12. September 2017 21.00-21.59

Galna målet i skuggan av stormatcherna i CL

Davide Zappacosta har slagit till med ett riktigt drömmål hemma mot Qarabag. Chelsea-backens 2–0 var hans första mål i den blåa tröjan – och det var också hans första match för klubben. Se målet i spelaren över!
Läs mer om Qarabag.

Man behandlade henne väldigt illa

Anna Kinberg Batra väljer att lämna den politiska arenan.Ett beslut som Göran Persson, förstår.– Jag tycker att man behandlade henne väldigt illa, säger den tidigare S-ledaren.
Läs mer om Göran Persson och S-ledaren.
Känd kyrka avspärrad efter falskt terrorlarm
Den kända katedralen Sagrada Familia i Barcelona och området kring dess tunnelbanestation spärrades av efter ett terrorlarm på tisdagen. Kyrkan utrymdes men larmet visade sig vara falskt.
Läs mer om Barcelona och Sagrada Familia.

Iphone X ett smärre mirakel – men Apple har ett stort problem

Tio år efter att Steve Jobs lanserade den epokgörande Iphone släpper Apple en helt ny linje av den smarta mobilen. Men medan Iphone X, tio, helt klart är en extremt avancerad produkt så ger den upphov till frågan om hur det står till med innovationskraften hos världens högst värderade företag.
Läs mer om Apple, Iphone och Iphone X.
PSG:s supertrio förnedrar Celtic
Neymar, Mbapp och Cavani. PSG:s nya supertrio levererade direkt i Champions League-premiären. Alla tre gjorde mål redan i den första halvleken mot Mikael Lustigs Celtic. Se målen i spelaren ovan.
Läs mer om Cavani, Celtic och Mbapp.
Misstänkt advokat hoppar av sitt yrke
Den brottmålsadvokat i Malmö som misstänks ha hjälpt sin klient att smuggla ut en karta över en knarkgömma har avsagt sig sin yrkestitel, avslöjar Sydsvenskan.– Den som befarar att han kommer att bli utesluten eller drabbas av annat kan begära utträde, säger advokatsamfundets ordförande Bengt Ivarsson till tidningen.Brottsutredningen mot mannen börjar bli klar.
Linus Larsson: Två saker sticker ut i Iphone X
Efter flera år av ganska trista nyheter från Apple presenterade företaget på tisdagen en större uppdatering av Iphone.
Läs mer om Apple, Iphone X och Iphone.
Supertrion körde över Celtic direkt
Läs mer om Celtic.
Dubbla besked för Malmö Redhawks
MALMÖ. Förra säsongens semifinalist Malmö Redhawks bygger vidare mot nya framgångar. Det gör man med två minst sagt viktiga kuggar.SHL:s bästa målvakt Oscar Alsenfelt, och succtränaren Peter Andersson har både förlängt sina kontrakt med klubben.- Jag blev kallad till ett möte och de berättade sina visioner, sedan hade jag bestämt mig, säger Peter Andersson.
999 dollar för Iphone X – här är Apples nyheter
Steve Jobs ande svävar ännu över Apple. All you need is love med The Beatles och en hyllning till bolagets grundare inledde Apples emotsedda produktpresentation – sänd via webben direkt från Steve Jobs Theatre vid Apples huvudkvarter i Cupertino, Kalifornien.
Läs mer om Apple, Cupertino, Iphone X och Kalifornien.
Anders Öfvergårds utbrott i tv: Du kan ju ingenting!
I kvällens avsnitt av TV4:s Fuskbyggarna hettar det till ordentligt.Då går topplocket rejält på Anders Öfvergård - som skäller ut entreprenören efter noter vid en konfrontation.– Du kan ju ingenting! dundrar Öfvergård mot mannen som pekas ut som fuskbyggare i programmet.
Läs mer om Öfvergård.
Bilderna får United- fansen att blunda
CL-premiär och bindeln runt armen.Då var olyckan framme direkt för Paul Pogba – som tvingades utgå redan efter 17 minuters spel mot Basel.– Det finns ingen anledning att chansa, säger experten Martin Åslund i Viasat.
Kollapsen på Hovet – Färjestad vände 0–3
Färjestad visar styrka inför SHL-premiären på lördag.Borta mot Djurgården vände laget 0-3 till seger med 4-3 i förlängning.
Läs mer om Djurgården och Hovet Färjestad.
Antiterror-insats i Spanien – allmänheten uppmanas hålla sig borta från gator
Sagrada Familia har evakuerats i Spanien efter en antiterror-insats.Allmänheten uppmanas att hålla sig borta från flera gator, skriver spanska medier.
Läs mer om Spanien.
Medborgarförslaget: Res en staty av Potter
En staty av Graham Potter kan bli ett faktum i Östersund, enligt Östersunds-Posten.
Madeleine: Polisen Anders är en hjälte
När Madeleine Linnskog blev stoppad i en trafikkontroll hade värmen fått dottern Tildes tålamod att brista. Men trösten var inte långt borta.Polismannen Anders Nordlund tog Tilde i sin famn och satte sig i skuggan med henne.– Jag är så tacksam mot poliserna för den hjälp de gav mig, säger Madeleine Linnskog.
Läs mer om Madeleine Linnskog och Tilde.
Allt bör göras för att bygga relationer med Nordkorea
FN beslöt i måndags om ytterligare sanktioner mot Nordkorea. Men de senaste tio årens hårda tag har underlättat utvecklingen av kärnvapen, genom att insynen minskat. En integrationsprocess riktad mot gräsrötter skulle på sikt kunna locka Nordkorea ur sin självpåtagna isolation, skriver tre forskare vid Utrikespolitiska institutet.
Läs mer om Nordkorea och Utrikespolitiska.
Känd kyrka avspärrad efter terrorlarm
Den kända katedralen Sagrada Familia i Barcelona och området kring dess tunnelbanestation har spärrats av efter ett terrorlarm.
Läs mer om Barcelona och Sagrada Familia.
Polisen måste få ökad lokal närvaro
En kommunal polis ger både ett ökat medborgarinflytande och en uthållig lokal närvaro. Detta är av största vikt för att polisen skall behålla sitt förtroende och sin legitimitet, skriver debattörerna Torsten Elofsson och Krister Thelin.
Så fick hon in sina produkter på Ica: Det var lätt
VIDEO | Hon är känd programledare och driver ett instagramkonto med hundratusentals köpstarka följare. I SvD:s Hos Hedelius berättar entreprenören Katrin Zytomierska om hur hon byggt upp sin hälsoföretag med sociala medier som sitt främsta verktyg. Men framgångsresan är långtifrån spikrak.
Läs mer om Ica och Katrin Zytomierska.
Regeringskansliet: Delar inte Maria Agrens beskrivning av motena och samtalen
Maria Ågren sparkades från posten som generaldirektör hos Transportstyrelsen efter it-skandalen.Hon har tidigare sagt att hon vid upprepade gånger meddelat och bett om hjälp för sina beslut.Dagens Nyheter har tagit del av dokument som visar att de inte har samma uppfattning.Regeringskansliet delar inte Maria Agrens beskrivning av motena och samtalen, skriver de i ett dokument som DN har tagit del av.
Läs mer om Transportstyrelsen.