19. Augusti 2017 11.00-11.59

Erik och Lotta om att jobba tillsammans

Lotta Lundgren och Erik Haag berättar nu om hur det är att arbeta tillsammans.Programledarna har arbetat tillsammans under flera år nu och verkar inte tröttna.– jag tycker det är väldigt kul att jobba med dig och du tycker att det är väldigt kul att jobba med mig, säger Lotta Lundgren till Erik Haag i Expressen TV.
Slutade som 28-åring: Inte pratat om det som hände
Den 22 november 2014 åkte han på en tackling som fick förödande konsekvenser.I våras kom det slutgiltiga beskedet - armen fixar inte vidare spel, och hockeykarriären var spolierad.Nu berättar Brynäsprofilen Sebastian Enterfeldt om livet efter karriären, hur den otäcka skadan påverkar honom i vardagen, framtiden för Brynäs - och om kontakten med Anton Hedman.– Vi har faktiskt inte pratat efter det som hände, säger han till SportExpressen.
SMHI varnar för fler kraftiga regn
Ett område av åska och regn ligger just nu över södra Sverige.Under lördagen drar det norrut – och för Jämtland utfärdar SMHI en klass 1-varning.– Det är en front som passerar över Sverige, och den fronten kan ha med sig åska, säger meteorologen Ina Ynnesdal.

Två demonstrationer, familjefest och manifestation på Medborgarplatsen i dag

I snart två veckor har afghanska ungdomar protesterat mot utvisningar till Afghanistan. På lördagen samlas dels en stödmanifestation på Medborgarplatsen – dels en motdemonstration under parollen Stå upp för Sverige. Dessutom ska Hammarby handboll ha familjefest på torget.
Tvåan på Arsenal är mycket stark
Topptipset 19 augustiSpelstopp: 15.59Spelexpert: Eskil Hellberg
Läs mer om Arsenal.
Jermain Defoe ska ta Bournemouth till vinst
Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!
Litervis med hundbajs tömdes på samma plats – i över 15 år
Drygt en skottkärra i veckan – lastad med hundavföring.Det är vad en kennelägare dumpat i en slänt i Jönköpingstrakten i mellan 15 och 17 år.Nu har politikerna agerat efter att grannar oroat sig för dricksvattnet och dessutom störts av lukten, skriver Jönköpings-Posten.
Ingen gripen efter dödsskjutning som kan ha varit hämndaktion
Två personer sköts i Västerås i går – ett par timmar senare dödades en man i 30-årsåldern i Uppsala. De två skottlossningarna skulle kunna vara sammankopplade, enligt polisen.
Läs mer om Uppsala.
Nigerias president avslutar lång sjukfrånvaro
Efter 100 dagars mystisk sjukfrånvaro i London flyger i dag Nigerias president Muhammadu Buhari till sitt hemland, där han på måndag ska göra ett tv-framträdande, enligt ett uttalande.
Läs mer om London och Muhammadu Buhari.
Tottenham vinner mot regerande mästarna
Missat att göra läxan inför helgens stryktipset eller europatipset?Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa ider här.
Läs mer om Eskil Hellberg.
Barnfamilj kolliderade med älg
En singelolycka har inträffat i Torsby kommun.– Det ska enligt larmet vara så att man har kört på en älg, berättar Dan Sööder, vakthavande befäl för polisen i region Bergslagen.I bilen ska det enligt larmet sitta två vuxna och tre barn.
Läs mer om Bergslagen.I, Dan Sööder och Torsby.
N dour når inte upp till sin högsta nivå
Det är kanske nödvändigt, åtminstone oundvikligt, att 7 Seconds, superhitten med Neneh Cherry, femton gånger så mycket spelad på Spotify som tvåan i N dours katalog, kommer som extranummer den här varma kvällen på Gustav Adolfs torg. Men det säger också något om motsättningarna i Youssou N dours konstnärsskap.
Läs mer om Neneh Cherry, Spotify och Youssou N.
Åtta skadade i knivattack i Ryssland
Läs mer om Ryssland.
Knivattack i Ryssland – åtta skadade
Åtta personer ska ha skadats i en knivattack i Ryssland.Gärningsmannen har skjutits av polisen, uppger nyhetsbyrån AFP.
Åtta skadade i knivattack i Ryssland
Åtta personer har skadats i en knivattack i staden Surgut i Ryssland. Angriparen har blivit skjuten av polis, enligt myndigheterna.
Läs mer om Ryssland och Surgut.
Känd producent stäms för drunkning
Producenten Joel Silver stäms för drunkning på Jennifer Anistons och Justin Therouxs smekmånadsfest.Enligt familjen ska producenten ha försett henne med alkohol och kokain som orsakat hennes dödsfall, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
V75 i sista stund: Han slår motståndet till slut
Inte pluggat på inför V75 på Romme?Ingen fara – Fredrik Edholm bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Fredrik Edholm, Romme.Ingen och V75.
Katastrofsäsong – det är kris i klubben
Piraterna slåss för sin överlevnad i Elitserien.Nu har de dessutom hamnat i ekonomiska trångmål.– Det är en katastrofsäsong. Det är kris i klubben, säger ordföranden Roger Månsson till Corren.