19. September 2017 22.00-22.59

JUST NU: Liverpool utslaget ur ligacupen

Liverpool blev utan seger för fjärde matchen i följd. Jürgen Klopps gäng fick åka hem från Leicester med en klar förlust i ligacupens första omgång.
Läs mer om Leicester.
Ungdomarna storspelade för KHK i förlustmatchen
KARLSKRONA. KHK föll ihop i den sista perioden och föll tungt i hemmapremiären.Ungdomarna Carl Perssons första SHL-mål och Joseph Jonssons första SHL-assist bådar ändå gott för framtiden.
Läs mer om KHK.

Ilskan: Sämsta jag spelat på

VARAZDIN. Sverige lyckades vinna med 2–0 mot Kroatien i VM-kvalet.Men det var under minst sagt tuffa förhållanden.– Det är en av de sämsta planerna jag någonsin har spelat på, säger Kosvare Asllani som åkte på flera smällar i blötan.
Kajsa Bergqvist klar för Friidrottsgalan
I höst Sveriges friidrottsstjärnor hyllas för årets insatser på arenor runtom i världen. Friidrottsgalan ska ledas av vår bästa höjdhoppare genom tiderna.– Det ska bli extra kul att få vara med på Friidrottsgalan när även Sveriges främsta friidrottare ska firas, säger Kajsa Bergqvist.
Jonathan Zebina åtalas – ska ha fifflat bort miljoner
Tidigare försvarsresen Jonathan Zebina står åtalad för skattebedrägeri. I dag inleddes rättegången i franska Avignon, rapporterar Lquipe.
Läs mer om Avignon, Jonathan Zebina och Lquipe.
Albins häftiga morgon – upptäckte en älgfamilj i trädgården
För Albin Sambrink, 1, blev tisdagsmorgonen ovanligt spännande.Han hade precis ätit frukost när fyra älgar plötsligt dök upp i familjens trädgård.– Albin började banka och peka på fönstret och försökte prata med dem, säger mamma Johanna Sambrink.
Läs mer om Johanna Sambrink.
Fasth självkritisk efter två poäng i SHL-comebacken
Tre insläppta mål i SHL-comebacken – men landslagsmålvakten Viktor Fasth höll rent i straffläggningen och fick en tvåpoängare med sig då Växjö besegrade Brynäs med 4–3. – Jag kan nog göra en hel del bättre, sade Fasth som var tillbaka i SHL efter fem år utomlands, tre i NHL och de två senaste i KHL med CSKA Moskva, till C More efteråt.
Läs mer om C More, Fasth, KHL, NHL, SHL, Viktor Fasth och Växjö.
Migrationsministern begär utredning efter kritik mot månggifte
Nacka kommun har placerat en man som är gift med tre kvinnor i lägenheter som har köpts in för närmare 14 miljoner kronor – och kritiken på sociala medier har varit kraftig. Migrationsminister Helne Fritzon (S) vill nu utreda frågan om månggifte. – Jag reagerar både som kvinna, politiker och samhällsmedborgare, säger hon till DN.
Blondie går till fusk- angrepp mot Runar
Jan Blondie Hammarlöf tvingades lämna Biggest loser VIP.Nu sågar han de andra deltagarna och menar att konkurrenterna gjorde allt för att få ut honom. Dessutom anser han att Runar Sögaard har fuskat.– Hade jag sett det hade jag faktiskt hojtat till, vad fan håller han på med?, säger han.
Läs mer om Biggest, Runar Sögaard och Runar.
Tredje person gripen för i t-baneterrorn
En 25-årig man har gripits misstänkt för inblandning i terrordådet i Londons tunnelbana i fredags, rapporterar AP.Tidigare sitter två andra man gripna för dådet.
Larm om skottlossning i Malmö – en skadad
En person har hittats med misstänkta skottskador på Västra Skrävlingevägen i Malmö.
AIK-talangen om segern: Tyckte vi ägde matchen
Målvaktstalangen fick chansen i säsongspremiären och Erik Källgren visade att han var redo. 20-åringen svarade för en riktigt bra insats när AIK på tisdagskvällen vann över Pantern med 2-1 hemma på Hovet. – Jag tyckte att vi ägde matchen och att vi förtjänade de här tre poängen, säger AIK-målvakten Erik Källgren.
Läs mer om AIK, Erik Källgren, Hovet och Pantern.
125 miljoner ska göra industrierna grönare
Regeringen ska satsa 125 miljoner kronor på att energieffektivisera industrin, berättar energiminister Ibrahim Baylan – som talar på SvD Energy Summit på onsdag. Det är den andra satsningen på grönare industri inom kort tid från regeringen. – Det är både bra för miljön och stärker industrins konkurrenskraft, säger han.
DIF:s tunga smäll i guldjakten – Mrabti borta resten av säsongen
Djurgården har drabbats av en tung smäll i guldjakten.Kerim Mrabtis skada är så svår att han missar resten av säsongen.– Han har en skada i låret, säger Djurgårdens napraprat Christian Andersson till klubbens hemsida.
Läs mer om Christian Andersson och Mrabti.
12-åring fick beröm för att erkänna mord
Saxmordet på en 11-årig pojke i Hovsjö 2001 kallas redan ett nytt Kevin-fall. Dagens Nyheter har granskat hur den utpekade mördaren – en då 12-årig pojke – utsattes för hårda förhörsmetoder, utan ombud eller föräldrar med sig. Pojken ska ha pressats tills han ändrade sin berättelse till ett erkännande – trots att inga tekniska bevis fanns. Samtidigt visar DN också att pojken fäste sig vid förhörsledaren Eva Tördahl och inte ville sluta träffa henne.
Läs mer om Eva Tördahl, Hovsjö och Kevin-fall.
Skellefteå nära poängtapp – då varvade Lindström upp
Topptippade Skellefteå såg länge ut att gå på en mina i premiären. Då klev poängkungen Joakim Lindström in i handlingen och såg till att hans lag kunde vända och vinna med 2–1 borta mot Karlskrona.
Man skjuten i Malmö
Läs mer om Malmö.