24. Augusti 2017 01.00-01.59

Man skottskadad i Norrköping

En man skottskadades på onsdagskvällen i Norrköping, skriver NT. Sjukhuset ringde till polisen strax efter klockan åtta sedan mannen sökt vård.
Läs mer om Norrköping.

Tre döda hittade på Mont Blanc

Tre döda personer som misstänks ha avlidit för flera år sedan har hittats på Europas högsta topp Mont Blanc i Italien.
Läs mer om Italien och Mont Blanc.

Nekades jobbet – på grund av sin läggning

Katie Sowers blev den andra kvinnliga tränaren någonsin i NFL.Nu har hon kommit ut som den första öppet homosexuella tränaren i ligan.Vid en intervju med ESPN berättar hon om känslan att komma ut och när hon nekades ett jobb som volontärtränare för ett basketlag - för att hon var lesbisk.– Oavsett vad som händer i livet så är det viktigaste att du är öppen med vem du är. Det finns så många som identifierar sig med HBTQ i NFL som inte vågar vara öppna med sin sexuella läggning.
Läs mer om NFL.
Charlottesville täcker över flera sydstatsmonument
Heather Heyer dog när en man körde på henne då hon protesterade mot ett högerextremistiskt fackeltåg i Charlottesville.Nu täcks två sydstatsmonument i Charlottesville över för att hedra henne.
Skarp självmordsväst hittad i terrorcellens sprängda hus
En självmordsväst laddad med sprängmedel har hittats i det hus som exploderade flera timmar före terrordådet i Barcelona då 15 personer miste livet när en skåpbil körde på människor på gågatan La Rambla.
Läs mer om Barcelona och La Rambla.
Åtal väntar för två äggtjuvar i fjällen
I över tio år har de plockat ägg från sällsynta fågelarter i den svenska fjällkedjan. Nu väntar åtal för de misstänkta.–Allt är inte slutredovisat än, men det handlar om över fyrtio olika händelser. Sedan utredningen började har det bara växt och växt, säger miljöåklagare Christer Jarlås till Arbetarbladet.
Läs mer om Arbetarbladet.