23. Augusti 2017 22.00-22.59

Hjärtat är stort - han blir favorit

Rajesh Face är liten.Men hjärtat är stort.Och utstrålningen är något utöver det vanliga.

Två bilar i krock – risk för köer

Två bilar har krockat på Årstalänken.– Vid första anblicken är det inga allvarliga skador, säger Niklas Mattsson vid polisen.
Läs mer om Årstalänken.
Hollywoodstjärnan spelar huvud- rollen i remake av Hundraåringen
Felix Herngrens succfilm Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann görs i en amerikansk version med Will Ferrell i huvudrollen.Filmstjärnan kommer även att producera den kommande filmen.– Detta är så jäkla kul, säger Felix Herngren.
Hollywoodstjärnan spelar huvud- rollen i remake av Hundraåringen
Felix Herngrens succfilm Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann görs i en amerikansk version med Will Ferrell i huvudrollen.Filmstjärnan kommer även att producera den kommande filmen.– Detta är så jäkla kul, säger Felix Herngren.
Svenskt EM-brons efter jättedramatik
GÖTEBORG/STOCKHOLM. Sverige har vunnit sin första lagmedalj hittills i ridsport-EM.Patrik Kittel säkrade bronset i lagtävlan i dressyr efter en fin insats med Delauney.Bronset säkrades efter dramatik då hästen undersöktes under lång tid efter tävlingen.- Tack, gode gud! Fy fasen, säger Kittel efteråt.
Läs mer om Delauney.Bronset och Kittel.
Terrorhot stoppade rockkonsert i Rotterdam
Det amerikanska rockbandet Allah-Las fick ställa in sin konsert i Rotterdam under onsdagskvällen efter ett terrorhot. Varningen kom från polis i Spanien, rapporterar nyhetsbyrån AP.
Läs mer om Rotterdam och Spanien.
Hur blir det med procenten, Annie Lööf?
Anna Kinberg Batra har gjort gemensam sak med Liberalerna och KD och vill att försvarsanslaget ska höjas till två procent av BNP. I dag kl 12 kan Annie Lööf i sitt sommartal på Hasselbacken skapa en enig borgerlig allians. Inte heller i försvarspolitiken erbjuds det gratis lunch, skriver Säkerhetsrådets redaktör Claes Arvidsson.
Anna Book avslöjar sanningen om tänderna
Artisten Anna Book har skaffat nya tänder - efter att ha skämts för sina gamla sedan tonåren.Det berättar hon för Nöjesbladet.– Jag har velat fixa min mun i fem år. Eller egentligen har jag velat fixa mina tänder sedan jag var 15 år. Jag sög på tummen så länge, säger hon till Nöjesbladet.
Läs mer om Nöjesbladet.
Nicken räddade poäng till Kristianstad i derbyt
Vittsjö var på väg mot en ny derbyseger.Då knoppade Mia Carlsson in bollen och räddade en pinne till Kristianstads DFF i damallsvenskan.
Läs mer om Kristianstad och Mia Carlsson.
Stämningsfylld stund till minne av Kim Wall
Ett hundratal personer samlades på Östra stranden i Trelleborg på onsdagskvällen för att hedra den mördade Kim Wall.I solnedgången tände de ljus och satt en stund i tystnad och stillhet.
Hassan: När jag skrek så högg han mig i stället
Hassan Zubier var på salutorget i Åbo när han plötsligt hörde skrik. I samma ögonblick såg han en man sitta över en kvinna och hugga henne med kniv. Han fick själv fyra knivhugg och blir kanske aldrig helt återställd. Men han ångrar inte att han ingrep.
Läs mer om Åbo.