24. Augusti 2017 02.00-02.59

Man skottskadad i Norrköping

Läs mer om Norrköping.

Larmet: Fler än IS ligger bakom slakten i Raqqa

Det är mörkast före gryningen, heter det.Det gäller definitivt för de civila som sitter fast i Raqqa.Skräcktiden under IS är på väg mot sitt slut med det är en brutal slutstrid som pågår om Raqqa.De civila som lyckas undkomma IS terror, riskerar dödas av artilleri och flygattacker.Amnesty International dokumenterar deras lidande och berättelser i en färsk rapport.
Över tusen vilseledande eller falska påståenden av Trump
Donald Trump har krossat tusenvallen – när det gäller falska eller vilseledande påståenden.Den inträffade i början av augusti, och nu är den amerikanske presidenten uppe i 1057.Det skriver Washington Post som räknat sedan Trump tillträdde på sin post.
Läs mer om Trump och Washington Post.