19. Augusti 2017 10.00-10.59

Tre fordon i krock på E6 – en bil över vägbanan

Tre bilar är inblandade i en krock på E6 vid Helsingborg.En av dem har hamnat tvärs över vägbanan.– Bärgare är på väg. Det är nog svårt att ta sig förbi där just nu, säger Jimmy Modin vid polisen region syd.
Läs mer om Helsingborg.En och Jimmy Modin.

Förare i terrordåd kan vara på fri fot

Föraren till den skåpbil som körde ihjäl 13 personer i Barcelona i torsdags kan fortfarande vara på fri fot, säger polisen. Spanska medier pekar ut honom som en 22-årig man som sedan tidigare varit eftersökt i utredningen.
Läs mer om Barcelona.
Brand i ladugård – ser svart rök
Räddningstjänsten är just nu på väg till en ladugårdsbrand i Åstorp i Skåne.Enligt larmet kommer det svart rök från maskinhallen.– Vi är på väg så jag vet inte så mycket än, säger Lennart Linderos vid räddningstjänsten.
Läs mer om Skåne.Enligt och Åstorp.

Fullt fungerande Apple I säljs på auktion i september

Snart är det möjligt att köpa en del av teknikhistorien. Men det lär inte bli billigt.
Läs mer om Apple I.
Sanningen om kungafamiljens barnflickor
Det är lätt att tro att jobbet som barnflicka hos kungafamiljen är glassigt – med resor i första klass och tillträde till de allra hemligaste salarna på Slottet.Men i själva verket är tjänsten som barnskötare ett slitigt arbete med stort ansvar.– Det är ett av de svåraste jobben man kan ha, säger Barbro Hultman, mångårig medarbetare vid hovet.
Läs mer om Barbro Hultman och Slottet.Men.
Attacken i Åbo utreds som terror
Läs mer om Åbo.
Gunterbergs mystiska besked om Serneholt
Marie Serneholts och Johan Gunterbergs tystnad i sociala medier har fått folk att undra om kändisparet gjort slut, något som även sajten Stoppa Pressarna rapporterar.Här är Johan Gunterbergs mystiska besked om Marie Serneholt.– Vi är bra vänner, säger De vet du-artisten.
Anne Lundberg om kaoset: Vi fixade det inte riktigt
Anne Lundberg förbereder sig för en ny säsong av SVT:s Antikrundan.Nu berättar hon om förväntningarna, varför hon efter 18 år inte tröttnat på konceptet - och om det där kaoset i Höganäs.– Vi fixade det inte riktigt, säger den populära programledaren.
Ytterligare två ofredande på festival
Två fall av sexuellt ofredande och elva misstänka narkotikabrott har anmälts på ungdomsfestivalen We are Sthlm i centrala Stockholm under fredagskvällen. Kvällen betraktas ändå som lugn av polisen.
Läs mer om Sthlm och Stockholm.