19. September 2017 23.00-23.59

Brand vid skola i Limhamn

Läs mer om Limhamn.

Afd inför tyska valet: Erkänn att Krim tillhör Ryssland

Stoppa sanktionerna mot Moskva och erkänn att Krim tillhör Ryssland. Högerpopulistiska AfD som väntas få omkring tio procent i valet den 24 september kritiseras för att fungera som Vladimir Putins förlängda arm. SvD har besökt AfD-fästet Pforzheim med flera tusen invandrare från före detta Sovjetunionen.
NHL-spelaren har fått cancer
NHL-spelaren Brian Boyle har drabbats av cancer.Veteranen har diagnostiserats med en form av leukemi som kan behandlas med medicin. – Det var ganska galna nyheter, men jag mår så bra som jag kan må, säger han enligt NHL.com.
DN-elvan omgång 23: Källström börjar röra på sig
Kim Källström lirade sig rakt in i DN-elvan mot Örebro.
Läs mer om DN-elvan och Örebro.

Alla försökte ta sig ut samtidigt

Utöver Mexico City drabbades också flera andra städer som ligger nära epicentrum. Enbart i delstaten Morelos uppges minst 42 människor ha mist livet, enligt delstatens myndigheter.
Obscena gesten i Leipzig-matchen
Bundesligamötet mellan Augsburg och RB Leipzig slutade med bråk mellan Augburgs kapten Daniel Baier och Leipzigstränaren Ralph Hasenhüttl.Detta efter att Baier gjort en obscen gest mot Leipzigs avbytarbänk.– Han bad inte om ursäkt, säger Hasenhüttl till Bild.
Stor insats efter larm om brand i byggnad
Vid 23.09 larmas polisen till en brand i en byggnad på Limhamnsgårdens All, Limhamn i Malmö. Räddningstjänst, ambulans och polis är skickade till platsen.Övriga omständigheter är ännu oklara.
Läs mer om Limhamn och Malmö.
Svarta september fortsätter för Liverpool
En redan mörk septembermånad blev ännu svartare för Liverpool. Laget kraschade ut ur Ligacupen efter 0–2 borta mot Leicester.
Läs mer om Leicester, Ligacupen och Liverpool.
Lars Grimlund: Potters trollspö kan blåsa liv i guldstriden
INBLICK ALLSVENSKAN. Det blir spännande att se om ÖFK-tränaren Graham Potter kan hindra Malmö från att jogga hem guldet, skriver Lars Grimlund.
Läs mer om Malmö.
GAIS vinnare i ångestmatch mot IK Frej
Mycket stod på spel i Superettanmatchen mellan GAIS och Frej på Gamla Ullevi. Skadedrabbade Luka Mijaljevic blev stor matchhjälte och gav hemmalaget andrum när han satte matchens enda mål.
Succresan – från division ett till SHL
Läs mer om SHL.
Luleå föll i Europa-debuten
Läs mer om Europa-debuten.
EU:s plan mot storskaliga cyberattacker
En rejäl summa pengar, en stärkt säkerhetsbyrå och mer forskning. Det är några av de förslag som EU-kommissionen lägger fram för att stärka unionens cyberförsvar. Men ett samarbete mellan medlemsstater kan inte gå hur långt som helst, säger Lars Nicander, Försvarshögskolan.
Häckens raseri: Den är skitbillig
NORRKÖPING. BK Häcken förlorade borta mot IFK Norrköping.Matchens snackis blev dock straffen som gav Peking 3-0 i andra halvlek.Efter matchen var det upprört i Häcken-lägret.– Det känns som att spelarna och domarna inte är på samma nivå, säger Emil Wahlström.– Den är skitbillig, säger Mathias Rangie.
För tidigt tala om Gerhardsson-effekt – segern viktigast
Någon Gerhardsson-effekt är det för tidigt att tala om. Hällregnet och den dåliga planen satte stopp för allt skönspel. Det viktigaste var segern och de tre poängen när damlandslaget inledde vägen mot VM 2019.
Läs mer om Gerhardsson-effekt.
Alla gråter och ringer sina familjer
Fredrik Lamell, som studerar vid tekniska universitetet i Mexico City, berättar om skräckscener i samband med skalvet, då han befann sig i ett klassrum.
Läs mer om Mexico City.
USA stoppar vapenaffär till Erdogans livvakter efter storslagsmål
Den amerikanska senaten har stoppat försäljningen av vapen till Turkiets president Erdogans livvakter. Beslutet var en respons på säkerhetspersonalens våldsamma attack mot en grupp kurdiska protestanter i Washington i maj.
Läs mer om Washington.