13. Augusti 2017 01.00-01.59

Man gick bärsärkagång hos barnfamilj

En man i 20-årsåldern misstänks för att i slutet av juli ha brutit sig in i en familjs bostad i Domsjö och förstört egendom till ett värde av en halv miljon kronor. Nu har mannen åtalats för skadegörelsen, skriver Örnsköldsviks Allehanda.
Läs mer om Domsjö.
Kim Walls familj ger inte upp hoppet
Kim Wall är en av Sveriges internationellt mest kända journalister.Hon skriver uppskattade och prisbelönta reportage i världens ledande tidningar.Men hemma i Sverige har hon varit relativt anonym fram till nu – när hon är försvunnen efter en tur med en dansk ubåt.– Vi har inte gett upp hoppet, säger hennes mamma Ingrid Wall.
Läs mer om Ingrid Wall och Sverige.
VM-guide söndag 13 augusti
Vad? Friidrotts-VM i London. Var? London Stadium, tidigare Olympiastadion och i dag ombyggd och hemmaplan för West Ham United. Vädret? Växlande molnighet, runt 22 grader. Tv-tider: 08.40–11.30 TV12, 11.30–13.00 TV4. 08.45–15.15 Eurosport. 19.00–23.00 TV4 och Eurosport.

Söndag 13 augusti

Söndag 13 augusti
Karin Torneklint: Vi har haft lite stolpe ut
London. Målet var tio finalplatser, det blev sex. Glädjeämnet var Daniel Ståhl, det negativa var alla skador på löparna. – Det är klart man tränar fel om man går sönder, det är lite mitt ansvar, säger förbundskapten Karin Torneklint när hon sammanfattar den svenska VM-insatsen.