18. Augusti 2017 23.00-23.59

Rögle föll mot Örebro

Emil Kruse fick en tung debut i Rögletröjan i träningsmatchen mot Örebro.Den nya målvakten släppte in fyra mål - samtidigt som hans lagkamrater gick mållösa av isen.
Nya jätteavtalet kan ge Nylander drömlön
Leon Draisaitl skrev nyss på ett nytt jätteavtal med Edmonton Oilers.Det kan bana väg för ett miljonregn över William Nylander, tror de kanadensiska hockeyexperterna Dave Feschuk från Toronto Star och Jonas Siegel från Canadian Press.– Det kommer inte att bli billigt för dem, säger Feschuk i TSN:s podcast Breakfast Club.

Polisanställda på spritresa fastnade i tullen – åtalas

En polis och en av myndighetens civilanställda åkte till Tyskland tillsammans för att köpa alkohol.Men de stoppades i tullen – bilen var för tungt lastad.Nu åtalas en av dem, misstänkt för brott mot trafikförordningen.
Läs mer om Tyskland.
Premiärseger för storfavoriten
Bayern München drog i gång jakten på sin sjätte raka ligatitel i Bundesligafotbollen med att besegra Bayer Leverkusen med 3–1 i premiären.
Bayern München vann enkelt - efter kontroversiella beslutet
Det var nyförvärven som visade vägen för Bayern München när Bundesligasäsongen sparkade i gång under fredagskvällen.Men det var storstjärnan Robert Lewandowskis 3–1-mål som blev mest uppmärksammat efter segern mot Bayer Leverkusen.
Bilar i p-hus brinner – elden hotar sprida sig
Bilar står i brand i ett parkeringshus i Biskopsgården, Göteborg.Räddningstjänsten har flera resurser på plats.– Just nu är det två bilar som brinner, ytterligare en är hotad, meddelar räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.