21. September 2017 23.00-23.59

Europaäventyret över för BC Luleå

BC Luleås Europaäventyr blev kortvarigt. Det svenska mästarlaget åkte ut mot Antwerpen.
Läs mer om Antwerpen.

Pet Shop Boys-Neil rånad i Rio

Neil Tennant från popduon Pet Shop Boys blev rånad efter en spelning på festivalen Rock in Rio i Rio de Janeiro förra veckan, skriver The Guardian.
Läs mer om Janeiro, Rio, Rock och The Guardian.
Vattenläcka på Nya Karolinska – igen
För andra gången inom en vecka läcker vatten flera våningar ner på Nya Karolinska sjukhuset i Solna, skriver Aftonbladet. SvD:s granskning visar flera brister i världens dyraste sjukhus.
Läs mer om Aftonbladet, Nya Karolinska och Solna.
Svenska saknad i orkandrabbade Dominica
En svensk familj har förgäves försökt få kontakt med sin mamma sedan orkanen Maria orsakade förödelse i ö-nationen Dominica. Kommunikationerna med landet är utslagna. – Dygnen går, man börjar bli orolig, säger dottern.
Läs mer om Dominica och Maria.
Facebook lämnar ut info om 3 000 ryska annonser
Facebook kommer att lämna information om 3 000 annonser med kopplingar till Ryssland till den amerikanska kongressens utredare. Syftet med reklamkampanjen misstänks ha varit att elda på spänningarna runt presidentvalet i USA.
Läs mer om Ryssland och USA.
Erdoans kritiker möts av hat i valrörelsen: Förrädare
De hotas, förolämpas och stämplas som förrädare inte värda att leva. Tyska politiker med turkisk bakgrund möter i valrörelsen en hatkampanj som de säger är iscensatt av fanatiska anhängare till president Erdoan.
Läs mer om Erdoan.
Jagade derbysegern – spräckte trumhinna
Kristianstad HK:s spelmotor Sara Carlström, 25, är nere för räkning efter derbysegern mot Lugi.Hon är omtöcknad och kan inte fira med kompisarna.– Jag spräckte trumhinnan när vi jagade segern, säger Sara.
Läs mer om Lugi.Hon, Sara Carlström och Sara.
Allt du behöver veta om det tyska valet
Så är det dags för finalen i detta europeiska supervalår: det är val i Europas viktigaste land, Tyskland. Kommer Angela Merkel att få behålla jobbet? Här är allt du behöver veta inför det tyska valet 2017. Expressens guidar dig genom de tyska partierna och hur nästa tyska regering troligen ser ut.
Läs mer om Tyskland.