20. Augusti 2017 17.00-17.59

AIK utklassade Östersund

AIK utnyttjade Östersunds Europaäventyr på bästa sätt. 3–0 gör att Solnalaget stannar i toppen. Östersund förlorade för första gången hemma i år.
Läs mer om Solnalaget och Östersund.

OS-medaljören mystiskt död – blev endast 35 år

På söndagsmorgonen dog den bulgariska tyngdlyftaren Velitsjko Tsjolakov plötsligt enligt Reuters.Hans familj säger att Tsjolakov länge har lidit av hjärtproblem, men läkarna säger att det kommer krävas en obduktion för att fastställa dödsorsaken.Tsjolakov blev 35 år gammal.
Djurgården tog viktig seger mot bottenlaget Halmstad
Serietvåan Djurgården leder fortsatt kampen om att bli bäst i Stockholm. Dessutom håller man – åtminstone lite grann – liv i allsvenskan efter segern mot Halmstad (2–1). Tio poäng skiljer Djurgården från serieledande Malmö FF.
Inte en millimeter till extremisterna
DN 21/8 2017. Att hålla fast vid det liberala svaret på samtidens integrationsproblem ger inte många upptummar i sociala medier. Men hellre sjunga med änglarna än yla med hundarna.
Terror-imamens mosk: Var ett halvår i Belgien
RIPOLL. Männen bakom terrordåden i Barcelona tros ha radikaliserats på en mosk i byn Ripoll.Här jobbade imamen som tros vara hjärnan bakom attentaten.Innan dess var han ett halvår i Belgien, som de senaste åren varit centrum för europeiska jihadister. Han har varit försvunnen sedan två månader.– Imamen var reserverad och höll sig för sig själv, säger Hannou Minhaj som är sekreterare på Annour-moskn.
Så hånas Vänner -stjärnan av fansen
Matt LeBlanc har fyllt 50 år.I en intervju med The Daily Beast berättar Vänner-stjärnan om sina känslor inför att bli gammal och om hur det känns att folk tror att han är Joeys pappa.– Det suger, säger han.
Vet vad hans svagheter är
AIK fortsätter att haka på i toppstriden.Borta mot Östersund tog de en säker 3-0-seger efter mål från Daniel Sundgren och Nicolas Stefanelli.– Den här segern var viktigt för oss ur många perspektiv, säger Rikard Norling till C More.
Gustav Engvall stor hjälte för Djurgården
Gustav Engvall är en målskytt för Djurgården igen.I sin andra match sedan återkomsten från Bristol avgjorde 21-åringen matchen mot Halmstad.Därmed hakar Djurgården på i toppen av den allsvenska tabellen.
Så flydde 22-åringen från Barcelonadådet
Han tros ha stulit en bil, knivhuggit bilägaren och forcerat en poliskontroll. Younes Abouyaaqoub är spårlöst försvunnen och är just nu den mest jagade mannen. Så här flydde 22-åringen som misstänks vara föraren till skåpbilen från terrordådet i Barcelona.
Läs mer om Barcelona och Barcelonadådet.