har tagit hela 14 medaljer under sin karriär - och hon har chans på fler i London.Men Europsports Jonas Karlsson tycker att amerikanskan är för anonym för att räknas som en av tidernas främsta friidrottare.– Skulle hon sluta nu så hade om två år glömt bort att hon fanns, säger han i Eurosports Facebooklive-sändning.
Läs mer om London.Men.
Jag har aldrig blivit så överraskad förr
Sarah Sjöström har gjort det igen.23-åringen slog till med ett nytt världsrekord i finalen på 200 meter frisim i nederländska Eindhoven på tiden 1.50.43.Därmed slog hon sitt eget gamla världsrekord från 2014 - med 35 hundradelar.
Läs mer om Eindhoven.
Luftballong kraschade rakt in i skolbyggnad
En luftballong fattade eld och kraschlandade vid en skola i Sollentuna på lördagskvällen, enligt ett vittne.– De bara störtade rakt in i skolan, drog med sig träd och stolpar. Folk var jätteskärrade, säger vittnet Richard.Polisen bekräftar att ballongen gick ned, men säger att det hela har skett kontrollerat.
Läs mer om Richard.Polisen och Sollentuna.

Världsrekord för Sarah Sjöström

Sarah Sjöström missade världsrekordet på 50 meter fjärilsim. 20 minuter senare slog hon i stället sitt eget världsrekord på 200 meter frisim. Sarah Sjöström vann finalen på 200 meter frisim i världscupen i Eindhoven med tiden 1.50,43.
Läs mer om Eindhoven och Sarah Sjöström.
Migrationsministern: Väntan på asyl måste kortas
Migrationsverkets handläggningstider måste kortas. Det säger nya migrationsministern Helne Fritzon (S) i sin första stora intervju som statsråd. – Jag har fått ett mycket tydligt löfte från generaldirektören. Handläggningstiderna för ensamkommande barn ska ner, och jag kommer att följa den utvecklingen mycket noggrant.
Läs mer om Helne Fritzon.
Bil körde in i folkmassa vid högerextrem demonstration
Högerextremister drabbade på lördagen samman med antirasistiska motdemonstranter i amerikanska Charlottesville. En bil körde också in i en grupp motdemonstranter. USA:s president Donald Trump har fördömt våldsamheterna: samtidigt lägger Charlottesvilles borgmästare skulden på just Trump.
Manchester City vann i premiären
Manchester City är favoriter att vinna Premier League efter en stark transfersommar.I kväll gick de in i årets säsong med att möta nykomlingen Brighton på bortaplan.Och där hade man inga problem att vända hem med alla tre poäng.
Läs mer om Brighton och Premier League.
Inget rekord denna gång för Sjöström
Therese Alshammars världsrekord på 50 meter fjärilsim i kortbana kommer att stå sig ytterligare en tid. Sarah Sjöström gjorde en bra finalsimning i världscupen i Eindhoven men det räckte inte till rekord - eller till seger. Finalen på 50 meter fjärilsim vanns av nederländskan Ranomi Kromowidjojo.
Efter gesten: Pappa kommer skälla på mig
LONDON. Norrmännen hoppas på medalj på söndag från 1500-meterslöparen Filip Ingebrigtsen.Och i finalen kommer han inte att fira innan han är över mållinjen - som han gjorde i semifinalen.– Jag har en tendens att tappa huvudet när jag är inne i tävlingen, säger han till NRK.
Läs mer om Filip Ingebrigtsen.Och och NRK.
Hunden Casper försvann i tisdags - ännu försvunnen
När Rakel Ntt var ute och rastade sin hund Casper i Karlskrona i tisdags förmiddag blev Casper skrämd av en man som ska ha skrikit och sparkat mot honom.Casper sprang snabbt i väg, och har sedan dess varit försvunnen.Nu har Caspers matte fått in tips om att han synts till området, skriver BLT.
Läs mer om BLT, Casper och Karlskrona.
Stordalen har lagts in på sjukhus i Frankrike
Gunhild Stordalen har blivit inlagd på sjukhus i Frankrike.Det är via sin Instagram som hon skickar en hälsning till alla sina följare och hyllar samtidigt den franska sjukvården.Även om sjukhusbesök under semestern är fel med tanke på både tid och plats, så är det den rätta platsen att få negativa (test)resultat, skriver hon på sin Instagram.
Tick, tack, bara snack i Mays regering
DN 13/8 2017. Britterna vet fortfarande inte vilket förhållande de vill ha till EU efter sitt utträde. En realistisk förhandlingsposition brådskar.
Mordisk elefant skjuten i Indien
Elefanten hade trampat ihjäl 15 människor och satt skräck i delstaterna Bihar och Jharkhand, i östra Indien. På lördagen sköts den ihjäl.
Läs mer om Bihar, Indien och Jharkhand.
Kristoffersson i poleposition i Karlskoga
Johan Kristoffersson bemästrade regnet bäst under kvalet till söndagens STCC-lopp i Karlskoga och kommer därför att starta i poleposition i två av tre lopp på söndagen. I det tredje kvalheatet kom han trea.
Läs mer om Karlskoga.
Hur ska våra ungdomar slippa psykisk ohälsa?
Vi vuxna bör syna alla politiska beslut och fundera på om de bygger broar eller murar. Ska vi sporra de stressade flickorna ännu mer? Till mer konkurrens? Eller hitta andra vägar? Det undrar läraren och pappan Pål Christensson.
Läs mer om Pål Christensson.
Elfte plats för von Eckermann
Henrik von Eckermann visade upp fin form inför EM när han vann i London i förra veckan.
Läs mer om Eckermann och London.
Finske jättesmällen vann Åby Stora Pris
Midnight Hour skrällvann Åby Stora Pris