12. Augusti 2017 23.00-23.59

15-årig flicka våldtagen i Norrköping

Under lördagskvällen fick polisen in en anmälan om att en 15-årig flicka våldtagits i Norrköping. Ingen person har i nuläget gripits för händelsen.
Läs mer om Norrköping.
Sorgen: Fruktansvärt – det är en katastrof
En enastående karriär är över.Och den slutade på värsta tänkbara sätt.Usain Bolts lagkamrater är förtvivlade efter att tidernas främste löpare fallit ihop skadad under VM-finalen på 4x100 meter.– Det är en katastrof, det är fruktansvärt, säger Julian Forte till TV4.
Läs mer om Julian Forte, TV4 och VM-finalen.
Personbil i krasch – person fast i bilen
En personbil ska ha kraschat i korsningen Ekebyvägen och Norra Vallåkravägen i Bårslöv, öster om Helsingborg.Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.– En person befaras sitta fast i bilen, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Det heta filmsexet – som var på riktigt
Filmhistorien är fylld av fejkat sex. Men ibland duger inget annat än äkta vara. Här är filmerna där skådisarna har sex på riktigt.
USA vann damernas korta stafett före Storbritannien
Segraren på 100 meter, USA:s Tori Bowie var tillbaka och kunde som slutman föra USA till guldet på damernas korta stafett, 4x100 meter.
Läs mer om Storbritannien och USA.
Bomb i Pakistan skördar liv
Minst 15 personer har dött och 32 skadats i en kraftig explosion i Balochistans provinshuvudstad Quetta, i sydvästra Pakistan, uppger provinsregeringen.
Läs mer om Pakistan och Quetta.
Bolts VM-mardröm: Skrek ut sin smärta
Usain Bolts sista show på den stora scenen.Lagkapp. Fyra gånger 100 meter och Bolt var fjärde man för Jamaica.Då hände det som inte fick hända.Usain Bolt hann bara drygt 40 meter innan han började halta, och till slut föll ihop.– Det är ganska säkert en muskelbristning han har råkat ut för, säger A Lennart Julin i TV4.
Läs mer om A Lennart Julin, Bolt, Jamaica.Då och TV4.
Världskänd jurist stöder gripen svensk i Spanien
Den svenske journalisten Hamza Yalcin, som gripits i Spanien, får stöd av en känd spansk jurist.Förre domaren Baltasar Garzn kräver att svensken omedelbart ska släppas – och inte utlämnas till Turkiet som anklagar honom för terrrorism.Garzn blev världsberömd när han fick Chiles diktator Pinochet gripen och hans ord väger tungt i Spanien.
Usain Bolt skadad i sista loppet
Nu lägger Usain Bolt löparskorna på hyllan – och han avslutade på sämsta möjliga vis. På sistasträckan hade han chansen att gå för guld, men trampade snett och fick stanna och bröt loppet.
Läs mer om Usain Bolt.
Trasig väderradar stoppade SAS-plan
Ett SAS-plan på väg till Hongkong med 250 passagerare ombord fick på lördagskvällen tekniska problem och tvingades återvända till Arlanda flygplats. Det var planets väderradar som inte fungerade som den skulle, varför flygningen fick avbrytas över Finland.
Läs mer om Arlanda, Finland och Hongkong.
Luftballong kraschlandade i skola
En luftballong med 14 personer ombord har kraschlandat i en skola i Helenelund norr om Stockholm. Räddningstjänsten fick larmet strax efter klockan 20 på lördagskvällen.
Läs mer om Helenelund och Stockholm.
Max Martins succhit gjordes med en prutt
Howard Howie Dwaine Dorough råkade släppte väder i studion.Den oväntade fisen förevigades av den svenska stjärnproducenten Max Martin och finns nu med i Backstreet Boys låt The call.– Jag tror han sjöng med för mycket luft så han råkade fisa, säger bandmedlemmen AJ McLean till Billboard.
Läs mer om Billboard, Max Martin och The.
Vetter tog VM-guld i spjut – kunde knappt kasta till slut
London. Johannes Vetter kunde knappt kasta sitt sista kast i spjutfinalen. Tysken visste när han klev ut på ansatsbanan att han vunnit VM-guldet med ett kast på 89,89 meter. Det fick 24-åringen i väg redan i det första kastet och sedan hann ingen i fatt honom.
Läs mer om VM-guld och VM-guldet.