24. Augusti 2017 00.00-00.59

Tidernas dyraste har presenterats av Spurs

Då var han på plats, klubbens dyraste spelare genom tiderna.Tottenham presenterade under onsdagskvällen den 21-årige mittbacken Davinson Sanchez.
Läs mer om Davinson Sanchez.

Tioårig flicka antastad av okänd man

En tioårig flicka har blivit ofredad av en man i ett samhälle i Ljungby kommun, skriver flera medier. Det hände när hon var på väg till fotbollsträningen på onsdagseftermiddagen.
Läs mer om Ljungby.
Torsdag 24 augusti
Torsdag 24 augusti
Uppgifter: Profilen petas efter fiaskot
Kraven på Marcus Lantz avgång har funnits där ett tag och nu blir det också verklighet uppger GP.Droppen som fick bägaren att rinna över är 1–2-förlusten mot division 2-laget Tvååker i Svenska cupen.– Inga kommentarer, säger ordföranden Joacim Nordh till tidningen.
Läs mer om Joacim Nordh, Svenska och Tvååker.
MMA-stjärnan redo för boxningsmatchen
Det var kavaj och slips och inte alltför tufft käbblande när Floyd Mayweather och Conor McGregor höll presskonferens inför lördagens spektakulära boxningsmatch i Las Vegas. Den mellan en 40-årig obesegrad proffsboxare och en 29-årig MMA-fajter som aldrig gått en boxningsmatch.
Linköping föll hemma mot tabellsexan Piteå
Linköping hade bara förlorat en enda match i damallsvenskan i år.Men tabellsexan Piteå chocköppnade på Linköping Arena med två snabba mål och vann till slut med 3–2.
Läs mer om Linköping Arena och Piteå.
Utspelet – inför nya superfajten
Natten mot söndag drabbar de samman i en av 2000-talets största boxningsmatcher.En obesegrad boxare mot kungen av MMA-oktagonen.Floyd Mayweather mot Conor McGregor.I kväll möttes de på den sista presskonferensen inför matchen - och där hettade det till.– Jag kommer slå ut honom i hans egen sport. Det är så pass skicklig jag är, jag vet att jag kommer att vinna, sa McGregor.
Läs mer om Conor McGregor.I och McGregor.