18. Augusti 2017 22.00-22.59

Taylor Swifts mystiska försvinnande oroar fans

Taylor Swift, 27, har försvunnit från internet.Popstjärnan har raderat både sin sajt och rensat sina konton på de sociala medierna.Det mystiska försvinnandet har gjort fansen tokiga.

Regering och opposition eniga på Stefan Löfvens 60-årskalas

Stefan Löfven firade sin 60-årsdag med ett jättekalas på fredagen.Alla partiledarna var bjudna – utom Jimmie Åkesson.Detta eftersom SD inte är ett parti statsministern vill samarbeta med, enligt Löfvens pressekreterare Jonatan Holst.
Demonstrationer, panik och kärlek på La Rambla
BARCELONA. Dagen efter terrorattentatet var La Rambla full av liv igen. Det visade sig i form av olika åsikter, skräck och kärlek.
Läs mer om La Rambla.
Det är bäst med Malmöfestivalen
På fredagen firades Malmöfestivalen av med Frida Hyvönen, Linnea Henriksson och Oskar Linnros.Det bästa på festivalen är ändå inte artisterna, utan människorna – och maten, slår besökarna fast.– Jag tycker om att det är så mycket folk på Malmös gator, säger Samma Anouti, lärare från Malmö.

Nedåt på Wall Street

De amerikanska börserna föll i den inledande handeln på fredagen, men återhämtade sig något efter beskedet att chefsstrategen Steve Bannon fått sparken från Vita huset.
Läs mer om Steve Bannon, Vita och Wall Street.
Wahlgrens tuffa krav på Kanal 5
Familjen Wahlgrens sätter krav på Kanal 5 under inspelning av succprogrammet.Pernilla Wahlgren har lämnat inspelningen för att hon varit missnöjd med innehållet.– Nej, det här vill jag inte ha med och då går jag i såna fall, berättar Pernilla Wahlgren.
Läs mer om Kanal och Pernilla Wahlgren.
Boende på hem dödsstörtade från fönster
En person öppnade ett fönster på ett äldreboende och tog sig ut.Den boende på hemmet föll till marken och dog.Nu är händelsen anmäld till inspektionen för vård och omsorg.
Tottenham värvar rekorddyrt
Tottenham har gjort sin första värvning för sommaren – en rekorddyr sådan.
Kontroversiell straff gav poäng
Jönköpings Södra fick två mål bortdömda för offside hemma mot Elfsborg i allsvenskan – men kvitterade på en kontroversiell straff med matchens sista spark. Robert Gojani räddade en poäng efter att J-Södra hämtat upp 0–2 till 2–2.
Läs mer om Elfsborg och J-Södra.