12. Augusti 2017 21.00-21.59

Elisabet Höglund ryter ifrån: Unga män är en trafikfara

Efter två allvarliga trafikolyckor där äldre förare varit inblandade vill Transportstyrelsen ställa högre krav på äldre förare.Nu ryter journalisten, debattören och På spåret-profilen Elisabet Höglund ifrån i debatten – och riktar strålkastarljuset mot manliga bilförare.Dessa unga kaxiga män med höga testosteronnivåer utgör en stor trafikfara, skriver hon i ett inlägg på SVT Opinion.

Bästa hästen vinner sällan

Rankad långt ned!Men en hungrig Midnight Hour gav svar på tal.Och tog hem Åbys Stora Pris efter skiljeheat.
Läs mer om Midnight Hour.
Karriärens sista lopp slutade med ett silver
LONDON. Mo Farah ville avsluta med ett VM-guld inför hemmapubliken.Men det blev ett silver.Etiopiens Muktar Edris knep guldet – och firade genom att göra Farahs klassiska segergest.
Läs mer om VM-guld.
City ser ut och beter sig som ett mästarlag
Trots att Premier League knappt hunnit starta sätter Manchester City press på konkurrenterna. Den här säsongen kommer det inte finnas utrymme till för många snedsteg, då går tåget.
Tyngre och tuffare Dahlin utvisad igen
Utvisad efter bråk med Färjestads Dick Axelsson i första träningsmatchen.Ny utvisning efter ett gruff med Leksands Oskar Lang i den andra.Så har vi inte sett Frölundas 17-åring Rasmus Dahlin tidigare.– Jag tar väl för mig mer när jag har blivit större och tyngre, säger han.
Läs mer om Dahlin.
Allt du har velat veta om ubåten Nautilus
Vikt, kostnad och utrustning – här är alla detaljer du velat veta om Peter Madsens egenbyggda ubåt Nautilus UC3.Den svenska journalisten Kim Wall misstänks ha försvunnit i samband med en resa på ubåten.Peter Madsen sitter nu häktad, misstänkt för Kim Walls död.
Läs mer om Kim Wall.
Sally Pearson skrällde på 100 meter häck
London. 30-åriga Sally Pearson, Australien, vann överraskande VM-guldet på damernas 100 meter häck.
Sally Pearson skrällde på 100 meter häck
London. 30-åriga Sally Pearson, Australien, vann överraskande VM-guldet på damernas 100 meter häck.
Öster missade chansen att dra ifrån
Vid seger hade Öster chansen att dra ifrån Helsingborg och de andra lagen som jagar den allsvenska kvalplatsen när bottenlaget Gefle kom på besök.
Läs mer om Gefle, Helsingborg och Öster.
Den rödgröna kravlösheten hotar kvaliteten i högskolan
Regeringen smög i juli ut en order till Sveriges universitet om att högskolorna ska se till så att studenterna till varje pris godkänns. Det är bedrövligt. Universiteten har skapats för att utveckla och utgöra spetsen av mänskligt vetande och bildning. Den rödgröna kravlösheten måste bort, skriver Jan Björklund (L) och Christer Nylander (L).
I en skog av sumak, del 50 av 56
Roman av Klas Östergren. Historien utspelar sig i ett Sverige i Vietnamkrigets skugga. Berättaren Kenneth Jansson blir vän med den nye, gåtfulle klasskamraten Dan Schoultze och hans syster Hellen. De bor ensamma i ett hus, omgivet av en vildvuxen sumakskog.
Läs mer om Dan Schoultze, Hellen och Sverige.
Nytt världsrekord av Sjöström
Läs mer om Sjöström.