20. Augusti 2017 19.00-19.59

Fortsatt förbud mot spontandans på krogen

Det är fortfarande förbjudet att släppa loss till musik på krogen om tillstånd saknas – trots ett riksdagsbeslut för över ett år sedan att avskaffa danstillstånden. Under tiden riskerar restaurangägare indragna serveringstillstånd, böter och fängelse.

Nordkorea: Övning kan utlösa kärnvapenkrig

Nordkorea varnar för att USA:s och Sydkoreas planerade militärövning kan driva den redan hyperspända situationen i regionen till ett kärnvapenkrig. Enligt försvarshögkvarteret Pentagon ska omkring 17 500 amerikanska soldater delta i övningen vid Koreahalvön på måndag.
Läs mer om Koreahalvön och Pentagon.
Norrköping vann efter Wicks miss
Norrköping tog tre blytunga poäng efter 1-0 mot Sirus.Sebastian Andersson gjorde matchens enda mål efter en tabbe från Siriusmålvakten Joshua Wicks.– Det är en total felbedömning, säger Olof Lundh i C More.
Michael Winiarski: Krisen inte över på den koreanska halvön
I förra veckan pågick ett hätskt ordkrig mellan USA och Nordkorea, men plötsligt började båda sidor tala om en diplomatisk lösning. Men det betyder inte att risken för ett krig och en nukleär katastrof är över.
Läs mer om Nordkorea och USA.
Det är en höger – rakt upp i ansiktet
Det blev hetsigt när IFK Göteborg kryssade mot BK Häcken.Med drygt 20 minuter delade gästernas Mohammed Abubakari ut en smäll rakt i David Boo Wiklanders ansikte.Men domaren friade helt.– Om jag hade gjort det så hade det blivit straff, säger Wiklander till C More.
Khatami: Släpp politikerna ur husarresten
Irans expresident Mohammad Khatami ber nu ayatolla Ali Khamenei att ingripa för att fria de båda politikerna Mehdi Karroubi och Mir Hossein Mousavi från deras sexåriga husarrest.
En man anhölls för mord i Uppsala – har släppts
En man i 20-årsåldern som suttit anhållen under dagen, misstänkt för dödsskjutningen i Uppsala i fredags, har släppts fri och är alltså inte längre misstänkt.
Läs mer om Uppsala.
Stor del av miljardsatsning på Polisen slukas av hål i budget
Regeringens miljardsatsning på Polisen får till stor del betala för satsningar som redan gjorts. Myndigheten har anställt för många civila och tvingas nu låna pengar till nödvändiga it-inköp. Men inrikesminister Morgan Johansson (S) och rikspolischef Dan Eliasson är nöjda med situationen.
Christina: Jag släppte loss totalt och njöt
I Läsarna berättar: Ur verkliga livet berättar Christina, 45, om tiden efter skilsmässan. Här är hennes berättelse.
Läs mer om Christina.
Andreas Weises stora pappalycka
Artisten Andreas Weise, 31, ska bli pappa.Den härliga nyheten bekräftas av Arne Weise, som glädjs åt att bli farfar för första gången.– Man blir ju lycklig, säger tv-legendaren.
Läs mer om Arne Weise.
Alsonso matchhjälte efter målvaktstavlan
Första ligamatchen hemma på Wembley Stadium – och förlust direkt.Det blev en mardrömsstart för Tottenhams nya hemvist när Chelsea gick segrande med 2-1 i Premier League.Vänsterbacken Marcos Alonso blev stor hjälte med två mål.
Raketattack mot handelsmässa i Damaskus
Fem människor har dödats i en raketattack mot den internationella handelsmässan i Syriens huvudstad Damaskus, rapporterar nyhetsbyrån AFP. Omkring tio människor har skadats, enligt det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) som bevakar kriget från Storbritannien.
Läs mer om AFP, Storbritannien och Syriska.
Evelyn Schreiber: Bara unga kan rädda oss nu
Generationen av tjugo-någonting-åringar står inte högt i kurs i Sverige. Men i många andra länder har man börjat se potentialen hos sin unga befolkning.
Läs mer om Sverige.
Masskrasch på mc-racingtävling – tre till sjukhus
Fem förare körde omkull i samma kurva under söndagen när SM i Superbike avgjordes i Falkenberg.– Tre fick föras till sjukhus, berättar tävlingsledaren Stefan Bernström.Anledningen till olyckorna: en plötslig regnskur.