18. Augusti 2017 20.00-20.59

Barcas fina gest - efter terrordådet
Torsdagens terrordåd i Barcelona har skakat en hel kontinent.Nu väljer katalanernas största förening att hedra offren - med en specialframtagen tröja, enligt La Vanguardia.
Läs mer om Barcelona och La Vanguardia.

Schwarzenegger ryter ifrån mot Trump och högerextrema

En person dog i terrorattacken i Charlottesville, USA.Nu stormar skådespelaren Arnold Schwarzenegger mot både Donald Trump och de högerextrema krafterna som låg bakom vit makt-mötet.– Låt mig vara så tydlig jag bara kan. Era hjältar är förlorare.
Jag har nobbat ett gäng SHL-klubbar
Mikael Johansson var en av SHL hetaste spelare säsongen 15-16.Men just nu står han utan klubb - trots att säsongen väntar runt hörnet.– Jag har nobbat ett gäng SHL-klubbar, säger han till Värmlands Folkblad.
Läs mer om SHL.
Björn af Kleen: Bannons plats i Vita huset var osannolik från början
Mannen som kallats den farligaste politiska aktören i USA är nu ett minne blott i Vita huset. Steve Bannons plats där var osannolik från början.
Läs mer om Kleen, USA och Vita.
Demokraterna gläds åt att Steve Bannon sparkas
På fredagen beslutade USA:s president Donald Trump sig för att sparka sin chefsstrateg Steve Bannon och enligt amerikanska medier ska han ha sagt upp sig redan den 7 augusti. Demokraterna gläds åt beslutet.
Läs mer om Donald Trump och Steve Bannon.
Rekordmånga bostäder till salu: Vi tror på en bra höst
Inför de stora visningshelgerna har antalet bostäder till försäljning ökat dramatiskt. Sedan mätperiodens början 2013 har antalet annonser för bostadsrätter aldrig varit lika stort som nu. Det visar färska siffror från Hemnet. Samtidigt ökar nyproduktionen.
Läs mer om Hemnet.
Just nu är jag så jävla förbannad
Samuel Holmn gjorde sitt första mål i Elfsborg sedan comebacken till allsvenskan.Jönköpings Södra försökte svara - men fick två mål bortdömda för offside.– Just nu är jag så jävla förbannad, säger Tommy Thelin till C More.
Läs mer om C More, Elfsborg och Tommy Thelin.
Peter Madsens kollega: Det finns ingen logik
KÖPENHAMN. En ny film från TV2 i Danmark visar den dramatiska räddningsaktionen – och hur uppfinnaren Peter Madsen agerade direkt efter det av polisen ifrågasatta haveriet.Vännen och arbetskollegan Gwaino Razz menar att han inte ser något konstigt i Madsens beteende på tv-bilderna.– Han såg inte ut som om något sådant hade hänt, säger Gwaino Razz.
Läs mer om Danmark, Gwaino Razz, Peter Madsen och TV2.
Nordqvist en vinnare i Solheim-starten
Anna Nordqvist började Solheim Cup-golfen som en vinnare. Svenskan vann tillsammans med engelska debutanten Georgia Hall i det inledande foursomespelet. Senare i kväll gör Madelene Sagström sin debut i bästboll.
Nyförvärvet är gravid: Självklart upprörda
I mars presenterade Esbjerg den isländska landslagsspelaren Rut Jnsdttir som ett nyförvärv inför den kommande säsongen.Men hon kommer inte att vara spelbar på ett bra tag.Hon är nämligen gravid.– Vi gläder oss å Ruts vägnar, men som klubb är vi naturligtvis upprörda, säger klubben i ett pressmeddelande enligt BT.
Läs mer om Esbjerg och Rut Jnsdttir.
Niklas gåva till kungen: Verkade uppriktigt glad
Konstnären Niklas Amundson är känd för sina marinmålningar.Inte minst bland kungligheter.Under fredagen lämnade han över två av sina målningar till seglingsfantasten kung Harald av Norge.– Jag tror att han gillade dem. Han verkade uppriktigt glad, säger Amundson från Marstrand.
Läs mer om Amundson, Harald, Marstrand och Norge.
Man skjuten i Uppsala
En stor polisinsats pågår för närvarande i Stenhagen, Uppsala. Enligt lokala medier har en man blivit skjuten, troligen i huvudet.
Läs mer om Stenhagen och Uppsala.