23. September 2017 19.00-19.59

Books sexbeslut – efter förändringen

Anna Book har varit öppen om sexlivet med maken Roberto Toledano.Nu berättar hon att hon även är intresserad av ha en trekant –och att hon frågat sina swingersvänner om råd:– Jag är öppen för att man lär känna någon som man bjuder in i relationen, så att man är tre stycken i sovrummet, säger artisten till Hänt.
Läs mer om Hänt och Roberto Toledano.Nu.

Kristianstad i drama i Champions League

Vilken drömmatch av IFK Kristianstad i Champions League.Svenska mästarlaget var i ledning när det återstod tre minuter.Det räckte inte.Världslaget FC Barcelona vände under de dramatiska slutminuterna och gick förbi till 31-29.
Kvinna miste sitt barn vid förlossningskrisen
En 38-årig kvinna som snart skulle föda barn kom in till Helsingborgs lasarett med minskade fosterrörelser. På grund av hög arbetsbelastning togs hon inte emot på rätt avdelning.Kvinnan skickades hem – och fyra dagar senare konstaterades att fostret hade avlidit.
Amerikanskt stridsflyg nära Nordkorea
Amerikanska flygvapnet har låtit bombflygplan och stridsflygplan flyga över Nordkoreas kust. Enligt USA:s försvarshögkvarter är det ett tydligt budskap, rapporterar nyhetssajten Sky News.
Läs mer om Nordkorea.

Eritrea talar – på årsdagen av Dawit Isaaks fängslande

Den svensk-eritreanske journalisten Dawit Isaak har suttit fängslad utan rättegång i exakt 16 år på lördagen.Samtidigt bjuds Eritrea in till FN och en regimföreträdare håller på årsdagen tal.– Det här är en brutal regim som inte låter sina medborgare yttra sig och nu får de göra det inför omvärlden, säger Dawit Isaaks bror Esaias Isaak.
Läs mer om Dawit Isaak och Eritrea.
SPD på väg mot historiskt dåligt val
De tyska socialdemokraterna SPD ser ut att gå mot ett historiskt dåligt val. Den stora frågan när rösterna är räknade är om partiet kan sitta kvar i en koalition med kristdemokraterna CDU.
Läs mer om CDU och SPD.
Varför vill en engelsk lord med plastklocka köpa Trustor?
Ett av landets mest spektakulära ekobrott någonsin avslöjades i Svenska Dagbladet 1997. 20 år senare skriver journalisten Gunnar Lindstedt om sitt prisbelönta grävjobb om skandalen kring Trustoraffären – och vad som hänt sedan dess. De försvunna pengarna är till största delen återfunna, men de flesta misstänkta gick fria.
Här flörtar Serneholt – med Stefan Holm
Marie Serneholt önskar att Stefan Holm hade gått i hennes klass i högstadiet – då hade han fått sig en kyss.Artisten flörtar vilt med Stefan Holm i lördagens avsnitt av Klassfesten, men höjdhopparens svar får henne att rodna.– Det kanske inte är för sent, säger programledaren Rene Nyberg om den otippade romansen.
Värvningsbomb i NBA: Store stjärnan lämnar
Carmelo Anthony har varit publikfavorit i Madison Square Garden i sju säsonger.Nu lämnar fixstjärnan New York Knicks.Enligt ESPN flyttar 33-åringen till Oklahoma City Thunder i en jätteaffär.
Han är snygg också, den jäveln
Han har haft stunder då han varit störst, bäst och vackrast.Ingen spelare i högsta ligan i Sverige har väckt så mycket avundsjuka som Rickard Wallin.Men nu kan alla motståndare andas ut för gottNummer 51 hänger i taket i Löfbergs Arena.
Läs mer om Rickard Wallin.Men och Sverige.
Annika Ström Melin: Med Angela Merkel vid rodret behåller EU sin stabilitet
När 61,3 miljoner tyskar går till val i dag är det finalen på Europas supervalår. Det mesta tyder på att Angela Merkel sitter kvar – men vem hon bildar regering med får stor betydelse för Europa framöver.
Läs mer om Angela Merkel och Europa.
Tusentals protesterade i Paris
Tusentals fransmän samlades på lördagen vid Place de Bastille i Paris för att demonstrera mot Emmanuel Macrons nyskrivna arbetslagar. Vänsterledaren Jean-Luc Mlenchon anklagade Macron för att ha rivit upp decennier av sociala framsteg.
Läs mer om Bastille, Macron och Place.
Högernationalistiska Alternativ för Tyskland spås öka
Högernationalistiska Alternativ för Tyskland ökar något i den tyska väljaropinionen, enligt European Polling Report.Samtidigt får förbundskansler Angela Merkels kristdemokrater CDU/CSU en liten nedgång.
15-åring rånades på sin moped
En 15-årig kille i Växjö blev på lördagseftermiddagen rånad på sin moped av fyra jämnåriga.Polisen upptäckte mopeden efter tio minuter – men rånarna lyckades smita.
Läs mer om Växjö.
Nordkoreas utrikesminister talar – världen håller andan
Konflikten mellan USA och Nordkorea eskalerar.Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho har tidigare sagt att det kan bli tal om en ny provsprängning.I kväll håller han ett tal vid FN:s generalförsamling.
Läs mer om Nordkorea, Ri Yong-Ho och USA.
Varg följde skogsflanörer i Tyresta
Under den lugna skogspromenaden i Tyresta nationalpark stod plötsligt Carl Dafgård öga mot öga med en varg. Enligt Länsstyrelsen är det samma vargtik som setts i området tidigare.
Läs mer om Carl Dafgård och Tyresta.
Stjärnans succ i första starten efter storbråket
Liverpool har fått en drömstart borta mot Leicester.Efter den turbulenta sommaren gör Philippe Coutinho sin första start för säsongen.Efter knappt halva första halvleken har den resulterat i en assist - och en drömfrispark.