23. September 2017 11.00-11.59

Nytt skalv i Nordkorea

Läs mer om Nordkorea.
Martin Melin visar upp förändringen
Efter en tid med yvigt slutspelsskägg har Martin Melin, 50, tagit fram trimmern.Nu visar han upp en ny stil - som tycks falla följarna väl i smaken.Mammas röst väger tungt, skrev profilen på Instagram.
Läs mer om Instagram och Martin Melin.
Mindre jordskalv i Nordkorea
Läs mer om Nordkorea.
Ingen apokalyps nu – heller
Dagen är visserligen inte över än. Men det mesta talar för att jorden inte går under trots ihärdiga domedagsprofetior på sociala medier.
Skalv noterat i Nordkorea
Ett skalv med magnituden 3,4 har noterats i norra Nordkorea, enligt kinesiska myndigheter. Skalvets hypocentrum är satt till noll kilometer under jorden vid Kilju där landets provsprängningsområde ligger.
Läs mer om Kilju och Nordkorea.
Nytt jordskalv i Nordkorea
Ett jordskalv på 3,4 på richterskalan har uppmätts i Nordkorea, rapporterar kinesiska Xinhua News.Tidigare i september uppmättes ett jordskalv på 6,3 i samband med att landet genomförde ett kärnvapentest.
MC med två personer har kraschat i rondell
En trafikolycka har inträffat i Bjuv där en motorcykel med två personer på kraschat i en rondell.Skadeläget för de två personerna är okänt
Läs mer om Bjuv.
Evin Ahmad: Jag hittade den där platsen som alla letar efter
Efter genombrottet som guzzilago i Ett öga rött har Evin Ahmad gjort succ som både skådespelare och sommarpratare. Nu kommer debutromanen En dag ska jag bygga ett slott av pengar– som hon skrev på mobilen.
Läs mer om Ett och Evin Ahmad.
Fartyg på grund utanför Oskarshamn
Läs mer om Oskarshamn.
Fartyg på grund utanför Oskarshamn
Ett fartyg med 44.000 liter ombord har gått på grund söder om Oskarshamn.
Läs mer om Oskarshamn.
Förra förbundskaptenen Erik Hamrn klar för Örgryte
Erik Hamrn är klar för Örgryte. Jobbet blir den 60-årige fotbollstränarens första sedan han slutade som förbundskapten 2016, men han blir inte huvudtränare för laget som han tränade mellan 1998 och 2004.
Läs mer om Erik Hamrn och Örgryte.