20. September 2017 08.00-08.59

Mycket regn drabbar potatisskördarna

Regn har ställt till det för potatisodlare på flera håll i Sverige. Knölarna mår inte bra i det fuktiga vädret och odlarna riskerar att förlora stora pengar.
Läs mer om Sverige.
Dag 2: Vi sänder live från Webbdagarna Göteborg 2017
Vi fortsätter att sända live från dag 2 av Webbdagarna Göteborg 2017. På stora scenen möter du i dag talare som Nathalie Nahai, säkerhetsexperten Frans Rosn, Jake McKee, Anna Gullstrand samt Peter Selemark från Ubisense.
Därför ska du aldrig säga ja till första hotellrummet
Hotellet är inte sällan avgörande för att en resa ska resultera i goda minnen, och inte tvärtom. Därför kan det här knepet beskrivas som snudd på ovärderligt. Och glöm inte – stå på dig!

Det blir målrikt om underlaget är bra

Dagens bästa spel 18 septemberSpelform: Bomben 1Spelstopp: 18.59Spelexpert: Eskil Hellberg
Roma vinner lätt mot tabelljumbon
Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!
Läs mer om Johan Videll.Varje.
ÖFK kommer med fem raka vinster
Topptipset 20 septemberSpelstopp: 18.59.Spelexpert: Eskil Hellberg
En felfri Pydin har toppchans
Dags för Xpressomgång på V86 där Bergsåker och Solvalla kör vartannat lopp.Jonas Noreen och Fredrik Edholm har synat hela omgången – läs nedan!
Mörk, brutal, övertygande – Recension av Turandot på Folkoperan
Hur stort kan ett manligt ego vara? I Turandot på Folkoperan vinner mannen kvinnans hjärta och förintar hennes självständighet i en föreställning som imponerar musikaliskt.
Läs mer om Folkoperan, Recension och Turandot.
Donald Trump om Emmygalan: Sorgset att se tittarsiffrorna
Helgens Emmygala innehöll en och annan kritisk synpunkt på Donald Trump – inklusive ett omdiskuterat skämt som inkluderade den forne pressekreteraren Sean Spicer. Nu har presidenten uttryckt missnöje på Twitter.
Ewa Stenberg: Något av ett rekordskördeår
Hör DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg om regeringens höstbudgeten. Något av ett rekordskördeår.
Läs mer om Ewa Stenberg.
Glädjebeskedet till Nilsson Lindelöf
Victor Nilsson Lindelöf ser ut att vara på väg att integreras i Manchester United efter en tuff start.Nu har Manchester United-tränaren Jos Mourinho ett glädjebesked att ge sin svenska supervärvning.
Lavrov om Sverige: Paranoida uttalanden
I maj lovade USA:s försvarsminister till DN att man skulle försvara Sverige vid ett eventuellt ryskt angrepp. Nu uttalar sig Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov om den svenska oron – som han kallar paranoid
Läs mer om Sergej Lavrov och Sverige.
NHL-spelare har drabbats av cancer
New Jerseys ishockeyforward Brian Boyle har drabbats av cancer, uppger NHL-klubben på en pressträff.
Läs mer om Brian Boyle.
Messi är en man från yttre rymden
Lionel Messi är ostoppbar just nu. Han gjorde fyra mål när Barcelona slog Eibar med 6-1 och har nu gjort nio mål på fem ligamatcher. – Han är en man från yttre rymden, säger Viasats kommentator Robert Perlskog.
Läs mer om Barcelona, Eibar och Robert Perlskog.
Regeringen höjer barnbidraget med 200 kronor i månaden
Regeringen höjer barnbidraget med 200 kronor i månaden från och med nästa år. Det framgår av höstbudgeten som presenterades på onsdagsmorgonen.
Jonas Hallberg mitt i jordbävningen i Mexiko
En kraftig jordbävning har drabbat Mexico City, och har redan skördat många dödsoffer.Tv-profilen Jonas Hallberg bor i staden och hamnade mitt i jordbävningen - men klarade sig undan fysiska skador.På sin Instagram visar Hallberg upp sin förstörda lägenhet.En jordbävning till! Hela jävla lägenheten förstörd! Så jävla läskigt! skriver Jonas Hallberg på Instagram.
Statsskulden krymper - den lägsta sedan 1977
Klockan 8.00 lägger regeringen fram höstbudgeten till riksdagen.Samtidigt kommer nya siffror - statsskuldkvoten sjunker ytterligare.– Det kommer att bli den lägsta statsskulden sen 1977, säger finansminister Magdalena Andersson, S.
Läs mer om Magdalena Andersson.
Widmarks hyllade böcker om Halvdan Viking blir påkostad film
Martin Widmarks hyllade böcker om Halvdan Viking blir just nu familjefilm i trakterna kring Trollhättan. Det är en Romeo och Julia-berättelse, som vill visa att även vikingarna hade känslor och ett livspussel att lägga.
Bil i krock med lastbil – taket klipps upp
En bil och lastbil krockade på onsdagsmorgonen i Malmö.Ambulans, räddningstjänst och polis finns på plats.Enligt vittnen på platsen klipper räddningstjänsten upp taket på bilen.
Live: Så blir regeringens höstbudget
Regeringen presenterar sin höstbudget.
Live: Regeringens höstbudget presenteras
I dag presenterar regeringen sin budget. Redan har flera mångmiljardsatsningar lanserats men ytterligare nyheter väntas under morgonen. Därefter väntar debatt i riksdagen. DN sänder live – följ även liverapport om budgeten.
Live: Så blir regeringens höstbudget
Regeringen presenterar sin höstbudget – DN:s reportrar är på plats.