19. Augusti 2017 08.00-08.59

Amelia Adamos heta sexliv – har lyxdildo med diamanter

Amelia Adamo, 70, har en dildo med kristaller från Swarovski.I podcasten Tankar med... berättar tidningsdrottningen om sitt sexliv med Lucio Benvenuto, 70.– Jag tycker att jag bestämmer så mycket så just i sängen vill jag inte bestämma något, säger hon i podcasten.
Johan Rabaeus: Det samtalas inte i Sverige, det fördöms
Skådespelaren Johan Rabaeus gjorde scendebut för drygt fyrtio år sedan. Den 25 augusti är det premiär för Fadren på Intiman. Men på utbildningen trodde man inte han skulle passa för yrket.
Läs mer om Fadren, Intiman och Sverige.
Det handlar främst om att överleva nu
Sällan har ett europeiskt lag så tydligt varit underdog i Solheim Cup.Men efter fredagsförmiddagens inledande matcher ledde man tävlingen mot USA.Man gjorde det för att man mer än USA är ett lag.Sedan förvandlades drömmen till en mardröm och efter en skräckeftermiddag gäller det nu att man plockar fram samma lagmoral igen – annars blir Solheim Cup 2017 snabbt ett minne blott.
Läs mer om Solheim Cup, Solheim Cup.Men och USA.

Amelia Adamos heta sexliv – har lyxdildo med diamanter

Amelia Adamo, 70, har en dildo med kristaller från Swarovski. I podcasten Tankar med... berättar tidningsdrottningen om sitt sexliv med Lucio Benvenuto, 70. – Jag tycker att jag bestämmer så mycket så just i sängen vill jag inte bestämma något, säger hon i podcasten.
Läs mer om Lucio Benvenuto, Swarovski och Tankar.
Man knivrånades – på sin mobiltelefon
Polisen i Växjö skickades till Strandvägen efter att en man larmat om ett rån.Han hotades med kniv och avtvingades sin mobiltelefon.
Läs mer om Strandvägen och Växjö.
Villaägare fick understöd av polishund – tjuv gripen
Villaägaren i Angered upptäckte en okänd man i sitt hem – och inledde en jakt efter den misstänkte inbrottstjuven.En polishund ger sedan understöd i sökandet efter den misstänkte – och lokaliserar den objudne gästen.Mannen grips och misstänks nu för inbrott, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Angered.
22-åring ny huvudmisstänkt för dådet i Barcelona
En ny huvudmisstänkt för terrordådet i Barcelona söks av den spanska polisen. En 22-årig man från staden Ripoll tros nu vara den man som körde skåpbilen som dödade 13 personer på La Rambla – och han kan fortfarande vara på fri fot, rapporterar spanska medier.
Läs mer om Barcelona, La Rambla och Ripoll.
Björn Wiman: Per Anders Fogelström visade att det aldrig är för sent att påverka framtiden
Expressens krönikör och tidigare världsreporter Ulf Nilson gjorde häromåret något som både han och alla andra gör alldeles för sällan. Han erkände att han hade haft fel. I en krönika berättade Nilson om hur han under 1950-talet varit en del av den kraftfulla opinion som förespråkade att Sverige skulle skaffa en egen atombomb.
Läs mer om Nilson, Sverige och Ulf Nilson.
Ståhlis: Det blir aldrig som ...
Kåseri. ... som man tänkt sig. Det som började så romantiskt.
Googleingenjören skulle ha fått behålla jobbet i Sverige
Ett uppmärksammat fall där en ingenjör på Google i USA sparkades har väckt debatt om vad man får säga på jobbet. Även i Sverige är yttrandefriheten för privatanställda starkt begränsad. Flera domar i Arbetsdomstolen visar att den anställdes lojalitetsplikt går före yttrandefrihet.
Läs mer om Arbetsdomstolen, Google, Sverige och USA.
Finsk polis: Offren valdes ut slumpmässigt
Fyra personer har gripits för knivdådet i Åbo i Finland. Motivet är fortfarande oklart. Men polisen misstänker att offren valdes ut slumpmässigt. – Förhören med de gripna har inletts, säger kriminalkommissarie Markus Laine till Yle.
Läs mer om Finland, Yle och Åbo.
Barn fört utomlands – pappan åtalas
En man har åtalats vid Gotlands tingsrätt misstänkt för att ha fört sin dotter utomlands, skriver Hela Gotland.
Läs mer om Hela Gotland.
Har aldrig skämts för vad jag tjänar
Siffrorna är smått ofattbara.När Henrik Lundqvists nuvarande kontrakt med New York Rangers går ut har han under sina år i NHL fått ut närmare en miljard kronor i lön.– Jag har aldrig skämts för vad jag tjänar, säger 35-åringen.SportExpressen träffade målvaktsikonen för ett samtal om pengar, entreprenörskap, familjelycka - och kalsongfotografering.
Läs mer om NHL.
USA vände i Solheim Cup: Är ett maraton
USA vände underläge till ledning med 5,5–2,5.Men Europa ger inte upp.–Det här är som ett maraton, säger kapten Annika Sörenstam inför den andra dagen av Solheim Cup.
Magdalena Andersson utesluter inte att fälla framtida ministrar med Alliansens taktik
Socialdemokraterna är klart störda av Alliansens hot om missförtroendeförklaringar.Finansminister Magdalena Andersson utesluter inte att ta till samma medel om Alliansen vinner nästa val.– Det har satt ny praxis, säger Andersson till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Alliansen och Andersson.
Många frågetecken kring muträttegång
Moskva. En av de mest uppmärksammade rättegångarna på flera år i Ryssland inleddes i Moskva i torsdags. Före detta ekonomiministern Aleksej Uljukajev står vid skranket. Han skyller allt på Igor Setjin – som är en av Putins närmaste.