20. Augusti 2017 23.00-23.59

Nej. Stopp. Så här kan vi inte ha det

Söndagskväll på San Siro. Det är straff. Är det straff? Huvuddomaren dömer straff.Mauro Icardi står uppställd, redo att slå den.Vänta. Domarrummet ska bara dubbelkolla.ZzzZzzZzz.
Läs mer om San Siro.
BB-kaoset: Hanna var livrädd att behöva begrava sina barn
När Hanna skulle föda nekades hon vårdplats – det krävdes att hon fick hög feber och barnet slutade röra sig innan hon till slut fick föda.Efter den traumatiska upplevelsen var hon livrädd när hon blev gravid igen.– Jag gick hela tiden och föreberedde på att jag skulle behöva begrava mina barn, säger Hanna Höie.
Läs mer om Hanna Höie.

Hyllad Neymar tvåmålsskytt mot Toulouse

Neymar hann inte bli spelklar för Paris Saint-Germain till ligapremiären hemma mot Amiens, på grund av pappersstrul. Då sköts således hans hemmadebut på Parc des Princes upp till mötet med svensklaget Toulouse.
Läs mer om Parc och Toulouse.
Nya allianser i kriget mot IS väcker oro i Israel
Nya oheliga allianser pressar IS i Syrien. När Iran, Hizbollah, Syrienregimen, och nu även den libanesiska armn, samarbetar väcker det oro i Israel. – En mycket allvarlig potentiell konflikt, menar Mellanösternanalytikern Per Jönsson vid Utrikespolitiska institutet.
Neymars stora show framför hemmafansen
Neymar hade stor show i sin första match framför sin nya publik.I sin första hemmamatch stod brassen för två mål och två assist när PSG besegrade Toulouse.
Läs mer om PSG och Toulouse.