19. Augusti 2017 17.00-17.59

Jennifer Anistons gravidilska: Sorglig och barnlös person

Jennifer Aniston ryter ifrån mot dem som ständigt frågar när hon ska bli mamma.Skådespelaren har helt enkelt tröttnat.Jag har jobbat alldeles för hårt i min karriär för att bli förminskad till en sorglig, barnlös person, säger hon till tidningen Vouge, enligt sajten X17.
Läs mer om Vouge och X17.

19-åringar misstänkta för bilsläpning – släppta

Sju personer har på kort tid blivit utsatta för en otäck typ av misshandel.Samtliga har stannats av två män i en bil, som sedan tar tag i dem och släpar offret efter bilen.Två 19-åringar greps misstänkta för bilsläpningarna, men har släppts efter att ha erkänt.– Motivet som jag förstått är att de velat skoja med folk, säger åklagare Fredrik Jönsson till Sydsvenskan.
Läs mer om Fredrik Jönsson och Sydsvenskan.
Läktare har rasat på Visingsö – minst tre skadade
En läktare på Visingsö tornerspel har rasat. Enligt polisen är tre till fyra personer skadade.
Läs mer om Visingsö.
Kände att jag behövde leva ut den här kärleken
Frankrikes första dam, Brigitte Macron, 64, ångrar inte att hon agerade på känslorna för sin 24 år yngre livskamrat. I en stor intervju med franska Elle kommenterar hon åldersskillnaden och skojar om sina rynkor.– Självfallet äter vi frukost tillsammans, jag och mina rynkor och han och hans ungdom, säger Brigitte Macron till tidningen.
Läs mer om Brigitte Macron och Elle.

JUST NU: Läktare på tornerspel har rasat

Läktaren på Visingsö tornerspel har rasat.Minst tre personer har skadats i raset.– Vi arbetar förtvivlat på platsen, vi försöker få ut mer resurser, säger Jerker Sturedahl, inre befäl på räddningstjänsten i Jönköping.
Läktare har rasat på Visingsö
En läktare på Visingsö tornerspel har rasat. Det är oklart om någon är skadad, skriver Expressen.
Läs mer om Expressen och Visingsö.
Nya detaljerna om filmikonen Audrey Hepburn svåra liv
Audrey Hepburn blev världskänd för sin roll Frukost på Tiffany's – men det var nära att filmikonen aldrig nådde vita duken.Hennes son Luca Dotti berättar om hur modern svälte som liten flicka under andra världskriget.– Hon var väldigt nära att dö, säger han till People.
FC Rosengård vann direkt i omstarten
FC Rosengård vann med uddamålet i toppmatchen mot Eskilstuna.Målet gjordes på straff av Anja Mittag i första halvlek.
Vann E3 för ston – efter tuff duell
Calamara's Girl drog det längsta strået i E3 för ston.Detta efter en upploppsduell med Jörgen Westholms White Lightning.– Hon har varit en otursdam, alltid fått dåliga lopp men hon är sylvass när hon får sitt lopp, säger tränare Svante Båth i TV12.
Läs mer om Svante Båth.
Jan Björklund eller Birgitta Ohlsson – nu röstar L
Birgitta Ohlsson utmanar Jan Björklund om partiledarposten i Liberalerna. I Östergötland får medlemmarna rösta om sin nominering.Oavsett om Ohlsson går ut som segrare tror inte den L-märkta statsvetaren Svend Dahl att det kommer att påverka de andra distrikten.
Vikingaskatt stulen från museum i Bergen
Fler än 400 föremål från vikingatiden skulle flyttas till ett nytt magasin – då slog tjuvarna till. – Allt tyder på att det är en viss grad av professionalitet över det här inbrottet, säger Dag Rune Olsen, rektor vid universitetet i Bergen till NRK.
Läs mer om Bergen, Dag Rune Olsen och NRK.
Knivdådet i Åbo kopplat till flera personer
HELSINGFORS. Polisen misstänker en 18-årig man för fredagens knivattack i Åbo. – Vi tolkar det som att gärningsmannen eventuellt riktat in sig på kvinnor, säger Christa Granroth, utredningsledare för Centralkriminalpolisen. Polisen förhör sammanlagt fem personer, och ytterligare en person är internationellt efterlyst.
Seger vinnare i comebacken
Caroline Seger är tillbaka i svensk klubbfotboll och återkomsten slutade med tre poäng för hennes Rosengård i toppmötet med Eskilstuna United.
Läs mer om Eskilstuna United och Rosengård.
Seglingsfest på Tjörn har fått medvind igen
Tjörn Runt är en av landets mest traditionsrika seglingstävlingar.Under lördagen avgjordes kappseglingen för 54:e gången.– Det känns som vi är på väg att göra en folkfest av det här igen, säger Christina Laneby, pressansvarig för tävlingen.
Läs mer om Christina Laneby och Tjörn.
Skadad vid målfirandet: Han är veckans idiot
Nicolai Müller har fått utmärkelsen veckans idiot i Bundesliga.Anledningen?I samband med att han gett sitt Hamburg ledningen tog 29-åringen ett glädjeskutt – och skadade sig.
Indisk tågolycka har krävt många liv
En tågolycka i närheten av orten Muzaffarnagar i norra Indien har krävt minst tio liv, enligt sjukhuskällor. Mellan 100 och 150 människor har skadats.
Läs mer om Indien och Muzaffarnagar.
Trump skippar anrik kulturgala
USA:s president Donald Trump och hans hustru Melania Trump kommer inte att närvara vid årets upplaga av prisgalan Kennedy Center Honors, en av landets mest prestigefyllda kulturgalor.
Läs mer om Donald Trump och Melania Trump.
Carolina Neurath tvingas skjuta upp smekmånaden
Svt-profilen Carolina Neurath tvingas skjuta upp smekmånaden pågrund av jobb.Journalisten var tvungen att åka hem och jobba direkt efter bröllopshelgen.– Det blev ingen smekmånad, utan det blev direkt hem och börja jobba och förbereda sig för det här, berättar Carolina Neurath.
Läs mer om Carolina Neurath.