12. September 2017 20.00-20.59

Officiellt: Roy Hodgson tillbaka i Premier Legaue

Roy Hodgson är klar som ny tränare för Crystal Palace.
Inte bara rika män och dyra handväskor
Hon är yngst och lever ett helt annat liv än de andra Hollywoodfruarna.Men Jennifer Åkerman, 28, valde ändå att tacka ja till att vara med i serien där hon i kväll gör sin debut.- Jag vill visa att det finns ett annat Hollywood, det som inte handlar om dyr shopping, plastikoperationer, jakten på rika män och dyra handväskor, säger Jennifer när vi träffas på ett kaf i hennes gamla hemstad Malmö.
Tunnel skapar ny debatt om Stonehenge
Alla som har besökt Stonehenge har haft anledning att fundera över vem som egentligen stod för trafikplaneringen runt den annars magnifika platsen. Sedan årtionden var det varit biltrafiken och inte stenmonumentet som härskade över slätten. Och smattret från en och annan helikopter från den näraliggande RAF-basen Boscombe Downs.
Läs mer om Stonehenge.
Här är Iphone X - Apples nya supermobil
Har en oled-skärm på 5,8 tum som går ända ut till kanten.
Läs mer om Iphone X.
Just nu: Apple presenterar Iphone X
Apple presenterar just nu sin nya supertelefon Iphone X. Under presentationen meddelar företaget att det är dess viktigaste telefon på tio år.
Läs mer om Iphone X.
Bah Kuhnkes kritik mot nazisttillståndet
Polisens beslut att ge nazister demonstrationstillstånd förbi synagogan i Göteborg under judarnas viktigaste högtid, Jom Kippur, upprör kultur- och demokratiministern.– Jag har full förståelse för att judiska församlingen känner sig hotad, säger Alice Bah Kuhnke, som på onsdagskvällen frågas ut i Expressens direktsända tv-magasin Bara politik.
Rapporter om aktiv skytt på sjukhus i New Hampshire
Det finns rapporter om att en aktiv skytt befinner sig på ett sjukhus i New Hampshire.Vissa personer har evakuerats från platsen, skriver ABC News.
F-kassan vill dra in Niclas assistans: Omänskligt
Niclas Hansen, 28, har autism, mental retardation, epilepsi och aggressionsutbrott och är i behov av assistans dygnet runt.Men det tycker inte Försäkringskassan som vill ge honom 2,5 timmars assistans – i veckan.– Han kommer sättas in i ett rum så får han ligga där, hans liv är inte värt mer än så känns det som, säger Niclas pappa Sven-Erik Hansen.
Regeringskansliet: Vi delar inte Maria Ågrens beskrivning
Regeringskansliet bemöter för första gången nu Transportstyrelsens tidigare generaldirektörs uppgifter om it-skandalen. Hon har sagt att hon vid upprepade gånger informerat och sökt vägledning inför sina beslut. Regeringskansliet delar inte Maria Agrens beskrivning av motena och samtalen, skriver de i ett dokument som DN har tagit del av.
Här är Apples nya Iphone X
Efter flera månaders spekulationer har den till slut sett dagens ljus. Iphone X är Apples nya flaggskeppstelefon.
Läs mer om Iphone X.
Larsson: Jag höll mitt förhållande hemligt
Hon höll det hemligt i flera år. Nu berättar tennisstjärnan Johanna Larsson för första gången på riktigt att hon är homosexuell. – Egentligen hade jag inget val. Antingen var det att lägga korten på bordet eller så gå och låsa in sig, säger Larsson i SVT-programmet Regnbågshjältar.
Läs mer om Johanna Larsson och Larsson.
Stjärnan förlänger med Malmö Redhawks
Bekräftat: Skriver på nytt kontrakt
Gunnar Jonsson: Solberg klarade hinderbanan
Den blå-blå regeringen i Norge tycks sitta kvar, mot alla odds. Några entydiga slutsatser om populism ger det inte.
Läs mer om Norge.
Ericsson rensar ut anställda efter tryck från USA
I samband med den amerikanska korruptionsutredningen har drygt 80 anställda på Ericsson tvingats bort från företaget under förra året, eftersom de inte följt bolagets uppförandekod. Utrensningen fortsätter med full kraft, uppger källor till SvD.
Läs mer om Ericsson, SvD och USA.
Ett hånskratt åt röda kränkta män
I Johannes Klenells debutroman skildras hur flumvänsterns inkompetens får ett mediehus att kollapsa. Jens Liljestrand roas av satiren och förundras över den progressiva rörelsens självskadebeteende.
Gunilla Perssons hårda krav – efter storbråket
Hollywoodfruarna Gunilla Persson och Isabel Adrian är fortfarande ovänner.Bråket fortsätter i veckans Svenska Hollywoodfruar.– Betalar hon för allt det här? I så fall blir det väl McDonald s, säger Gunilla Persson om sin fiende.
Landslaget öppnar för strejk: Allt är möjligt
Succ i fotbolls-EM.Nu vägrar de danska spelarna spela mot Nederländerna i VM-kvalet.Och Caroline Seger utesluter inte att samma sak kan hända i det svenska landslaget.– Allting kan hända och allting är möjligt. Det måste till en förändring, säger hon enligt Sveriges Radio.
Läs mer om Nederländerna och VM-kvalet.Och.
Svenska skolan som stoppar energidryck
Här är den svenska skolan som stoppar energidrycker.Solbergaskolan i Visby har infört ett förbud för eleverna, skriver Hela Gotland.– Det finns en massa saker i energidrycker som inte är nyttiga, säger, Ted Kahlbom, biträdande rektor på skolan.
Läs mer om Hela Gotland, Ted Kahlbom och Visby.