19. Augusti 2017 12.00-12.59

Wahlgrens ord om relationen till Emilio

Emilio Ingrosso är med i den nya säsongen av Wahlgrens värld på Kanal 5.Nu berättar Pernilla Wahlgren om relationen till sin exmake.– Vi bråkar inte längre och vi är inte oense, säger artisten och tv-profilen.
Läs mer om Emilio, Kanal och Pernilla Wahlgren.
15.00: Följ V75 – ta hjälp av experterna
Dags för V75 på Romme. SportExpressens experter bjuder på tips inför – och under – V75. Under live-fönstret finns hetaste skrällarna, bästa spikarna, snackhästarna och värmningarna som sticker ut.
Läs mer om Romme och V75.
Efter petningen - VNL startar på bänken
Han fanns inte ens med i truppen när hans Manchester United körde över West Ham i ligapremiären.Nu är Victor Nilsson Lindelöf, 23, tillbaka när Manchester United i dag gästar Swansea.Det blir dock ingen startplats för svensken, utan han inleder på bänken.

Sju skadade i knivattack i Ryssland

Sju personer har skadats i en knivattack i staden Surgut i Ryssland. Angriparen ska enligt myndigheterna ha knivskurit människor längs stadens huvudgata, innan han sköts ihjäl av polis.
Läs mer om Ryssland och Surgut.
Så skippar du Facebooks automatiska inloggningar
Det är smidigt att logga in på en massa olika ställen med hjälp av Facebook, men det är kanske inte lika lätt att hitta var man ångrar sig.
Läs mer om Facebook.
Dieselbilsägare riskerar att bli förlorarna
Myten om den rena dieselbilen brändes till aska under en turbulent sommar. EU:s politiker och bilindustri har självförvållat under årtionden fört dieseln till en återvändsgränd. Den stora frågan hur detta påverkar din dieselbil är nu helt öppen.
Nu har Ironman Kalmar 2017 dragit igång
Ironman Kalmar 2017 är i full gång.Simningen är avklarad och nu pågår cyklingen.2 150 kvinnor och män tävlar under lördagen i de tre grenarna.– Utmaningen är att vara bra på alla tre, säger tävlingsledaren Henrik Brovell.
S skadade i knivattack i Ryssland
Sju personer har skadats i en knivattack i staden Surgut i Ryssland. Angriparen ska enligt myndigheterna ha knivskurit människor längs stadens huvudgata, innan han sköts ihjäl av polis.
Läs mer om Ryssland och Surgut.
Två olyckor utanför Helsingborg
Tre bilar har kolliderat längs E6 utanför Helsingborg. Ytterligare sex fordon är inblandade i en annan olycka vid Rydebäck, strax söder om den första olyckan.
Läs mer om Helsingborg och Rydebäck.
Världens äldsta flykting ska utvisas från Sverige
I dag 106-åriga Bibikhal Uzbeki fick 2015 stor medial uppmärksamhet när hon flydde från krig och terror i Afghanistan.Hon ansågs då vara världens äldsta flykting.Den långa flykten slutade i Västsverige – men nu har Migrationsverket beslutat att den åldrade kvinnan inte får stanna, vilket reportagesajten Blankspot var först med att uppmärksamma.
Expert: Flera tongivande aktörer från Marocko
En 18-årig marockansk man misstänks för terrorbrott genom mord efter knivattacken i Åbo i fredags. Medborgare från Marocko greps även efter dådet i Barcelona. – Några av de mest tongivande terroraktörerna vi haft i Sverige har marockansk bakgrund, säger terrorforskaren Magnus Ranstorp.
Läs mer om Barcelona, Marocko, Sverige och Åbo.
Grease-stjärnan bryter tystnaden om cancern
Grease-stjärnan Olivia Newton-John fick i maj meddelandet att hennes bröstcancer kommit tillbaka – och hon tvingades ställa in sin turn.Nu ger hon fansen ett glädjebesked.– Jag mår bra och ser fram emot att se er snart, säger hon i en ny video.
Kommer inte att ske – det blir tomma ord
Senast föll hon på målsnöret till mästarduellen.Nu ska Maria Rooth, 37, jaga revansch när Sveriges största idrottsstjärnor – och vinnarskallar - genom tiderna möts i jubileumssäsongen av Mästarnas Mästare.I en lång intervju med Kvällsposten ger hon sin syn på Damkronornas chanser i OS, varför hon inte vill bli tränare, hockeyskolan som ska bli tjejerna mekka och kritiken mot Leif Boork.– Det har inte hänt så mycket under hans tid men jag vet också att förbundet står bakom honom och att det inte kommer ske någon förändring.
Man i kjol blottade sig för kvinnor i Slottskogen
En blottare har under förmiddagen utsatt två kvinnor för misstänkt sexuellt ofredande.Mannen var vid tillfället klädd i kjol och strumpbyxor, enligt vittnen.– Det skedde i Slottsskogen. Vi har ett signalement, men det är stor risk att mannen bytt identitet, berättar Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i Region Väst.
Trafiksyndarnas 25 roligaste ursäkter till polisen
Jag trodde handikappskylten betydde att det var förbjudet för handikappade att parkera där. Polisen får höra en hel del, mer eller mindre begåvade ursäkter. Här är några av roligaste. Och missa inte läsarmas egna.
Alf Göransson kan bli mentor åt Schörlings döttrar
Avgående Securitaschefen Alf Göransson kan bli en av de klippor som Melker Schörlings döttrar behöver just nu. Vilka styrelseuppdrag den durspelande och korthuggne skåningen än får så lär han ge sig in i dem med full kraft.