21. September 2017 12.00-12.59

Zahui till tjeckiska mästarna i Prag

Läs mer om Prag.

Justitieministern: Arbetar på ett mycket aktivt sätt

Justitieministern Morgan Johansson säger att han håller sig informerad om att myndigheterna gör det de ska i ett sådant här läge. – Både Säkerhetspolisen och polisen arbetar med det på ett mycket aktivt sätt, säger han till TT.
GW:s nya klipp – tjänade miljoner på några timmar
Leif GW Persson investerade nästan sju miljoner kronor i allergitestbolaget Senzagen.Under torsdagen börsnoterades bolaget och vid lunchtid hade aktiekursen nästan dubblerats.– Hittills har jag inte haft någon anledning att klaga, säger han.Samtidigt varnar han småsparare för att investera i aktier.
Läs mer om Senzagen.Under.
Här knivhugger gänget mannen – i huvudet
Här ses de tre männen gå till våldsam attack mot sitt offer som blir slagen, sparkad och knivhuggen gång på gång – i huvudet och ansiktet.Det menar åklagaren som nu åtalar de misstänkta männen för mordförsöket som ägde rum i centrala Göteborg.– Jag slogs för mitt liv, berättar offret i förhör.
Läs mer om Göteborg.
Bilderna på Volvos nya modell XC 40
Nu presenteras Volvos nya modell XC40. Den har beskrivits som en mindre modell av XC 60.
Stjärnorna tillbaka till kvällens match
Flera nyckelspelare ser ut att göra comeback när Rögle i kväll gästar Mora.Kevin Gang, Cade Fairchild och Daniel Widing är alla redo för spel.– Det ser bra ut. Nu har vi i alla fall börjat få verktyg och konkurrens i laget, säger tränaren Anders Eldebrink till Helsingborgs Dagblad.
Emil Forsbergs hemliga gåva – efter miljonkapet
Emil Forsberg skrev på ett superkontrakt med klubben RB Leipzig.Då kostade han på sig att köpa en spektakulär lyxgåva åt en av sina viktigaste stöttepelare.
Efter äggskandalen: Inget insektsgift i svenska ägg
De svenska ägg som har testats innehåller inte giftet fipronil, enligt Livsmedelsverket.Men analyserna fortsätter.– Som konsument kan du känna dig trygg med svenska ägg, säger Petra Fohgelberg på myndigheten.
Meddelande om terrorhot riktat mot Stockholm
Ett meddelande har spridits om ett terrorhot riktat mot Stockholm. Säkerhetspolisen Säpo känner till meddelandet, uppger pressekreterare Sofia Hellqvist till DN.
Läs mer om Sofia Hellqvist och Stockholm.
Hockeyspelare dömd till dagsböter
En ishockeyspelare med meriter från SHL och svenska ungdomslandslag har dömts till dagsböter för vårdslöshet i trafik.
Läs mer om SHL.
7 saker psykologerna gör för att lindra sin ångest
Alla får ångest då och då. Till och med experterna själva. Tillståndet är inte farligt men kan vara jobbigt att hantera. Här är sju saker psykologerna själva gör för att må bättre.
Kändisarna som skyddar sina förmögenheter
Björn Skifs ändrade sitt äktenskapsförord med sin Pernilla efter 23 år - men skyddar fortfarande miljontillgångar i sina företag, skriver Aftonbladet.Också Camilla Läckberg hindrar maken Simon Sköld från att få förmögenheten vid skilsmässa.Här är kändisparens hårda äktenskapsförord och miljonuppdelningar.
Ny radiomast i bruk – 16 månader efter sabotaget
Den 15 maj 2016 fälldes den 332 meter höga radio- och tv-masten i Häglared utanför Borås till marken.
Läs mer om Häglared.
Säpo: Terrorhot riktat mot Stockholm
Ett meddelande har spridits om ett terrorhot riktat mot Stockholm. Säkerhetspolisen Säpo känner till meddelandet, uppger pressekreterare Sofia Hellqvist till DN.
Läs mer om Sofia Hellqvist och Stockholm.