23. Augusti 2017 19.00-19.59

Man attackerad vid kyrkogård

En man har förts till sjukhus med stickskador, enligt polisen.Mannen attackerades vid en kyrkogård i Karlshamn.Ett område kring den misstänkta brottsplatsen är avspärrat.
Läs mer om Karlshamn.Ett.

Här är de tänkbara efterträdarna till Kinberg Batra

Medan Anna Kinberg Batra kämpar mot kuppförsöket i Stockholm gör motståndarna listor över tänkbara efterträdare. Överst står två personer i den nuvarande partiledningen – men ingen är självklar.
Läs mer om Kinberg Batra och Stockholm.
Svaret efter turbulenta dagen: Tar oron på allvar
Både Moderaterna i Stockholms län och länsförbundet i Dalarna kräver att Anna Kinberg Batra avgår som partiledare. – Vi tar våra partivänners oro på allvar, säger partisekreteraren Anders Edholm men bedyrar att Kinberg Batra kommer sitta kvar.

Skyll inte på datorn

Kims kompis om saknaden
Kim Walls väninna Malin Franzn, 29, i Malmö sörjer sin kompis i ett personligt inlägg på Facebook.– Det är rakt omöjligt att förstå att hon fick detta slut, skriver Malin. De senaste tolv dagarna har varit en oupphörlig parad av den ena ofattbara händelsen efter den andra.
Läs mer om Facebook, Malin Franzn, Malin och Malmö.
Partisekreteraren: AKB kommer att sitta kvar
Usla opinionssiffror och ett öppet uppror i partiet bara ett år före nästa val. Men kraven på Moderatledarens avgång avfärdas. – Anna Kinberg Batra kommer att sitta kvar, säger partisekreterare Anders Edholm.
Bannon trycker på Trumps ömma punkter
Med Steve Bannon tillbaka på högerextrema Breitbart kan Trump vänta sig hätska rubriker när Bannon anser att presidenten går ifrån den nationalistiska agendan. Efter att Trump svängt i frågan om Afghanistan tryckte den annars inställsamma tidningen på formuleringar de vet smärtar.
Läs mer om Afghanistan, Bannon, Breitbart och Trump.
Drottningen och Lill-Babs besökte äldre på Ekerö
Sylvia bytte jeansen mot en hembygdsdräkt när drottningen besökte De gamlas dag på Ekerö väster om Stockholm.– Ett av drottningens engagemang är ju äldreomsorg, inte minst med anledning av Silviahemmet, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.
Centralbanker räds baksmälla på skidort i USA
Intresset är enormt när centralbankschefer från alla världens hörn samlas i den populära amerikanska skidorten Jackson Hole i veckan. Frågan på allas läppar är när de kommer rulla tillbaka historiska stimulanser.
Läs mer om Jackson Hole och USA.
Vi vill varna för Liberalernas förslag på bonus
Skulle man göra som Liberalerna föreslår och mäta enskilda medarbetares prestation kvantitativt, och lönesätta dem utifrån det, skulle resultaten bli rent horribla. Det skriver debattörerna Johan Svensk och Martin Marmgren.
Får glädjefnatt efter drömmålet mot MFF
Den allsvenska tabellettan Malmö FF möter i kväll FC Trollhättan från division II i svenska cupen.Där kom Trollhättan att ge mästarlaget en mardrömsstart.Charles Ikenna Kean bjöd på ett riktigt drömmål när han dunkade upp ledningsbollen i krysset.
Läs mer om MFF, Malmö FF och Trollhättan.
Nobel Center bör byggas vid Norrtull
Här, på den avrivna tomten mellan Norrtull och Wenner-Gren Center, bör det nya Nobel Centret byggas i stället för som planerat på Blasieholmen, här på denna plats, dock med en annan utformning än den guldskimrande lådliknande byggnaden på skissen ovan, menar Richard Murray, ordförande i Förbundet Ekoparken, och arkitekten Kerstin Westerlund Bjurström som talade vid en rundvandring, som lockade runt sjuttiofem deltagare, i Hagaparken, här ledd av initiativtagaren till Nationalstadsparken Henrik Waldenström och med Blasieholmens vänner, här ordföranden Björn Tarras-Wahlberg, som medarran
Äggskandal slår hårt mot nederländska gårdar
Den nederländska äggskandalen har direkt kostat landets fjäderfäindustri minst 33 miljoner euro (cirka 315 miljoner kronor). Det visar regeringens beräkningar som redovisas i en skrivelse till Nederländernas parlament.