20. September 2017 05.00-05.59

Man gick till angrepp – sköts av polisen

I samband med ett ingripande i centrala Malmö under onsdagsnatten gick en man till angrepp mot en polispatrull.Enligt polisen ska angreppet ha varit så allvarligt att en polisman tvingades avlossa ett skott mot mannen.–Han är förd till sjukhus med allvarliga skador, säger Mikael Lindh, vakthavande befäl på Malmöpolisen.

Magdalena Ribbing: Han ska inte få använda dig för att få visa sig som en Stor Man

Vad göra när någon medvetet missförstår och förlöjligar dig i konversationer? DN:s folkvettsexpert Magdalena Ribbing har svaret.
Läs mer om Magdalena Ribbing och Stor Man.

Löfven pratade Nordkorea med Trump

Statsminister Stefan Löfven tog upp Nordkoreakrisen med USA:s president Donald Trump när de två träffades personligen för första gången. Samtalet ägde rum bara timmar efter att Trump hotat totalförstöra Nordkorea.
Polisen sköt man i Malmö
Läs mer om Malmö.
Löfven pratade Nordkorea med Trump
Statsminister Stefan Löfven tog upp Nordkoreakrisen med USA:s president Donald Trump när de två träffades personligen för första gången. Samtalet ägde rum bara timmar efter att Trump hotat totalförstöra Nordkorea.
Så kan du hantera oroskänslor och ångest
Oroskänslor och ångest drabbar de flesta någon gång. Men om ångesten och oron håller i sig kan det handla om generaliserat ångestsyndrom, där oron till slut kan bli förlamande.